Nieuwjaarsdiner 6 januari 2018

Geniet dit jaar van een sfeervol Nieuwjaarsdiner in ‘t Paviljoen Hotel in Rhenen. In ons Restaurant “le Maquisard” onder muzikale begeleiding van “The Night Sweets”!  3-gangen Nieuwjaarsdiner Op zaterdag 6 januari 2018 Aanvang: 18.30 uur Inhoud van het 3-gangen Nieuwjaarsdiner 6 januari 2018 Beef Teriyaki met geroosterde sesamzaadjes en bosui Veluwse eendenfilet met een ...

Read more

Sinterklaasbrunch

Houden uw kinderen ook zo van pepernoten, lekker eten, liedjes zingen en cadeautjes? Neem uw (klein)-kinderen mee en schuif gezellig aan bij onze Sinterklaasbrunch op zondag 3 december 2017!

Klik hier voor meer informatie

Kerstbrunch 1e & 2e kerstdag

Geniet van onze uitgebreide Familie Kerstbrunch op 1e & 2e kerstdag 2017! Met live pianomuziek & een bezoek van de kerstman waarbij de kinderen een cadeautje ontvangen!

Klik hier voor meer informatie

Kerstdiner-dansant 1e & 2e kerstdag

Geniet van een gastronomisch 6-gangen kerstdiner-dansant! Dans naar hartenlust tussen de gangen door op de feestelijke muziek van het duo 'Free-Line'.

Klik hier voor meer informatie

Kerstarrangementen 2017

Beleef de unieke kerstsfeer in 't Paviljoen Hotel! Er zijn 2- 3- en 4-daagse kerstarrangementen, inclusief een 6-gangen Kerstdiner Dansant, uitgebreide Kerstbrunch, een boswandeling met de boswachter en een rondrit met een echte arreslee. Ons gastvrije team hoopt u te mogen verwelkomen met de feestdagen!

Klik hier voor meer informatie

Oud en nieuw arrangement

Met de jaarwisseling uitgebreid genieten in Rhenen! Ontvangst met Glühwein en winters welkomsthapje, uitgebreid ontbijtbuffet, diner en een spetterend 6-gangen Eindejaarsdiner Dansant met vuurwerk, champagne en oliebollen!

Klik hier voor meer informatie

Oudejaarsfeest

Sluit de laatste avond van 2017 feestelijk af! Of u nu met z'n tweeën, meerdere vrienden of familie bent, in 't Paviljoen Hotel vieren wij deze bijzondere avond met elkaar! De sfeer zal gezellig en ongedwongen zijn, waarbij er volop ruimte zal zijn om te dansen op de prachtige muzikale inbreng van Benny en Jeanette van het duo Freeline. Het is dit jaar de vijfde keer dat wij deze avond organiseren en sinds de start een groot succes. Indien u zeker wilt zijn van een tafel raden wij u aan snel te reserveren!

Klik hier voor meer informatie