Sinterklaasbrunch = VOL

Een spetterende Sinterklaasbrunch voor de hele familie. Alle kinderen krijgen een cadeautje van Sinterklaas en zijn pieten! De sinterklaasbrunch is momenteel helemaal volgeboekt.

Sinterklaasbrunch in Restaurant Magnolia

Datum: zondag 1 december 2019 Aanvang: 11.00 uur Wegens succes herhaald! Neem je papa, mama broertjes en/of zusjes mee naar deze interactieve Sinterklaasbrunch op zondag 1 december in Restaurant Magnolia. Sinterklaas zal met zijn pieten een bezoek brengen aan ons hotel/restaurant. Er zal gedanst en gefeest worden én er worden natuurlijk cadeautjes uitgedeeld. Bovenal hebben onze koks een heerlijke brunch voorbereid, die van jong tot oud in de smaak zal vallen. De prijs voor dit goed gevulde programma bedraagt € 23,00 per persoon De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar bedraagt € 16,00 per kind De prijs voor kinderen vanaf 2 en 3 jaar bedraagt € 5,00 per kind Kinderen van 0 en 1 jaar zijn gratis.

Ervaringen met de sinterklaasbrunch

Sint Nicolaas feest gevierd met brunch. Samen met onze kinderen en kleinkinderen. Kleinkinderen zijn heel goed vermaakt en wij hebben ons ook zeer goed vermaakt. Lekker eten en drinken van alles aanwezig , zo hoort een Sint Nicolaas feest gevierd te worden. Volgend jaar weer een echte aanrader. - Familie van Esterik, 2018 We hebben een hele leuke sinterklaas middag gehad. De kinderen werden vermaakt en de ouders opa en oma's konden heerlijk genieten van de uitgebreide brunch. Elk kind kreeg voldoende aandacht. Mijn jongste dochter vond de aandacht erg leuk en mijn oudste dochter vond het heel spannend en werd ook in haar waarde gelaten. Service was top. Echt een aanrader!!!! - Familie van Hal, 2018 Wat hebben wij een super leuke morgen/middag gehad. Sinterklaas gevierd in het Paviljoen in Rhenen met een Sinterklaas brunch. Wat hebben wij daar van genoten zeg, van groot tot klein. Onze complimenten voor deze organisatie; het was super voor elkaar helemaal top. Lieve mensen, echt een aanrader voor volgend jaar. Zo perfect voor elkaar, in een woord geweldig. - Familie Pastoors, 2017 Vandaag genoten van een super lekker, gezellige,leuke, sinterklaasbrunch wat was het allemaal goed georganiseerd, dikke pluim voor een ieder die zich hier voor heeft ingezet. Wat ons betreft volgend jaar weer. - Familie van Raath, 2017

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!