3-daags Grebbeberg arrangement

Heerlijk tot rust komen in ons hotel op de Grebbeberg met dit 3-daagse arrangement. 3 dagen genieten in Hotel 't Paviljoen! Vanaf € 61,25 per persoon, per nacht.

Het 3-daags Grebbeberg arrangement in detail

Heerlijk tot rust komen in ons hotel op de Grebbeberg met dit 3-daagse arrangement. Inclusief korting op bezoek aan onze bijzondere buren: Ouwehands Dierenpark! Daarnaast is gebruik van de privé-sauna inclusief tijdens uw verblijf. Ook buiten kunt actief genieten: maak een fietstocht in en nabij de prachtige omgeving van de Grebbeberg. Wist u dat wij ook spiksplinternieuwe fietsen en elektrische fietsen verhuren, tegen aantrekkelijke prijzen? Op de eerste avond wordt u verwend met een heerlijk 3-gangen diner in onze sfeervolle serre. Uiteraard wacht u na een goede nachtrust een uitgebreid ontbijtbuffet. Als u na deze dagen weer bent bijgekomen nemen wij alweer afscheid van u en hopen wij u snel weer te mogen begroeten!

Wat is inbegrepen?

- Ontvangst met een welkomstdrankje - Op de eerste avond geniet u in ons restaurant een heerlijk 3-gangen menu - Twee overnachtingen in een prettig ingerichte standaardkamer - ‘s Ochtends wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet - Privé-gebruik van onze heerlijke sauna, inclusief handdoeken (± 1 uur) - Korting op entreekaarten naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Gratis fietsroutes en wandelroutes - Parkeer gratis uw auto op ons ruime parkeerterrein

Extra tips om te genieten

- Op de dag van vertrek kunt u uw bagage stallen in onze bagageopslag; zo kunt ook deze dag nog optimaal benutten! - Verleng uw verblijf en boek een verlengingnacht! - Wij verhuren tevens spikssplinternieuwe fietsen, voorzien van 7 versnellingen. Daarnaast verhuren wij nieuwe elektrische fietsen. Een prachtige manier om de natuur in de omgeving van ‘t hotel te bewonderen. - Beleef de ‘slag om de Grebbeberg’ van de meidagen in 1940 en download de Grebbeberg App in iTunes store. Deze app neemt u in een wandeling mee terug in de tijd naar deze historische gebeurtenis.

Door onze centrale ligging is het Paviljoen Hotel uitstekend geschikt voor een uitstapje naar een groot aantal bezienswaardigheden.