Culinaire Paasbrunch

Kom op 1e of 2de Paasdag genieten van een uitgebreide Paasbrunch in ‘t Paviljoen Hotel in Rhenen! Geniet met vrienden of familie van heerlijke culinaire gerechten.

Paasbrunch in Restaurant Magnolia

Datum: zondag 9 en maandag 10 april 2023 Inloop: 11.30-12.00 uur Aanvang: 12.00 uur Eindtijd: 15.00 uur Geniet met familie en/of vrienden van een luxe Paasbrunch in Restaurant Magnolia in Rhenen. Onze pianist zorgt tussen 12.00-15.00 uur voor de muzikale begeleiding. ‘t Paviljoen Hotel is gelegen naast Ouwehands Dierenpark. Leuk in combinatie met de paasbrunch? Uw auto kunt u kosteloos parkeren op ons parkeerterrein! De prijs voor onze sfeervolle familie Paasbrunch bedraagt € 46,00 per volwassene De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar bedraagt € 19,50 per kind De prijs voor kinderen van 2 en 3 jaar bedraagt € 7,50 per kind Kinderen van 0 en 1 jaar zijn gratis. De prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, cappuccino, water, jus d'orange en melk. Overige consumpties berekenen wij op basis van nacalculatie. Wij zien er naar uit u te mogen begroeten!

Huispianiste Annemiek

Annemiek is een enthousiaste pianiste gespecialiseerd in het verzorgen van sfeervolle achtergrond pianomuziek. Sinds haar negende jaar heeft ze pianoles en daarnaast is ze actief in het begeleiden van een koor, bij diners, recepties, bruiloften, jubilea en andere feesten en partijen. Ruim vijftien jaar draagt ze op verschillende manieren bij aan muzikale omlijsting. Het repertoire reikt van licht klassiek tot moderne pop muziek. Diverse muziek wordt gespeeld, zoals film en musical muziek, songs uit bepaalde thema jaren zoals 60's, 70's, 80's, easy listening of instrumentale achtergrond muziek, gestoeld op licht klassiek of popmuziek. Live piano muziek geeft een speciale positieve sfeer aan een gebeurtenis!

Huispianist Chris Stellaard

"Genieten van muziek kan iedereen. Overal zijn er mensen die op hun eigen manier genieten van een vorm van muziek maken. Of je nu luistert naar muziek of op een instrument speelt."

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!