Halfpension arrangement

Overnachten inclusief iedere avond een heerlijk 3-gangen diner! Halfpension arrangement: vanaf € 76,00 per persoon per nacht

Het halfpension arrangement in detail

Een welkomstdrankje, een 3-gangen dagmenu in ons Restaurant “Magnolia”, u overnacht in prettig ingerichte standaardkamer, uitgebreid ontbijtbuffet in onze serre en nog veel meer... Ontdek op deze pagina ook extra tips om optimaal te genieten van uw verblijf.

Wat is inbegrepen?

- Een welkomstdrankje - Alle avonden een 3-gangen dagmenu in ons Restaurant “Magnolia” - U overnacht in prettig ingerichte standaardkamer - 's Ochtends geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in onze serre - Gratis fietsroutes en wandelroutes - Korting op entreekaarten naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Gratis draadloos internet in het gehele hotel - Parkeer gratis uw auto op ons ruime parkeerterrein

Extra tips om te genieten

- Op de dag van vertrek kunt u uw bagage stallen in onze bagageopslag; zo kunt ook deze dag nog optimaal benutten! - Verleng uw verblijf en boek een verlengingnacht! - Wij verhuren tevens spikssplinternieuwe fietsen, voorzien van 7 versnellingen. Daarnaast verhuren wij nieuwe elektrische fietsen. Een prachtige manier om de natuur in de omgeving van ‘t hotel te bewonderen. - Beleef de ‘slag om de Grebbeberg’ van de meidagen in 1940 en download de Grebbeberg App in iTunes store. Deze app neemt u in een wandeling mee terug in de tijd naar deze historische gebeurtenis.

Door onze centrale ligging is het Paviljoen Hotel uitstekend geschikt voor een uitstapje naar een groot aantal bezienswaardigheden.