Gastenboek

Gastenboek

Heeft u in 't Paviljoen Hotel Rhenen verbleven? Wij nodigen u graag uit om hier uw ervaringen met ons te delen.

Plaats een bericht in ons gastenboek

Bekijk hieronder beoordelingen van andere gasten in ‘t Paviljoen Hotel.

Jouw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Arthur Gilhuijs uit Leiden heeft geschreven op 28 januari 2022
Ten eerste bedankt voor de gastvrijheid. Ik heb mijn prima vermaakt op de Grebbeberg. Lekker gewandeld (en het oorlogsgraf van een familielid bezocht). En ook voor het eerst na zoveel tijd een dierentuin bezocht. Het verblijf bij jullie was aangenaam en prima verzorgd. Bed lag heerlijk. Het ontbijt was lekker en de charmante en gastvrije gastvrouw tijdens het ontbijt was echt een toppertje.. 1 minpuntje op kamer 207: Met een beetje wind Snachts maakte de zonwering een klapperend geluid waardoor ik Snachts amper kon slapen. Voor de rest geen klachten alleen maar lof. Kom zeker weer terug.
Jan Pieter Melis uit Borssele heeft geschreven op 4 november 2021
Samen met mijn vrouw een nacht geslapen in het hotel. Met diner en ontbijt. Onze complimenten voor alles. Rustig hotel,vriendelijk personeel.Eenvoudige kamer maar voor ons goed genoeg. Aangezien ik glutenvrij moet eten had ik dit vooraf gevraagd of dit kon, dit zou geen probleem zijn. En ze hebben ons niet beschaamd. Zelfs gluten/lactosevrije menu kaart. Heerlijk gegeten. Vele hotel/restaurants kunnen hier van leren!
Mittemeijer uit Enschede heeft geschreven op 24 oktober 2021
Vanacht geslapen in kamer 1, de familiekamer. Heerlijk bed, de bedbank voor de kids was oke. Wel 1 groot minpunt helaas, geen deur bij de badkamer, dat was wel een gemis en toch simpel op te lossen met bijvoorbeeld een hang/ schuifdeur.
Fam Jonker uit De Weere heeft geschreven op 6 september 2020
Kamer 1 voor families of gezin. Mooie kamer voor 4 personen, met eigen terras. Bedbank is wat minder comfortabel om te slapen, er is een hard gedeelte en zacht gedeelte en de rand tussen deze twee delen is vervelend om op te liggen. De open badkamer /toilet is voor gezinnen ook niet heel prettig, hier zou een deur beter zijn Verder heerlijk weekend gehad in het hotel, prima service en kwaliteit is geweldig. Gaan zeer goed met Corona maatregelen om. Leuk personeel, heel vriendelijk.
Martien Nap uit Bilthoven heeft geschreven op 23 september 2019
Twee prachtige dagen gehad met collega's. Het is een uitstekende locatie om te vergaderen! En het eten is helemaal top! Zeer gastvrij personeel.
Sophie uit ams heeft geschreven op 1 maart 2019
Enorm bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid. Nog nooit zo'n goeie ontvangst en verblijf gehad. Het was dan ook veel te kort en ik hoop in de toekomst nog eens terug te keren. Groetjes, Sophie
R vd Laars uit Dordrecht heeft geschreven op 13 januari 2019
Vandaag thuisgekomen van een weekend t Paviljoen. Mooie kamer waar alles aanwezig is, kamer was keurig en schoon.personeel vriendelijk.Ontbijt goed.Mooie omgeving.We hadden veel regen dat was jammer.We komen zeker een keer terug!! Bij
T.J van Esterik uit Rhenen