4-gangen 'Proef de Lente' diner

Kom op 2e Paasdag genieten van een uitgebreid 4-gangendiner in Restaurant Magnolia in Rhenen en vier het begin van de lente met frisse gerechten en live muziek!

4-gangendiner in Restaurant Magnolia

Datum: 2e Paasdag, maandag 13 april 2020 Aanvang optreden Ryso: vanaf 17:00 uur (op het terras) Aanvang diner: 18.00 uur De lente staat weer voor de deur en en wat is er nu beter dan samen onder het genot van een heerlijk diner de lente in te luiden? De avond zal muzikaal omlijst worden door gitarist Ryso Jochemsen. In een ontspannen sfeer geniet u van ons smaakvolle 4-gangen diner inclusief ontvangst met een glas bubbels en een amuse. Inhoud menu Vistrio van gerookte zalm, sashimi van tonijn en een mousse van gerookte forel met rode bieten mayonaise *** Romige asperge soep met gegrilde kip en peterselie-olie *** Lamskotelet met zacht gegaarde eend en een saus van port en cassis. *** Proeverij van desserts De prijs voor de menu bedraagt € 37,50 per persoon Wij stellen ook graag bijpassend wijnarrangement voor u samen. Uiteraard is het ook mogelijk om à la Carte te eten. Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten!

Ryso Jochemsen

Hij is altijd al met muziek bezig geweest. Zijn vroegste herinneringen zijn het meezingen (of beter: schreeuwen) met muziek op de achterbank op weg naar Zuid-Frankrijk, waar zijn vader dan ook he-le-maal gestoord van werd. Ook stond er altijd een piano in huis, waar hij zo nu en dan op speelde. Op zijn veertiende kocht hij een gitaar en nam gitaarles. Na 2 jaar is hij hiermee gestopt omdat hij niet meer het gevoel had dat hij erg veel bijleerde. Vanaf toen heeft hij zichzelf nieuwe dingen aangeleerd wat betreft piano, gitaar en zang. Op deze manier werd hij steeds beter en begon hier en daar wat optredens te doen. Eind 2016 besloot Ryso dat hij het wat serieuzer aan wilde pakken en echt veel wilde optreden. Wat voor muziek kunt u verwachten? Ryso heeft een brede muzieksmaak en vind het dan ook leuk om meerdere genres te spelen. De rustige singer-songwriter nummers zijn zijn favoriet, maar ook hier krijgt hij na een tijdje wel genoeg van. Het is dan ook ontzettend leuk om voor de afwisseling ook up-tempo klassiekers en meezing-nummers te spelen. Verder is het leuk om mensen te verrassen met nummers van totaal onbekende artiesten. Ook gebruikt hij een looppedaal, waarmee een beat kan worden gemaakt om daar vervolgens weer andere gitaar of zangpartijen over heen te spelen. Zoals bijvoorbeeld Ed Sheeran doet tijdens zijn live-optredens.

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!