Sinterklaasbrunch

Houden uw kinderen ook zo van pepernoten, lekker eten, liedjes zingen en cadeautjes? Neem uw (klein)-kinderen mee en schuif gezellig aan bij onze Sinterklaasbrunch op zondag 2 december 2018!

Klik hier voor meer informatie

Familiebrunch

Kom vanaf nu elke maand gezellig bij ons genieten van een heerlijke brunch! Met z'n tweeën, het gezin of de hele familie, het kan allemaal. De eerste familie brunch vindt plaats op 11 maart 2018 tussen 11.00 en 14.00 uur plaats in onze serre of in ons sfeervolle restaurant. Tijdens de brunch schenken wij doorlopend koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange.

Klik hier voor meer informatie

Pinksterbrunch 2018

Kom genieten van een familie Pinksterbrunch in 't Paviljoen Hotel in Rhenen! In onze serre of op ons zonnige terras met elkaar genieten van een bruisend glas prosecco en een brunch met pure, verse gerechten die met zorg zijn bereid door onze koks. Terwijl u geniet en onze huispianist zorgt voor de muzikale begeleiding, kunnen onze kleine gasten zich naar hartenlust vermaken in onze uitgebreide recreatieruimte met kinderspeelhoek, tafeltennis, sjoelen, en nog veel meer!

Klik hier voor meer informatie

Vaderdag diner 2018

Vaderdag Diner zondag 17 juni 2017 Verras uw vader op 17 juni met een bezoek aan ons gezellige restaurant Le Maquisard. Wij serveren een heerlijk 3-gangen diner voor het hele gezin. In onze serre met aansluitend (hopelijk) zonnige terras geniet u van dit culinair diner. De inhoud van het diner is momenteel nog niet bekend, ...

Read more

Moederdagbrunch 2018

Verras moeder dit jaar met een uitgebreide moederdagbrunch in 't Paviljoen Hotel in Rhenen met een keur aan zoete en hartige gerechten en lekkernijen. Inclusief ontvangst met een glas prosecco, een kopje huisgemaakte bouillon vooraf en ter afsluiting een dessertbuffet met de heerlijkste taarten, ijssoorten, fruitsalades en chocoladefonteinen. Terwijl u geniet en onze huispianist zorgt voor de muzikale begeleiding, kunnen onze kleine gasten zich naar hartenlust vermaken in onze uitgebreide recreatieruimte met kinderspeelhoek, tafeltennis, sjoelen, en nog veel meer!

Klik hier voor meer informatie

Ouwehands Dierenpark dagarrangementen

Het Ouwehands Dierenpark is een van de vijf beste dierentuinen van Nederland! Het park biedt 22 hectare aan afwisselende flora en fauna. Het park bestaat uit veel verschillende thematische gedeelten, zodat u zich elke keer weer in een totaal andere omgeving terugvindt. De aanwezigheid van speeltuinen zorgt er voor dat de kleinsten zich kunnen vermaken. Onze “bijzondere” ...

Klik hier voor meer informatie

Uit eten met Pasen

Uit eten met Pasen – 4-gangen Paasmenu Geniet op zondag 1 en maandag 2 april van deze unieke proeverij. Chef-kok Taco Serné met zijn keukenbrigade hebben dit smakelijke menu met zorg samengesteld. U neemt plaats in onze sfeervolle serre, na dat u op onze terras afscheid heeft kunnen nemen van het vroege voorjaarszonnetje. Arjan Kloppenburg ...

Klik hier voor meer informatie

Familie Paasbrunch 2018

Kom genieten van onze sfeervolle Paasbrunch op 1e paasdag of 2e paasdag 2018. Geniet met hele gezin, familie of met vriend(inn)en van een keur aan zoete en hartige gerechten en lekkernijen. Inclusief ontvangst met een glas prosecco, een kopje huisgemaakte bouillon vooraf en ter afsluiting een dessertbuffet met de heerlijkste taarten, ijssoorten, fruitsalades en chocoladefonteinen.

Klik hier voor meer informatie

Kerstbrunch 1e & 2e kerstdag

Geniet van onze uitgebreide Familie Kerstbrunch op 1e & 2e kerstdag 2018! Met live pianomuziek & een bezoek van de kerstman waarbij de kinderen een cadeautje ontvangen!

Klik hier voor meer informatie

Kerstdiner-dansant 1e & 2e kerstdag

Geniet van een gastronomisch 6-gangen kerstdiner-dansant! Dans naar hartenlust tussen de gangen door op de feestelijke muziek van het duo 'Free-Line'.

Klik hier voor meer informatie

Oudejaarsfeest

Sluit de laatste avond van 2017 feestelijk af! Of u nu met z'n tweeën, meerdere vrienden of familie bent, in 't Paviljoen Hotel vieren wij deze bijzondere avond met elkaar! De sfeer zal gezellig en ongedwongen zijn, waarbij er volop ruimte zal zijn om te dansen op de prachtige muzikale inbreng van Benny en Jeanette van het duo Freeline. Het is dit jaar de vijfde keer dat wij deze avond organiseren en sinds de start een groot succes. Indien u zeker wilt zijn van een tafel raden wij u aan snel te reserveren!

Klik hier voor meer informatie