Omgeving

Bezoek baby-panda Fan Xing bij onze buren; Ouwehands Dierenpark

Ons hotel ligt pal naast Ouwehands Dierenpark Rhenen. De dierentuin is helaas niet geopend. Ontdek fietsend of wandelend de groene omgeving van de Grebbeberg, natuurgebied de Blauwe Kamer. Ook gezellige & historische steden als Wageningen of Wijk bij Duurstede zijn een bezoek zeker waard!

Geniet van de natuur of ontmoet de panda's

‘t Paviljoen Hotel**** bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur op de bosrijke Grebbeberg, in Rhenen, centraal in Nederland. Mét bijzondere buren: pal naast Ouwehands Dierenpark. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten! Bekijk al onze arrangementen >> Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.

Hotel 't Paviljoen Rhenen pandas

De Grebbeberg: een prachtig natuurgebied

De Grebbeberg biedt door het hoogteverschil van ruim 50 meter een prachtig uitzicht over het natuurgebied ‘De Blauwe Kamer’, de Neder-Rijn en de Betuwe. De heuvel is vooral bekend geworden door de strijd die er geleverd werd in de Tweede Wereldoorlog, maar biedt voor de natuurliefhebber een prachtig wandelgebied. Hotel ’t Paviljoen ligt tegen de Grebbeberg aan en is het ideale beginpunt van het bezoek aan dit prachtige gebied. Wij bieden meerdere actieve arrangementen aan om u te helpen optimaal te genieten van uw bezoek aan de Grebbeberg. Bovendien beschikken wij over een goed beoordeeld restaurant waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt bijkomen van een lekkere wandeling of een heerlijke fietstocht. Wilt u meerdere dagen genieten van de Grebbeberg? Een overnachting bij Hotel ’t Paviljoen is al mogelijk vanaf € 69 per nacht.

Ouwehands Dierenpark

Het Ouwehands Dierenpark is een van de vijf beste dierentuinen van Nederland! Het park biedt 22 hectare aan afwisselende flora en fauna. Het park bestaat uit veel verschillende thematische gedeelten, zodat u zich elke keer weer in een totaal andere omgeving terugvindt. De aanwezigheid van speeltuinen zorgt er voor dat de kleinsten zich kunnen vermaken. Heeft u altijd al een reuzenpanda in het echt willen bewonderen? Dan kan bij onze naaste buren, in Ouwehands Dierenpark! Sinds het voorjaar van 2017 zijn er twee reuzenpanda’s, Xing Ya & Wu Wen. Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak bied aan verschillende Aziatische diersoorten. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf. In 2020 hebben Xing Ya & Wu Wen een zoontje gekregen: Fan Xing.

Dorpen en steden (shoppen)

Pittoresk gelegen aan de Nederrijn tegen de zuidflank van de Utrechtse Heuvelrug ligt Rhene