Op culinaire ontdekkingsreis

In restaurant Magnolia geniet u écht. Van pure gerechten, tot unieke smaakcombinatie in een fijne ambiance met veel persoonlijke aandacht.

Magnolia logo

Samen op culinair avontuur

In ons mooie restaurant Magnolia - vernoemd naar de prachtige boom in de voortuin - geniet van u van een internationale kaart. Onze keuken is geïnspireerd op de ‘Nikkei’ keuken, een fusie tussen de Japanse en Peruaanse keuken. Het resultaat is een verfrissende kaart, boordevol heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten voor iedereen. En delen mag, want ons restaurant past de ‘shared dining’ formule toe. Maar de gerechten kunt u ook voor u zelf bestellen. Kijk op www.restaurant-magnolia.nl voor een sfeerimpressie van ons restaurant. Met een groep van 12 personen of meer ons restaurant ervaren? Neem dan a.u.b. telefonisch (0317-619003) of per mail (info@restaurant-magnolia.nl) contact op, we bevestigen uw reservering graag!

Bezoek ook de restaurant website van restaurant Magnolia. Ontdek meer sfeerbeelden. Geniet in een sfeervolle omgeving van heerlijke gerechten.