Verras je geliefde met een muzikale & culinaire avond

Geniet van een 4-gangen Candle light menu aan een romantisch aangeklede tafel. Met de muzikale begeleiding van het "Muziekmenu" kan de avond niet meer stuk.

Iets bijzonders voor de verliefden onder ons


Datum: vrijdag 14 februari 2020 Aanvang: 18.30 uur Vanavond hebben wij iets bijzonders in petto voor de verliefden onder ons. Op deze romantische avond is ons menu niet het enige menu! We zullen jullie een 'muziekmenu' uitreiken met keuze uit mooie muziek uit de jaren '60 en '70. Op het muzikale menu staan bekende, goed in het gehoor liggende Engelse songs, Franse chansons en Nederlandstalige liedjes. Als jij het wilt, kun je zelf een lied kiezen uit deze uitgebreide muzikale muziek menukaart. Verras jij je geliefde hiermee? Tip: kies voor ons 4-gangen Candle-light menu à 37,= inclusief een bruisend welkomstaperitief. Het is uiteraard ook mogelijk om à la carte te eten deze avond. Op de foto van links naar rechts: Pieter Vos (contrabas), Coby Spierings (zang, fluit), Bart van Remmen (zang, gitaar) Muziekmenu... omdat jij bepaalt!

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!