Familie Paasbrunch

Kom op 1e of 2de Paasdag genieten van een uitgebreide Paasbrunch in ‘t Paviljoen Hotel in Rhenen! Aansluitend kunnen de kinderen deelnemen aan een spannende eierzoekwedstrijd met de paashaas in de omgeving van het hotel!

Paasbrunch in Restaurant Magnolia

Datum: zondag 12 en maandag 13 april 2020 Aanvang: tussen 11:00 en 12:00 uur Geniet met de gehele familie van een gezellige Paasbrunch in Restaurant Magnolia in Rhenen. Daarnaast kunnen de kinderen deelnemen aan een spannende eierzoekwedstrijd met de paashaas in de omgeving van het hotel! Tevens kunnen onze kleine gasten zich naar hartenlust vermaken in onze uitgebreide recreatieruimte met kinderspeelhoek, tafeltennis, sjoelen, kleurwedstrijden en nog veel meer! Onze pianist zorgt tussen 11.00-14.00 uur voor de muzikale begeleiding. Op eerste Paasdag is dat Annemiek, op tweede Paasdag verzorgd Chris de muzikale omlijsting van de brunch ‘t Paviljoen Hotel is gelegen naast Ouwehands Dierenpark. Leuk in combinatie met de paasbrunch? Uw auto kunt u kosteloos parkeren op ons parkeerterrein! De prijs voor onze sfeervolle familie Paasbrunch bedraagt 29,50 per volwassene De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar bedraagt € 16,50 per kind Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Wij zien er naar uit u te mogen begroeten!

Huispianiste Annemiek

Annemiek is een enthousiaste pianiste gespecialiseerd in het verzorgen van sfeervolle achtergrond pianomuziek. Sinds haar negende jaar heeft ze pianoles en daarnaast is ze actief in het begeleiden van een koor, bij diners, recepties, bruiloften, jubilea en andere feesten en partijen. Ruim vijftien jaar draagt ze op verschillende manieren bij aan muzikale omlijsting. Het repertoire reikt van licht klassiek tot moderne pop muziek. Diverse muziek wordt gespeeld, zoals film en musical muziek, songs uit bepaalde thema jaren zoals 60's, 70's, 80's, easy listening of instrumentale achtergrond muziek, gestoeld op licht klassiek of popmuziek. Live piano muziek geeft een speciale positieve sfeer aan een gebeurtenis!

Huispianist Chris Stellaard

"Genieten van muziek kan iedereen. Overal zijn er mensen die op hun eigen manier genieten van een vorm van muziek maken. Of je nu luistert naar muziek of op een instrument speelt."

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!