Ontdek onze leuke hotelarrangementen

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement?

Geniet met onze unieke arrangementen

‘t Paviljoen Hotel**** bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur op de bosrijke Grebbeberg, in Rhenen, centraal in Nederland. Mét bijzondere buren: pal naast Ouwehands Dierenpark. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten! Wilt u meer weten over onze arrangementen dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.

Kerstarrangementen

Kom tijdens de kerstdagen heerlijk ontspannen in ons in kerstsfeer gehulde hotel. Inclusief een gezellige kerstbrunch en een uitgebreid 5-gangen kerstdiner dansant.

Oud en Nieuw arrangement

Luid samen met ons het nieuwe jaar in met een volledig verzorgd 3-daagsarrangement in ons hotel! Inclusief een uitgebreid 5-gangen eindejaarsdiner dansant onder begeleiding van het muzikale duo 'Freeline'.

Compleet dagje dierentuin

Inclusief bezoek aan onze bijzondere buren: Ouwehands Dierenpark! Combineer een bezoek aan deze bijzondere dierentuin met een warm ontvangst, gratis parkeren en een heerlijk diner.

Dierentuin arrangement met overnachting

Inclusief bezoek aan onze bijzondere buren: Ouwehands Dierenpark! Ontmoet de panda's en combineer een bezoek aan deze bijzondere dierentuin met één of twee hotelovernachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Maak het uzelf gemakkelijk en parkeer ‘s ochtends de auto bij ons, neem de entreekaarten in ontvangst, en na een heerlijk kopje koffie of een kleine lunch loopt u zo het park in.

2-daags romantisch arrangement

Twee dagen genieten in het Paviljoen Hotel met ons romantisch arrangement! Ontvangst met bubbels en ‘liefdeshapjes’ bij knisperend haardvuur, romantisch 4-gangen Candle light diner, overnachting in een deluxe kamer met whirlpool* en rozenblaadjes op bed en nog veel meer... Vanaf € 89,00 per persoon per nacht.

Halfpension arrangement

Halfpension arrangement, overnachten inclusief iedere avond een heerlijk 3-gangen diner! Een welkomstdrankje, een 3-gangen dagmenu in ons Restaurant Magnolia, u overnacht in prettig ingerichte standaardkamer, uitgebreid ontbijtbuffet in onze serre en nog veel meer... Vanaf € 57,00 per persoon per nacht (minimaal verblijf 2 nachten).

3-daags Grebbeberg arrangement

Heerlijk tot rust komen in ons hotel op de Grebbeberg met dit 3-daagse arrangement. Inclusief korting op bezoek aan onze bijzondere buren: Ouwehands Dierenpark! Daarnaast is gebruik van de privé-sauna inclusief tijdens uw verblijf. Ook buiten kunt actief genieten: maak een fietstocht in en nabij de prachtige omgeving van de Grebbeberg. Vanaf € 53,75 per persoon, per nacht.

Door onze centrale ligging is Hotel 't Paviljoen uitstekend geschikt voor een uitstapje naar een groot aantal bezienswaardigheden.