Restaurant Magnolia Rhenen

Restaurant Magnolia

Wij zijn open voor hotelgasten! wij houden voldoende afstand van elkaar en volgen de voorgeschreven hygiëne-voorschriften. In ons restaurant serveren wij heerlijke pasta's, rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, tiramisu en huisgemaakt ijs! Restaurant Magnolia maakt deel uit van het hotel ’t Paviljoen.

Puur genieten. Doordachte creativiteit.

Welkom in restaurant ‘Magnolia’. Een groepsdiner, receptie of bruiloft bij ’t Paviljoen hotel in Rhenen. Gegarandeerd een succes! Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met dagverse producten. Tevens staat ons restaurant bekend om het ‘ambachtelijke koken’. Zo maken wij bijvoorbeeld zelf onze sauzen, soepen en het ijs. Alle gerechten zijn ambachtelijk bereid en puur uit de natuur.

Magnolia logo

Een kaart met heerlijke gerechten biedt het beste van elk seizoen

Eens extra genieten? Laat u dan culinair verwennen door Chef-Kok Taco Serné en zijn team met een vijfgangen surprisemenu aan € 42,50 . Graag adviseren wij u een bijpassende wijn bij uw diner. Met de "normale" kaart bedoelen wij de kaart voor als ons bedrijf in zijn geheel open zou zijn. Ontdek de lunchkaart | wijnkaart | kinderkaart

Reserveer online je tafel

Bezoek ook de restaurant website van restaurant Magnolia. Ontdek de sfeerbeelden, openingsuren, ... en geniet in een sfeervolle omgeving van heerlijke gerechten.
Open

Boek uw kamer →