Diensten tijdens lockdown

Aangepaste diensten tijdens Corona

Ons hotel blijft open. Op deze pagina treft u een overzicht van al onze diensten wij de komende tijd aanbieden. Wij volgen alle RIVM-richtlijnen. Ook in de winter is de natuur op de Grebbeberg prachtig. Wij hopen dat u het alsnog in overweging neemt een nachtje bij ons te overnachten.

Waar kunt u nog van genieten?

Overnachten, ontbijt, lunch of diner tijdens Corona

- Overnachten in een prettig ingerichte hotelkamer - Een fijn uitgebreid ontbijt, op het terras of op uw hotelkamer* - Lunchen, borrelen of dineren op ons zonnige terras tussen 12.00 en 20.00 uur - Relaxen in onze sfeervolle huiskamer met tafeltennis, darts, openhaardhoek, banken, zitjes & tafelvoetbal. - Ontspannen in onze privé-sauna - Een heerlijke wandeling in het Grebbebos tegenover ons hotel - Ontspannen in de hangmatten, een potje voetbal of genieten van een drankje of een snack op ons in het groen verscholen tuinterras. - Uitgebreide fiets- en wandelroutes - U kunt van een maaltijd genieten van ons eigen ambachtelijke keuken*. - Vanzelfsprekend kunt u hier ook dranken/consumpties naar keuze bij bestellen. - Met ruim 7 restaurants in Rhenen genoeg take-away mogelijkheden om van een heerlijke maaltijd op uw hotelkamer te genieten. - Een hotelkamer kunt u ook als flex-werkplek huren.
Klik hier voor de maatregelen en ons Corona protocol
*Roomservice is helaas niet mogelijk. U dient de maaltijd zelf af te komen halen.
Vergaderen tijdens Corona
Wij mogen n.a.v. de nieuwe maatregelen enkel vergaderingen faciliteren waar het noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering. Bij deze vergaderingen houden wij ons aan de maatregelen en serveren wij geen eten en/of drinken. Er kan wel worden gekozen voor een “take away” lunchpakket, vergadersnack en koffie/thee/fris etc. uit het afhaalpunt. Dit kan dan vervolgens genuttigd worden in de gehuurde vergaderzaal, de eventueel gehuurde hotelkamer of buiten. Voor vergadergasten hebben wij ook verder nog een aantal aanpassingen in de reguliere gang van zaken gemaakt zodat alles zo corona-proof mogelijk kan verlopen. Voor aanvang van jouw meeting/vergadering zal je hierover gecontacteerd worden door ons Front Office team via info@paviljoen.nl of 0317-619003