Kerstarrangementen

Vier kerst op een bijzondere locatie dankzij onze kerstarrangementen. U kunt kiezen uit een 3-daagsarrangement van 24 tot 26 of 25 tot 27 december of een 2-daagsarrangement met aankomst op 24, 25 of 26 december en geniet van een heerlijk uitgebreid arrangement.

Laat u tijdens de Kerstdagen volledig in de watten leggen

Ontdek de winterse natuur tijdens een boswandeling onder begeleiding van boswachter Carel, kom tot rust aan het knapperend haardvuur in onze sfeervolle huiskamer. En dan is er nog het 5-gangen kerstdiner dansant met muzikale begeleiding van Free Line. Mocht u vragen hebben over de inhoud of wensen te reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via info@paviljoen.nl, of via 0317-619003. Het reserveren van één van de kerstarrangementen kan ook online via de buttons. Wij zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen met de kerstdagen!

2-daags kerstarrangement

Aankomst op 24 december - Ontvangst tussen 16.00 en 18.00 uur met een kerstcocktail en culinaire hapjes - Een overnachting in een comfortabele kamer - Wij serveren een gastronomisch 3-gangen diner! - Op de tweede dag bieden wij een uitgebreid kerstontbijt. - Korting op entreekaarten op het naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel - Op 25 december kunt u deelnemen aan een boswandeling onder begeleiding van onze boswachter Carel (om 14:00 uur) Vanaf € 107,50 per persoon Deze prijs is exclusief gemeentelijke heffing à € 2,50 per persoon per nacht. Voor onze kerstarrangementen vragen wij een aanbetaling van 50%. Hiervoor ontvangt u een maand voor aanvang een betaalverzoek.

2-daags kerstarrangement

Aankomst op 25 of 26 december - U kunt deelnemen aan een boswandeling onder begeleiding van onze boswachter Carel - Ontvangst tussen 16.00 en 18.00 uur met een kerstcocktail en culinaire hapjes - Een overnachting in een comfortabele kamer - Wij serveren een gastronomisch 5-gangen kerstdiner dansant onder begeleiding van Free Line! - Op de tweede dag bieden wij een uitgebreid kerstontbijt. - Korting op entreekaarten op het naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel Vanaf € 152,50 per persoon Deze prijs is exclusief gemeentelijke heffing à € 2,50 per persoon per nacht. Voor onze kerstarrangementen vragen wij een aanbetaling van 50%. Hiervoor ontvangt u een maand voor aanvang een betaalverzoek.

3-daags kerstarrangement

Aankomst op 24 december, vertrek op 26 december - U kunt deelnemen aan een boswandeling onder begeleiding van onze boswachter Carel - Ontvangst tussen 16.00 en 18.00 uur met een kerstcocktail en culinaire hapjes - Twee overnachtingen in een comfortabele kamer - Op kerstavond serveren wij een heerlijk 3-gangen diner - Op Eerste Kerstdag serveren wij een gastronomisch kerstdiner dansant onder begeleiding van Free Line! - Op beide ochtenden bieden wij een uitgebreid kerstontbijt - Korting op entreekaarten op het naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel Vanaf € 250,00 per persoon Deze prijs is exclusief gemeentelijke heffing à € 2,50 per persoon per nacht. Voor onze kerstarrangementen vragen wij een aanbetaling van 50%. Hiervoor ontvangt u een maand voor aanvang een betaalverzoek.

3-daags kerstarrangement

Aankomst op 25 december, vertrek op 27 december - U kunt deelnemen aan een boswandeling onder begeleiding van onze boswachter Carel - Ontvangst tussen 16.00 en 18.00 uur met een kerstcocktail en culinaire hapjes - Twee overnachtingen in een comfortabele kamer - Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij een gastronomisch kerstdiner dansant onder begeleiding van Free Line! - Op beide ochtenden bieden wij een uitgebreid kerstontbijt - Korting op entreekaarten op het naastgelegen Ouwehands Dierenpark - Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe - Gratis draadloos internet in het gehele hotel Vanaf € 295,00 per persoon Deze prijs is exclusief gemeentelijke heffing à € 2,50 per persoon per nacht. Voor onze kerstarrangementen vragen wij een aanbetaling van 50%. Hiervoor ontvangt u een maand voor aanvang een betaalverzoek.

Ontdek ook onze andere leuke arrangementen. Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement?