33 comfortabele hotelkamers

't Paviljoen Hotel Rhenen beschikt over 33 comfortabele hotelkamers. Al onze hotelkamers zijn voorzien van ruime faciliteiten, inclusief airconditioning.

In ons hotel is iedere hotelkamer anders

Op basis van grootte en eigenschappen zijn onze hotelkamers verdeeld in vier kamertypes. Hieronder treft u een overzicht. Al onze hotelkamers beschikken over de volgende faciliteiten:

Benieuwd naar alle hotelfaciliteiten?

Kleine standaard tweepersoonskamers

- Er zijn 2 kleine standaard tweepersoonskamers - Grootte ongeveer 10m2 - Twee eenpersoonsbedden van 80x200cm. De bedden staan tegen elkaar aan. - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel en planchet, föhn, tissuebox, green tea hair/bodywash & conditioner van "the Spa Collection" - Dit kamertype beschikt over een balkon - Dit kamertype is niet gelijkvloers met de lift te bereiken. Er is een klein trapje van 3 treden. Op dit kamertype is het niet mogelijk een extra bed of babybed bij te plaatsen. Wilt u reserveren voor meer dan 10 personen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op, zodat wij een offerte voor u kunnen maken.

Standaard tweepersoonskamers

- Er zijn 18 standaard hotelkamers - Grootte ongeveer 12-15 m2 - De bedden zijn 180x200cm. Op 2 kamers is dit een tweepersoonsbed, op de overige 16 kamers zijn dit twee eenpersoonsbedden van 90cm breed. - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Compacte badkamer met (inloop)douche, toilet, wastafel met spiegel en planchet, föhn, tissuebox, green tea hair/bodywash & conditioner van "the Spa Collection" - 10 standaard kamers beschikken over een balkon - 6 standaard kamers zijn gelijkvloers met de lift te bereiken Op 4 standaard kamers kan een campingbed worden bij geplaatst. Wilt u reserveren voor meer dan 10 personen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op, zodat wij een offerte voor u kunnen maken.

Comfort tweepersoonskamers

- Er zijn 8 comfort hotelkamers - Grootte ongeveer 15-22 m2 - De bedden zijn 180x200cm. Op 2 kamers is dit een tweepersoonsbed, op de overige 6 kamers zijn dit twee eenpersoonsbedden van 90cm breed. - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met whirlpool met hydromassagestralen of luxe inloopdouche, toilet, luxe granieten wastafel met afzetruimte, grote spiegel, föhn, tissuebox, green tea hair/bodywash & conditioner van "the Spa Collection" - Alle comfort kamers beschikken over een balkon - 3 comfort kamers zijn gedeeltelijk met de lift te bereiken. 4 comfort kamers zijn gelijkvloers met de lift te bereiken. Op de comfort kamers kunnen één tot twee extra bedden worden geplaatst. Wilt u reserveren voor meer dan 10 personen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op, zodat wij een offerte voor u kunnen maken.

Comfort plus tweepersoonskamer

- Er is 1 comfort plus hotelkamer - Grootte ongeveer 25 m2 - De kamer beschikt over een tweepersoonsbed van 180x200cm. - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met inloopdouche, toilet, luxe granieten wastafel met afzetruimte, grote spiegel, föhn, tissuebox, green tea hair/bodywash & conditioner van "the Spa Collection" - Deze kamer beschikt over een priveterras - Comfortabele hoekbank De hoekbank op de kamer kan worden omgezet in een tweepersoonsbed. Daardoor is deze kamer geschikt voor 4 personen. Deze kamer is volledig gelijkvloers bereikbaar en is daardoor ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Eenpersoonskamers

- ‘t Paviljoen hotel beschikt over 4 eenpersoons hotelkamers - Grootte ongeveer 8-10 m2 - De bedden zijn 90x200cm - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel en planchet, föhn, tissuebox, green tea hair/bodywash & conditioner van "the Spa Collection" - Alle eenpersoonskamers beschikken over een eigen balkon - Twee Single kamers zijn gelijkvloers met de lift te bereiken Indien u voor 1 persoon een arrangement wenst te reserveren verzoeken wij u om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 0317-619003 of via info@paviljoen.nl, zodat wij u een op maat gemaakte aanbieding kunnen doen!

Tevens maken wij u er op attent dat het ook mogelijk is om uw hotelovernachting te boeken in combinatie met één van onze hotelarrangementen. Neemt u gerust contact op met onze receptie, wij adviseren u graag!

Voorwaarden en prijsbeleid

Prijsbeleid hotelovernachtingen Het kan op sommige dagen voorkomen dat de prijs € 10,- of € 20,- hoger ligt dan op andere dagen. Dit ligt aan de bezetting van het hotel en/of het seizoen, of het kan liggen aan het feit dat de door u gekozen datum op een bijzondere dag valt (bijvoorbeeld een feestdag) of een dag waarop het drukker bij ons is dan normaal. Over het algemeen geldt dus bij ons: hoe eerder u boekt, des te zekerder u bent van een scherp tarief! Laagste prijsgarantie Op geen enkele reguliere boekingssite, zult u een lager tarief vinden dan op onze eigen website. Vindt u ergens een lager tarief dan bij ons? Dan betalen wij u het verschil terug. Dit geldt alleen indien de voorwaarden en condities voor 100% overeenkomen met onze eigen voorwaarden. Voorwaarden Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca op van toepassing. Voor wat betreft ons annuleringsbeleid geldt dat wij in het geval van een annulering van een individuele kamerreservering ‘coulant’ om zullen gaan met deze voorwaarden. Dit wil zeggen dat wij indien wij uiterlijk op de dag van aankomst om uiterlijk 12.00 uur een annulering binnen krijgen, wij deze kosteloos zullen annuleren. Dit geldt alleen voor individuele reserveringen welke rechtstreeks bij ons zijn geboekt en niet voor groepsreserveringen. Aanbetaling Voor een reservering met een waarde van € 500,00 of meer vragen wij een aanbetaling van 50% van de reserveringswaarde.