Het 2-daags romantisch arrangement in detail

Twee dagen genieten in het Paviljoen Hotel met ons romantisch arrangement! Ontvangst met bubbels en ‘liefdeshapjes’ bij knisperend haardvuur, sfeervol 3-gangen diner, overnachting in een comfort kamer met whirlpool* en rozenblaadjes op bed en nog veel meer... Ontdek op deze pagina ook extra tips om optimaal te genieten van uw verblijf.

Wat is inbegrepen?

- Ontvangst met bubbels en ‘liefdeshapjes’ bij knisperend haardvuur - Sfeervol 3-gangen diner - Overnachting in een Comfort kamer met whirlpool* en rozenblaadjes op bed - Uitgebreid ontbijt op bed - Privé-gebruik van sauna (1 uur) - Gebruik badjas en badslippers - Late check-out (13:00 uur) - Gratis fietsroutes en wandelroutes - Korting op entreekaarten naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Gratis draadloos internet in het gehele hotel - Parkeer gratis uw auto op ons ruime parkeerterrein

Extra tips om te genieten

- Nog langer genieten? Boek een verlengingsnacht bij! - Op de tweede dag kunt u uw bagage na 13.00 uur in onze bagage-opslag stallen. Zo kunt er nog op uit, of gebruik maken van de faciliteiten van ons hotel (op de dag van vertrek). - Wij verhuren tevens spikssplinternieuwe fietsen, voorzien van 7 versnellingen. Daarnaast verhuren wij nieuwe elektrische fietsen. Een prachtige manier om de natuur in de omgeving van ‘t hotel te bewonderen. *De bruidskamer beschikt over een whirlpool in de vorm van een hoekbad. De zeven andere comfort hotelkamers beschikken over een whirlpool in de vorm van een ligbad.

Door onze centrale ligging is het Paviljoen Hotel uitstekend geschikt voor een uitstapje naar een groot aantal bezienswaardigheden.