Wild, Wine & a Lady and a Gentleman

Proef de smaken van het najaar in een sfeervolle ambiance. De avond zal muzikaal omlijst worden door het muzikale duo “a Lady and a Gentleman”.

Geniet van een culinaire avond

Datum: zaterdag 26 oktober 2019 Aanvang: 16.00 uur Beleef op zaterdag 26 oktober een culinaire avond in Restaurant Magnolia. Het betreft een avondvullend programma met heerlijk eten en een goed glas wijn. De avond zal muzikaal omlijst worden door het muzikale duo “a Lady and a Gentleman”.

Programma

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit: 16:00 - 18:00 uur Een najaarsproeverij met wild- en natuurwijnen en heerlijke bijpassende hapjes à € 15,- per persoon 18:00 - 21:00 uur Aanvang muzikale begeleiding door duo 'a Lady and a Gentleman' 18:30 uur Aanvang 3-gangen wildmenu à € 35,- per persoon

3-gangen wildmenu

Een taartje van duif met linzen en eendenlever met wijnmost *** Een hertenmedaillon en een stoofpotje van haas met gebakken appel en witlof *** Kletskopjes met walnootijs en chocolade TIP! Geniet tijdens het diner van een bijpassend wijnarrangement à € 15,00 per persoon

A lady and a gentleman

Een akoestisch duo uit Arnhem bestaande uit Anke en Tom. Met loepzuivere meerstemmigheid laten ze hun eigen visie los op bekende en minder bekende liedjes, geïnspireerd door pop, country en folk invloeden. Gewapend met een gitaar gaan ze liedjes van persoonlijke helden en favoriete artiesten te lijf om, zonder het origineel geweld aan te doen, hun eigen versie van geliefde liedjes te maken. In 2 jaar tijd zijn ze snel bekend geworden in Arnhem en omstreken met vaste gig’s onder andere in de Stadsvilla, Stan & Co en het Taphuys. A lady & a gentleman is ontstaan uit een liefde voor muziek, het zingen daarvan en zo met hun enthousiasme het publiek mee te nemen en die liefde met hen te delen.

Menukeuze
Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!