3-daags Oud en Nieuw arrangement

Vier Oud en Nieuw op een bijzondere locatie dankzij dit uniek arrangement. Inclusief 2 overnachtingen, diners, kortingen en nog veel meer...

Vier Oud en Nieuw op een speciale manier

Ontdek de winterse natuur tijdens een boswandeling onder begeleiding van boswachter Carel, kom tot rust aan het knapperend haardvuur in onze sfeervolle bar/lounge. En dan is er nog het Eindejaars Diner Dansant. Dans de sterren van de hemel tijdens het Eindejaars Diner Dansant en haal uw culinaire hart op tijdens het diner met live muziek van "Free Line". Mocht u vragen hebben over de inhoud of wensen te reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via info@paviljoen.nl, of via 0317-619003. Het reserveren van het oud en nieuw arrangement kan ook online via de buttons. Wij zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen met oud en nieuw.

Wat is inbegrepen

Aankomst 30 december, vertrek 1 januari - Check-in (v.a. 14:00 uur), waarna u kunt genieten van een glas glühwein en een winters welkomsthapje - Op 30 december rond 14:00 kunt u deelnemen aan een boswandeling onder begeleiding van onze boswachter Carel - Na de boswandeling ontvangen wij u met een glas Glühwein bij onze gezellige open haard. - Op 30 december een 3-gangen dagmenu in Restaurant Magnolia - 31 december een Gastronomisch 5-gangen Eindejaarsdiner Dansant - Om 00.00 uur toosten we op het nieuwe jaar met Champagne en oliebollen, met aansluitend een spetterende vuurwerkshow. - Twee overnachtingen in een standaard kamer - Twee maal een uitgebreid ontbijtbuffet - Een uur privé gebruik sauna - Korting op toegang Ouwehands Dierenpark Winterland - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel Vanaf € 229,00 per persoon Deze prijs is exclusief gemeentelijke heffing à € 2,50 per persoon per nacht.

Ontdek ook onze andere leuke arrangementen. Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement?