32 comfortabele hotelkamers

't Paviljoen Hotel Rhenen beschikt over 32 comfortabele hotelkamers. Al onze hotelkamers zijn voorzien van ruime faciliteiten.

In ons hotel is iedere hotelkamer anders

Op basis van grootte en bepaalde eigenschappen hebben wij onze hotelkamers onderverdeeld in 16 tweepersoons standaard kamers, 4 tweepersoons charme kamers, 8 tweepersoons Deluxe kamers en 4 eenpersoons cosy kamers. Al onze hotelkamers beschikken over de volgende faciliteiten.

  • Een bureau met een sfeervol schemerlampje
  • Twee comfortabele stoelen
  • Heerlijke bedden op stevige boxsprings
  • Leeslampjes bij het bed
  • LG LED-TV flatscreen met USB aansluiting voor eigen muziek en films (deze dienen op een USB-stick te staan)
Benieuwd naar al onze hotelfaciliteiten?

Tweepersoons standaard kamers

- Er zijn 2 kleine tweepersoons standaardkamers - Grootte ongeveer 12m2 - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel en planchet, föhn, tissuebox, ‘Aroma therapy’ douchegel, shampoo & zeepje. - Dit kamertype beschikt over een balkon - Dit kamertype is niet gelijkvloers met de lift te bereiken. Er is een klein trapje van 3 treden. - Het tarief voor een overnachting in een kleine tweepersoons standaard kamer bedraagt doorgaans € 79,- per kamer per nacht, inclusief ontbijtbuffet, exclusief gemeentelijke heffingen (à € 2,50 p.p.p.n.). Op dit kamertype is het niet mogelijk een extra bed of babybed bij te plaatsen.

Tweepersoons charme kamers

- ‘t Paviljoen hotel beschikt over 18 standaard hotelkamers - Grootte ongeveer 15-22 m2 - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Compacte badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel en planchet, föhn, tissuebox, ‘Aroma therapy’ douchegel, shampoo & zeepje. - 10 standaard kamers beschikken over een balkon - 6 standaard kamers zijn gelijkvloers met de lift te bereiken - Sommige kamers bevinden zich aan de achterzijde van het hotel, sommige aan de voorzijde aan het hotel - Het tarief voor een overnachting in een tweepersoons standaard kamer bedraagt doorgaans € 89,- per kamer per nacht, inclusief ontbijtbuffet, exclusief gemeentelijke heffingen (à € 2,50 p.p.p.n.). Op sommige standaard kamers kunnen we maximaal 1 extra bed bijplaatsen. Deze bedden zijn met name geschikt voor kinderen en niet voor volwassenen. De kosten voor een extra bed bedragen € 17,50 per nacht, exclusief ontbijt. De kosten voor het ontbijt bedragen voor kinderen van 4-12 jaar € 7,50 en vanaf 13 jaar en ouder € 15,-. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis mee-ontbijten. Voor de kleintjes kunnen wij tevens een babybedje plaatsen à € 7,50 per nacht. Wij vragen u vriendelijk eventuele wensen en voorkeuren in het veld notities aan te geven, bij het maken van uw online reservering.

Tweepersoons deluxe kamers

- ‘t Paviljoen hotel beschikt over 8 Comfort hotelkamers - Grootte ongeveer 18-25 m2 - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met whirlpool met hydromassagestralen, toilet, luxe granieten wastafel met afzetruimte, grote spiegel, föhn, tissuebox, ‘Aroma therapy’ douchegel, shampoo & zeepje. - Alle Comfort kamers beschikken over een balkon - Tevens is dit kamertype uitgerust met een minibar waar u producten koel in kunt houden - 3 Comfort kamers zijn gedeeltelijk met de lift te bereiken. 4 Comfort kamers zijn gelijkvloers met de lift te bereiken. - Het tarief voor een overnachting in een tweepersoons Comfort kamer bedraagt doorgaans € 99,- per kamer per nacht, inclusief ontbijtbuffet, exclusief gemeentelijke heffingen (à € 2,50 p.p.p.n.). Op de Comfort kamers kunnen wij een extra bed bijplaatsen. Op twee Comfort kamers kunnen er 2 extra bedden worden bijgeplaatst. Deze bedden zijn met name geschikt voor kinderen en niet voor volwassenen. De kosten voor een extra bed bedragen € 17,50 per nacht, exclusief ontbijt. De kosten voor het ontbijt bedragen voor kinderen van 4-12 jaar € 7,50 en vanaf 13 jaar en ouder € 15,-. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis mee-ontbijten. Voor de kleintjes kunnen wij tevens een babybedje plaatsen à € 7,50 per nacht. Wij vragen u vriendelijk eventuele wensen en voorkeuren in het veld notities aan te geven, bij het maken van uw online reservering.

Eenpersoons cosy kamers

- ‘t Paviljoen hotel beschikt over 4 Single (eenpersoons) hotelkamers - Grootte ongeveer 8-10 m2 - Nespresso koffiemachine en waterkoker - Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel en planchet, föhn, tissuebox, ‘Aroma therapy’ douchegel, shampoo & zeepje - Alle Single kamers beschikken over een eigen balkon - Twee Single kamers zijn gelijkvloers met de lift te bereiken - Het tarief voor een overnachting in een eenpersoons cosy kamer bedraagt doorgaans € 69,- per kamer per nacht, inclusief ontbijtbuffet, exclusief gemeentelijke heffingen (à € 2,50 p.p.p.n.). Indien u voor 1 persoon een arrangement wenst te reserveren verzoeken wij u om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 0317-619003 of via info@paviljoen.nl, zodat wij u een op maat gemaakte aanbieding kunnen doen!

Tevens maken wij u er op attent dat het ook mogelijk is om uw hotelovernachting te boeken in combinatie met één van onze hotelarrangementen. Neemt u gerust contact op met onze receptie, wij adviseren u graag!

Voorwaarden en prijsbeleid

Prijsbeleid hotelovernachtingen Het kan op sommige dagen voorkomen dat de prijs € 10,- of € 20,- hoger ligt, dan het tarief zoals hierboven is weergegeven. Dit ligt aan de bezetting van het hotel en/of het type seizoen of het kan liggen aan het feit dat de door u gekozen datum op een bijzondere dag valt (bijvoorbeeld een feestdag) of een dag waarop het drukker bij ons is dan normaal. Over het algemeen geldt dus bij ons: hoe eerder u boekt, des te zekerder u bent van een scherp tarief! Laagste prijsgarantie Op geen enkele reguliere boekingssite, zult u een lager tarief vinden dan op onze eigen website. Vindt u ergens een lager tarief dan bij ons? Dan betalen wij u het verschil terug. Dit geldt alleen indien de voorwaarden en condities voor 100% overeenkomen met onze eigen voorwaarden. Voorwaarden Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca op van toepassing. Hier treft u een link naar de voorwaarden (een PDF-document zal zich openen). http://www.khn.nl/stream/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf. Voor wat betreft ons annuleringsbeleid geldt dat wij in het geval van een annulering van een individuele kamerreservering ‘coulant’ om zullen gaan met deze voorwaarden. Dit wil zeggen dat wij indien wij uiterlijk op de dag van aankomst om uiterlijk 12.00 uur een annulering binnen krijgen, wij deze kosteloos zullen annuleren. Dit geldt alleen voor individuele reserveringen en niet voor groepsreserveringen.