Uitstapjes vanuit het hotel: Veenendaal

Veenendaal is de bestemming bij uitstek voor elke shopper. Met ruim 300 winkels biedt het een uiteenlopend aanbod van producten, waardoor niemand zonder lege tassen het centrum weer verlaat. Wie niet zo dol is op winkelen kan een leuke wandeling maken door de nabij gelegen bossen of kanoën in de Grift. Voor zowel de mensen die op zoek zijn naar koopjes als naar rust biedt Veenendaal genoeg mogelijkheden.

kamers

Het Paviljoen Hotel

Op slechts 10 kilometer van Veenendaal ligt het sfeervolle Paviljoen Hotel. Ons hotel is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan deze stad:

   • 32 comfortabele kamers
   • Gezellige serre en brasserie
   • Ambachtelijke keuken
   • Gratis WiFi
   • Keuze uit deluxe kamers, charme kamers, standaard kamers en cosy kamers
   •  Vanaf € 69,- per nacht inclusief ontbijt

Wat is er te doen in Veenendaal?

winkelen veenendaal

Winkelhart

Adres: Kees Stipplein 74, 3901 TP Veenendaal

Veenendaal is het regionale winkelcentrum van de streek. Door de aanwezigheid van onder meer drie overdekte winkelcentra komen mensen ook bij slecht weer uit de hele streek naar de stad om te winkelen. Lees meer over winkelen in Veenendaal.

molen veenendaal

Molens

Adressen:
– De Vriendschap: Nieuweweg 109, 3905 LJ Veenendaal
– De Nieuwe Molen: Mulderslaan 5, 3905 GA Veenendaal

Nederland staat in het buitenland onder meer bekend om de molens. Hoewel deze mooie gebouwen steeds zeldzamer worden in het landschap, is Veenendaal rijk aan twee prachtexemplaren: De Vriendschap (1872) en De Nieuwe Molen (1911). Lees meer over De Vriendschap en De Nieuwe Molen.

cultuurfabriek veenendaal

De Cultuurfabriek

Adres: Kees Stipplein 74, 3901 TP Veenendaal

Liefhebbers van alle soorten van cultuur kunnen terecht in De Cultuurfabriek. Dit unieke gebouw biedt is het onderkomen van een bibliotheek, kunstuitleen en een museum.  Lees meer over De Cultuurfabriek.

Meer weten over het hotel en Veenendaal?

Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.