Wildfestijn op de Grebbeberg

Wildfestijn – zaterdag 28 oktober 2017

Kom op zaterdag 28 oktober a.s. genieten van uitbundig wildfestijn! U bent van harte welkom om te genieten van ons 5-gangen wildmenu. U wordt ontvangen met een bruisend welkomst-aperitief en bijpassende hapjes. Vervolgens kunt u speciaal geselecteerde bieren en wijnen proeven. Vinoloog Dolf van Drempt van “Wijnimport Bart” zal aanwezig zijn om u alles te vertellen over de wijnen. Tevens laten wij u een aantal speciaal geselecteerde bieren voor het najaar van Heineken proeven. Nicolien van Doorn, onze eigen bierspecialiste en liefhebster zal u hier alles over vertellen. Daarnaast zal ook wildkenner Carel van Kuilenburg aanwezig zijn, die u van zal vertellen over over het ontstaan van de Grebbeberg, welke dieren er toen leefde en welk wild, vogels en kleine roofdieren er nu leven. Vervolgens…. tijd om de smaakpapillen te gaan verwennen! Culinair genieten van een 5-gangen wildproeverij met zorg samengesteld door Chef-kok Taco Serné. De proeverij vindt in informele sfeer plaats. Dit alles met brandende vuurkorven buiten, een gezellige sfeer en een pianist die zorgt voor de muzikale begeleiding.

5-gangen wildproeverij zaterdag 28 oktober 2017

Wildzwijnscoppa met kweeperencompôte
herfstblaadjeqherfstblaadjeqherfstblaadjeq
Krachtige wildbouillon met truffelomelet
herfstblaadjeqherfstblaadjeqherfstblaadjeq
Médaillon van fazant met zuurkool in een knapperig jasje met een Calvadossaus
herfstblaadjeqherfstblaadjeqherfstblaadjeq
Gestoofd hert geserveerd met een rode portsaus en een bonbon van eendenlever op een bedje van hazelnootpuree met spruiten
herfstblaadjeqherfstblaadjeqherfstblaadjeq
Huisgemaakte brownie en chocolade-ijs op een bodem van appelmangochutney

Tijdens de wildproeverij zullen wij eerst nog de wijnen & bieren bijbehorend bij de wijn- en bierproeverij schenken (mogelijk gemaakt door Wijnimport J. Bart en Heineken). Daarna is het uiteraard mogelijk wijnen, bieren of andere consumpties te nuttigen. Deze zullen worden berekend op basis van nacalculatie. Uiteraard adviseren wij u ook graag een bijpassend wijnarrangement.

Prijs voor dit avondvullende programma, inclusief bier- en wijnproeverij vooraf (en aan het begin van de wildproeverij, zolang voorradig), bedraagt 49,50 per persoon.

Aanvang: tussen 17.00 en 17.30 uur

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Arjan Kloppenburg
       (F&B manager)    

P.S. Op deze avond is het ook mogelijk om à la carte te dineren en gerechten van onze nieuwe menukaart te proeven!

 149d83f9d15f2d04ee774ad0afb4247b