Groepsdiner, receptie of bruiloft bij ‘t Paviljoen Hotel

Gegarandeerd een succes! ‘t Paviljoen hotel is prachtig gelegen op de bosrijke Grebbeberg. En een geschikte locatie voor het houden van een uw evenement.

‘t Paviljoen hotel als unieke locatie voor het houden van uw evenement

Een groepsdiner, receptie of bruiloft bij ‘t Paviljoen Hotel in Rhenen… Gegarandeerd een succes! ‘t Paviljoen hotel is prachtig gelegen op de bosrijke Grebbeberg en is een geschikte locatie voor het houden van een uw evenement. Ons gastvrije team van medewerkers zal er alles aan doen om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Vele gasten zijn u naar volle tevredenheid voor gegaan. Voor meer informatie over onze zalen, menu’s, buffeten en mogelijkheden kan je hier onze informatiebrochure bekijken. Aarzel zeker niet ons te contacteren bij eventuele vragen.

‘t DNA van ‘t Paviljoen Hotel – Restaurant – Bar in Rhenen

- Prachtig gelegen, midden op de bosrijke Grebbeberg, naast Ouwehands Dierenpark. Een rijke historie met een hedendaagse blik op het nu en de toekomst, maakt -ons tot wie wij zijn. - Een gastvrij team van medewerkers; zij doen alles om uw evenement succesvol te laten verlopen. - Onze keuken kenmerkt zich door kwaliteit en verse producten. Daarnaast staan wij voor pure gerechten, eerlijk en koken wij gevarieerd. Flexibel zijn wij ook. Tevens houden wij graag rekening houden met uw budget. - Sfeer, gemoedelijkheid en warmte; ons hotel ademt een ontspannen, gemoedelijke sfeer uit. Uw gasten voelen zich thuis bij ons. Onze bar&lounge, restaurant, serre en de zalen zijn warm en eigentijds gestyled.

Partijen - diners - recepties

- Van jong tot oud voelt zich bij ons thuis. Ons hotel beschikt over veel binnen- en buitenruimte. Kinderen kunnen hun gang gaan in de speelkelder, of kunnen buiten in het omliggende terrein zich vertoeven. Ook voor ouders biedt ‘t Paviljoen Hotel-restaurant-brasserie veel ruimte. - Last but not least: wij beschikken over 32 hotelkamers. Hierdoor zijn wij voor gasten die wat verder weg wonen ook goed bereikbaar. In combinatie met een overnachting heeft uw evenement voor iedereen de potentie om dit te doen laten slagen. - U bent van harte welkom om de locatie van tevoren te bekijken. Wij verzoeken u vriendelijk om hier vooraf een afspraak te maken door te bellen naar 0317-619003.

Voor meer informatie over onze zalen, menu’s, buffeten en mogelijkheden kan je hier onze informatiebrochure bekijken. Aarzel zeker niet ons te contacteren bij eventuele vragen.