Oudejaarsdiner

New Year's Eve walking dinner party

Wij sluiten ieder jaar altijd feestelijk af met een diner dansant. Dit jaar steken we het diner in een nieuw jasje. In plaats van een diner aan tafel, serveren wij dit jaar een walking dinner in ons feestelijk versierde restaurant.

2023 is alweer bijna voorbij

Datum: 31 december 2023 Ontvangst: vanaf 19.30 uur Start muziek en diner: 20.00 uur 2023 is alweer bijna voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. Wij sluiten ieder jaar altijd feestelijk af met een diner dansant. Onze huisartiesten ‘Free Line’ verzorgen de muziek, waarbij volop gedanst mag worden! In de tussentijd geniet u van een met zorg samengesteld walking dinner. Ons restaurant is feestelijk versierd. Om 00.00 toosten we op het nieuwe jaar met champagne en oliebollen. Vervolgens verplaatsen we ons naar buiten, waar onze vuurwerkshow bewonderd kan worden. Daarna keren we terug voor nog een laatste swingende set met Benny en Jeanette, waarbij zoals gezegd het dak er af mag. De prijs voor het walking dinner, inclusief consumpties met keuze uit witte en rode wijn, frisdranken, sappen en pilsener per glas gedurende de avond en champagne en oliebollen om 00.00 uur bedraagt € 109,00 per persoon. Dresscode: feestelijk chique

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!