Hybride vergaderen

Hybride vergaderen in het groen op de Grebbeberg

't Paviljoen Hotel Rhenen biedt meerdere tools die vergaderen op afstand mogelijk maken,.

Hybride vergaderen met de juiste tools

Webcam & speakerphone

't Paviljoen Hotel Rhenen beschikt over een HD webcam met 90º gezichtsveld en draagbare speakerphone. Deze kan aangesloten worden in de vergaderzaal op uw laptop of het presentatie-scherm. Leg verbinding tussen uzelf, collega’s, klanten of wie dan ook tijdens uw vergadering in ’t Paviljoen Hotel Rhenen. Te gebruiken in combinatie met programma’s als Microsoft Teams, Skype, Zoom of een videoconference programma naar keuze. Voor de Logitech HD webcam met 90º gezichtsveld en draagbare speakerphone worden geen extra kosten berekend.

Kenmerken camera: 

Kenmerken speakerphone:

Meeting Owl

Verrijk uw meeting met o.a. 360° camera, speaker en microfoon; de Meeting Owl. De Meeting Owl is het perfecte all in one-apparaat voor videoconferenties. Leg verbinding tussen jou, je collega’s, klanten of wie dan ook op locatie met de Meeting Owl (360° camera, 360° speaker en 360° microfoon). Het speakergedeelte van de Meeting Owl bevat acht omnidirectionele echo-cancelling microfoons die de audiokwaliteit waarborgen. De noise cancellation zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van achtergrondgeluiden en dat de focus van de microfoon wordt gericht op degene die spreekt. Plaats de Meeting Owl in het midden van de tafel, sluit hem gemakkelijk op je computer aan en start direct met de meeting. Dankzij de 360° camera geeft de Meeting Owl een volledig beeld van de vergaderruimte. De resolutie van de camerabeelden is Full HD en wordt weergegeven in een panorama beeld. Je hoeft dus niet meer steeds de camera te draaien om iedereen in beeld te krijgen. Je kunt de Wi-Fi daarnaast gebruiken om je Meeting Owl te verbinden met het internet of met je mobiele apparaat. Werkt jouw team vanuit verschillende vergaderruimtes? Dan kun je het Meeting Owl netwerk gemakkelijk uitbreiden met een tweede speaker. Voor gebruik van de Meeting Owl worden € 150,00 (exc. BTW) kosten berekend.

Kenmerken van de Meeting Owl

Ontdek onze unieke vergaderarrangementen

Vergaderzaal Grebbeberg

– Ca. 75 m2 zaaloppervlakte – Uitgerust met airconditioning en ‘aircleaning’ (verse lucht af- en toevoer) – Op de begane grond met toegang tot privé-terras – Voorzien van veel daglicht – Sterk WiFi-signaal in de zaal aanwezig (met eigen accespoint) – Beamerscherm (indien gewenst verzorgen wij graag een beamer)

Vergaderzaal Cunera

– Ca. 50 m2 zaaloppervlakte – Uitgerust met airconditioning en ‘aircleaning’ (verse lucht af- en toevoer) – Op de begane grond met toegang tot de tuin – Voorzien van veel daglicht – Sterk WiFi-signaal in de zaal aanwezig (met eigen accespoint) – LG presentatiescherm, draadloos te koppelen aan laptop of mobiel apparaat

Vergaderzaal Blauwekamer

– Ca. 75 m2 zaaloppervlakte – Uitgerust met airconditioning en ‘aircleaning’ (verse lucht af- en toevoer) – Op de 1e verdieping met toegang tot privé-dakterras – Voorzien van veel daglicht – Sterk WiFi-signaal in de zaal aanwezig (met eigen accespoint) – Beamerscherm (indien gewenst verzorgen wij graag een beamer)

Vergaderzaal Belmonte

– Ca. 50 m2 zaaloppervlakte – Uitgerust met airconditioning en ‘aircleaning’ (verse lucht af- en toevoer) – Op de 1e verdieping – Voorzien van veel daglicht – Sterk WiFi-signaal in de zaal aanwezig (met eigen accespoint) – Beamerscherm & beamer (in het plafond)

Verblijven de deelnemers bij een meerdaags vergaderarrangement met 2 personen op één kamer? Dan bieden wij u een korting van € 15,00 per persoon per nacht.

Tarieven zaalhuur

Wilt u een vergaderzaal huren zonder vergaderarrangement? Dan vindt u hier de tarieven om een vergaderzaal te huren zonder arrangement, maar met een flipover, beamerscherm en trainerstoolkit in de zaal. Voor meer informatie kunt u contact op nemen via 0317-619003 of via info@paviljoen.nl of kunt Hier uw offerte opvragen Voor complete vergaderarrangementen bekijk onze vergaderarrangementen. Indien u bij ons een vergaderarrangement boekt, zijn onze zalen standaard uitgerust met: