arrangementen

Uitstapjes

“Uitstaptip” meivakantie 2016
Zaterdag 30 april t/m zondag 8 mei

ILogo Paleis 't Loon de meivakantie, van 30 april tot en met 8 mei, zijn er allerlei activiteiten op Paleis Het Loo, zoals de Paleisreis en een bezoek aan het Paleisdak. In de Paleisreis ontdekken kinderen van 5
tot en met 11 jaar op een verrassende manier de tuinen, maken kennis met het vroegere hofleven en sluiten af met een ‘knutsel-je-eigen-tuin’ activiteit.

Om mee te doen aan de Paleisreis is een geldig entreebewijs nodig. Meer informatie en aanmelding op paleishetloo.nl/paleisreis.

Op de woensdag, zaterdag én zondag in de meivakantie zijn er dakrondleidingen à € 1,- p.p. in combinatie met een geldig entreebewijs, reserveren niet mogelijk.

Paleis Het LooPaleis 't Loo
Geopend: dinsdag t/m zondag en op feestdagen van 10:00-17:00 uur
Routebeschrijving: A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen
Navigatieadvies: Apeldoorn (7313 AA)
Informatie: +31 (0)55 577 24 00 of paleishetloo.nl/lente


Omliggende plaatsen om te bezoeken vanuit ‘t Paviljoen Hotel:

Door onze centrale ligging is het Paviljoen Hotel uitstekend geschikt voor een uitstapje naar een groot aantal bezienswaardigheden. Op slechts korte afstand van:

Dit grote aanbod van dichtbij gelegen uitstapjes zorgt ervoor dat er voor iedereen een passend uitstapje te bedenken is. Of u houdt van de natuur, cultuur of juist lekker gaat winkelen: de omgeving van het Paviljoen Hotel biedt een geschikte bestemming.

Bij het uitzoeken van een leuk uitstapje denken wij graag met u mee.

Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving? Neem dan contact met ons op.

“Erg mooi in een groene omgeving!”