2- of 3-daags kerst-arrangement

Vier kerst op een bijzondere locatie dankzij één van onze kerstarrangementen. Je kan kiezen tussen een 2-daags of 3-daags arrangement.

Laat u tijdens de Kerstdagen volledig in de watten leggen

Ontdek de winterse natuur tijdens een boswandeling onder begeleiding van boswachter Karel, kom tot rust aan het knapperend haardvuur in onze sfeervolle bar/lounge. En dan is er nog het kerstdiner. Dans de sterren van de hemel tijdens het Kerstdiner Dansant en haal uw culinaire hart op tijdens het diner of de gezellige brunch met bezoek van de Kerstman en live pianomuziek. Mocht u vragen hebben over de inhoud of wensen te reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via info@paviljoen.nl, of via 0317-619003. Het reserveren van één van de kerstarrangementen kan ook online via de buttons. Wij zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen met de kerstdagen.

2-daags kerstarrangement

Aankomst 26 december, vertrek 27 december - Ontvangst tussen 17.00 en 19.00 uur in onze brasserie met een kerstcocktail en bijpassende hapjes - Een overnachting in een standaard kamer - Op 2e Kerstdag neemt u ‘s avonds deel aan het 5-gangen Kerstdiner-dansant! Hier kunt u genieten van een uitgebreid diner en tussen de gangen door kunt u dansen naar hartenlust! - Uitgebreid ontbijtbuffet op 27 december - Korting op Entreekaarten op het naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel

3-daags kerstarrangement

Aankomst 24 december, vertrek 26 december - Check in vanaf 14.00 uur Ontvangst tussen 17.00 en 19.00 uur in onze brasserie met een bruisend apéritief en bijpassende hapjes - 3-gangen kerstavondmenu op 24 december - De mis bijwonen op kerstavond? Bij terugkomst wordt u ontvangen in onze Brasserie met Glühwein en Kerststol - Twee overnachtingen in een standaard kamer - Op 1e Kerstdag geniet u van een uitgebreid kerstontbijt - Op 1e Kerstdag rond 14:00 uur kunt u deelnemen aan een boswandeling onder begeleiding van onze boswachter Carel - Na de boswandeling ontvangen wij u met een glas Glühwein bij onze gezellige open haard. - Op 1e Kerstdag neemt u ‘s avonds deel aan het 5-gangen Kerstdiner-dansant! Hier kunt u genieten van een uitgebreid diner en tussen de gangen door kunt u dansen naar hartenlust! - Op 2e Kerstdag serveren wij een uitgebreide kerstbrunch. De kerstbrunch wordt muzikaal omlijst door onze huispianist. Kinderen ontvangen een Kerstsurprise van de Kerstman zelf! - Op 2e Kerstdag een tochtje maken met de Arrenslee door de prachtige omgeving van het hotel? Tussen 13:00 en 16:30 staat de Arrenslee voor u klaar! (vooraf te reserveren en op basis van beschikbaarheid) - Korting op Entreekaarten Ouwehands Dierenpark - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel

Ontdek ook onze andere leuke arrangementen. Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement?