Sinterklaasbrunch

Een spetterende Sinterklaasbrunch voor de hele familie. Alle kinderen krijgen een cadeautje van Sinterklaas en zijn pieten!

Sinterklaasbrunch in Restaurant Magnolia

Datum: zondag 2 december 2018 Aanvang: 12.00 uur Wegens succes herhaald! Neem je papa, mama broertjes en/of zusjes mee naar deze interactieve Sinterklaasbrunch op zondag 2 december in Restaurant Magnolia. Sinterklaas zal met zijn pieten een bezoek brengen aan ons hotel/restaurant. Er zal gedanst en gefeest worden én er worden natuurlijk cadeautjes uitgedeeld. Bovenal hebben onze koks een heerlijke brunch voorbereid, die van jong tot oud in de smaak zal vallen. De prijs voor dit goed gevulde programma bedraagt € 23,50 per persoon De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar bedraagt € 12,50 per kind Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. De exacte inhoud van de brunch zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!