Feestelijke 3-,4-, of 5-gangen Kerstlunch met live muziek

Geniet van een culinaire kerstervaring in ons sfeervolle restaurant. Een verfijnde lunch en live muziek maken uw kerst onvergetelijk!

🎄 Feestelijke Kerstlunch met live muziek

Beleef de magie van Kerst bij ’t Paviljoen Hotel Rhenen. Dit jaar nodigen wij u uit voor een onvergetelijke kerstlunch, geserveerd in ons sfeervolle Restaurant Magnolia. Terwijl u geniet van verfijnde gerechten, wordt u omringd door warme kerstsfeer, feestelijke decoraties en live muziek die de middag compleet maakt. U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid hoe het maakt. Of in 3-, 4-, of 5-gangen heerlijk tafelen in feestelijke sfeer met elkaar. Ook de kerstman komt ons bezoekje brengen en voor onze kleinsten heeft hij uiteraard een cadeautje meegenomen. Onze chef-kok heeft een speciaal kerstmenu samengesteld waarin klassieke smaken en moderne culinaire creativiteit samenkomen. Elk gerecht is met zorg bereid, met oog voor smaak, seizoen en presentatie. Of u nu met uw gezin, familie of vrienden komt, onze kerstlunch staat garant voor een bijzondere en culinaire beleving. 🎶 Een kerst vol sfeer Naast culinaire verwennerij zorgen wij voor sfeervolle live muziek tijdens de lunch. Verwacht sfeervolle klanken van een pianist of gitarist, die perfect passen bij de magie van de feestdagen en uw kerstdag extra bijzonder maken. Zodra de artiest bekend is maken wij dit hier bekend. 📅 Data & tijden 1e Kerstdag – donderdag 25 december 2025 2e Kerstdag – vrijdag 26 december 2025 Aanvang: 12:00 uur in Restaurant Magnolia 💶 Prijzen €64,50 p.p. (5-gangen) €57,50 p.p. (4-gangen) €49,50 p.p. (3-gangen) €32,50 per kind t/m 12 jaar Inclusief brood & smeersels | Exclusief drankjes Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Zou u deze vooraf kenbaar willen maken?

Het 5-gangen kerstlunchmenu

GEROOKTE ZALM Rode biet | Granny Smith | grove mosterd of MAÏS TEMPURA Rode biet | Granny Smith | nori *** GEBAKKEN SNOEKBAARS Zuurkool | gerookte paling | hazelnoot | kombu beurre blanc | aardappelkaantjes of GEBRANDE GEITENKAAS Miso-honing | zuurkool-appelsalade | rucola *** GEBRADEN EENDENBORST Paddenstoelragout | asperge | romige madeirasaus of PADDENSTOELENRAGOUT Korstdeegbakje | asperge | prei-olie | romige madeirasaus *** HERTENSUCADE Cantharellen | miso-jus | geroosterde spruiten | krokante knoflook of RAVIOLI VAN AUBERGINE Cantharellen | geroosterde spruitjes | krokante knoflook | kombu-saus *** KERSTDESSERT Feestelijk kerstdessert of BRIOCHE Gesmolten taleggio | ponzu-uitjes