Valentijnsdiner met romantische Lovesongs by Liz Borema

Geniet van een 4-gangen Candle light menu aan een romantisch aangeklede tafel. Liz Borema speelt en zingt de sterren van de hemel! Wie droomt hier nu niet van?

Iets bijzonders voor de verliefden onder ons


Datum: donderdag 14 februari 2019 Aanvang: 18.30 uur Vanavond hebben wij iets bijzonders in petto voor de verliefden onder ons. Geniet van een 4-gangen Candle light menu aan een romantisch aangeklede tafel. Tijdens het diner speelt niemand minder dan Liz Borema de sterren van de hemel. Met haar betoverende zang smelt u weg tijdens een romantisch diner met kaarslicht en prachtige muziek. Welke geliefde droomt hier nu niet van? De kosten voor het 4-gangen Candle light diner bedragen € 37,50 per persoon, inclusief ontvangst met een glas prosecco en een liefdevolle amuse.
Het 4-gangen menu Een terrine van gerookte zalm en makreel met wasabi mayonaise *** Ravioli gevuld met bospaddenstoelen en kervel in een krachtige bouillon *** Slow cooked en rosé gebraden kalf met een jus met morieljes. *** Red velvet cakeje, met chocolademousse en een mousse van amarenekersen Het is ook mogelijk om à la Carte te eten deze avond.

Over Liz Borema

Liza, ookwel bekend onder de artiestennaam Liz Borema, is een 18-jarige zangeres afkomstig uit Amsterdam en woonachtig in Zaandam.

Op haar 7e is zij begonnen met zingen op een gedisciplineerd kinderkoor in Amsterdam. Hier leerde zij op jonge leeftijd samenzang, muziektheorie, gehoortraining en meer. Met dit kinderkoor heeft zij onder andere mogen zingen bij het Koninginnedagconcert in Paleis Noordeinde in 2007, opera’s als Hänsel und Gretel, The Ceremony of Carols en The Golden Vanity mogen opvoeren in het Conservatorium van Amsterdam en op het grachtenfestival mogen zingen.

Tot haar twaalfde heeft Liz met veel plezier op het kinderkoor gezeten maar verlangde steeds meer naar solo optredens en popmuziek. Ze begon gelijk met pianolessen en begon zichzelf vanaf les 1 te begeleiden. Zo kwam ze in aanraking met het schrijven van eigen muziek en met het optreden van covers. Na haar middelbare school heeft Liz voor een tussenjaar gekozen om zich volledig op muziek te kunnen focussen en zo toegelaten te kunnen worden op het conservatorium. Op de vooropleiding in Haarlem begon zij in band-setting te spelen en mocht elke maand in het Patronaat café optreden met band.

In april, 2018 kwam Liz in contact met schrijver Frank Krake en schreef een nummer over zijn boek ‘De Laatste Getuige’. De hoofdpersoon van het boek kwam helaas te overlijden en als eerbetoon aan hem heeft Liz haar eigen nummer ‘Last Witness’ mogen spelen in de uitzending van RTL Late Night op 4 mei. Nu studeert Liz vocals op het conservatorium van Haarlem. Liz Borema’s songwriting is geïnspireerd door popsterren als Adele, Ed Sheeran en Sam Smith. Tijdens optredens speelt Liz veel covers en zij maakt deze songs eigen door haar jazz-sound. Grote inspiraties voor haar sound zijn Lianne La Havas, Norah Jones en Alessia Cara. Ze begeleidt zichzelf op piano maar staat ook graag met een band achter zich.

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!