Uitstapjes vanuit het hotel: Wijk bij Duurstede

Het waterrijke Wijk bij Duurstede, gebouwd op de plek van de vroegere handelsplaats Dorestad, is een toeristische trekpleister door haar historische binnenstad, monumenten en aantrekkelijke ligging aan het water. Hierdoor biedt het activiteiten voor zowel liefhebbers van cultuur en geschiedenis als mensen die op actieve wijze hun vrije tijd door willen brengen.

kamers

Het Paviljoen Hotel

Wie Wijk bij Duurstede wil bezoeken kan terecht in het 19 kilometer oostelijk gelegen Paviljoen Hotel. In ons hotel kunt u heerlijk tot rust komen na een bezoek aan deze historische stad:

   • 32 comfortabele kamers
   • Gezellige serre en brasserie
   • Ambachtelijke keuken
   • Gratis WiFi
   • Keuze uit deluxe kamers, charme kamers, standaard kamers en cosy kamers
   •  Vanaf € 69,- per nacht inclusief ontbijt

Wat is er te doen in Wijk bij Duurstede?

kasteel duurstede

Kasteel Duurstede

Adres: Langs de Wal 6, 3961 AB Wijk bij Duurstede

In Wijk bij Duurstede staat een van de best onderhouden Middeleeuwse kastelen van Nederland. Zowel het kasteel als het park is na een afspraak gemaakt te hebben bij de VVV te bezichtigen. Lees meer over Kasteel Duurstede.

kano wijk bij duurstede

Waterrecreatie

Adres: Markt 24, 3961 BC Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is rijk aan water. Het is mogelijk om via een bewegwijzerde kanoroute naar Utrecht te kanoën, maar u kunt ook kiezen voor een rondvaart in de omgeving. Lees meer over waterrecreatie in Wijk bij Duurstede.

Museum Dorestad

Museum Dorestad

Adres: Muntstraat 42, 3961 AL Wijk bij Duurstede

Voordat in 1300 het huidige Wijk bij Duurstede werd gesticht, lag er op dezelfde plek de handelsplaats Dorestad. In dit museum kunt u de van deze vergane stad bestuderen. Lees meer over Museum Dorestad.

Meer weten over het hotel en Wijk bij Duurstede?

Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.