Over ons

Een stukje geschiedenis..., ‘t Paviljoen hotel nu en het gastvrije team van hotel ‘t Paviljoen even voorstellen... Ons enthousiaste team van medewerkers zet zich dagelijks in om het al onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Een stukje geschiedenis...

Het hotel is in 1923 begonnen als ‘Paviljoentje’. Een uitspanning waar gasten zich ter gelegenheid van een uitgaans(mid)dagje op de Grebbeberg konden opfrissen. Mevrouw J.A. Schielein-van Veenendaal was de eerste eigenaar van het ‘Paviljoentje’. Vervolgens is het ‘Paviljoentje’ uitgebouwd tot een café. In de tijd van de Tweede Wereldoorlog zijn er kamers bijgekomen voor pensiongasten. Het hotel nam een belangrijke plaats in gedurende de Tweede Wereldoorlog, onder andere door het verzet en bleef helaas niet gespaard door de Duitse troepen. Na de oorlog is het hotel ongeveer om de tien jaar verbouwd. Tot medio 1982 werd het hotel geëxploiteerd door de familie Schielein. Hotel ’t Paviljoen is door Klaas Stekelenburg en Greetje Stekelenburg-Zwagerman overgenomen op 1 januari 1983. Sinds deze overname heeft het echtpaar een reeks vernieuwingen uitgevoerd in het hotel en delen nieuwe aangebouwd, zoals de vergaderzalen (1993), het vernieuwen van 16 badkamers (gelegen in de punt van het hotel (1996), de vernieuwing van het restaurant (2006) en de aanbouw van de serre (2008) waar u nu dagelijks onder andere kunt genieten van een heerlijk diner.

‘t Paviljoen hotel nu

Per 1 juli 2012 is Hotel ‘t Paviljoen overgenomen door Jasper Stekelenburg. In de beginjaren van de overname stond met name het eigen maken van het bedrijf en het creëren van een nieuwe visie en missie (te vinden op www.paviljoen.nl/mvo/ - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) centraal. Tevens zijn er in de afgelopen jaren vernieuwingen doorgevoerd als de renovatie van de vergaderzalen op de benedenverdieping (2017), de vernieuwing van het restaurant en de naamswijziging naar Restaurant Magnolia (2018), de renovatie van de overige 16 badkamers (2016-2017), het vernieuwen van alle bedden tot comfortabele boxspringbedden (2017) en het restylen van het interieur van de 32 hotelkamers (2018).

Het gastvrije team van hotel ‘t Paviljoen

Ons enthousiaste team van medewerkers zet zich dagelijks in om het al onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht & flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden. Het team staat onder de dagelijkse leiding van Operationeel Manager Arjan Kloppenburg, sinds 2000 in dienst bij Hotel ‘t Paviljoen. Arjan kenmerkt zich als iemand die het grote geheel goed weet te overzien, flexibel is, gastgericht met een luisterend oor voor gasten en medewerkers. Een ander belangrijk domein binnen ‘t Paviljoen Hotel is restaurant Magnolia. Chef-kok Taco Serné weet al meer dan 30 jaar met veel creativiteit en passie voor koken de heerlijkste gerechten te presenteren. Sinds enkele jaren versterkt door Marcel Janssen (Sous-Chef), Roy Hendriks en Rens van der Velde (zelfstandig werkende koks), staat het keukenteam van restaurant Magnolia voor u klaar. Daarnaast is niet te vergeten team Housekeeping, met Fie van Ommeren die al sinds 2001 in de functie van ‘voorvrouw’ met collega’s het hotel, restaurant, bar & vergaderzalen spik en span weet te houden. Last but not least is er nog ons Front-Office team bestaande uit Danielle van de Bruinhorst, Petra Meerveld, Dianne Janssen en Chaline van Bruijnsvoort die u bij iedere reservering, check-out vriendelijk te woord staan. Daarnaast houdt ons Front-Office team zich bezig met de verwerking van alle aanvragen, reserveringen en financiële afhandeling.

Bij ’t Paviljoen Hotel staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog op de agenda. Ontdek wat zoal al plaats vindt binnen en buiten de muren van ‘t Paviljoen Hotel!