Paasbrunch 2020; afhalen of thuisbezorgd?

Paasbrunch: afhalen of thuisbezorgd!

Maak het u zelf makkelijk dit jaar. Onze koks maken een prachtige Paasbrunch. U geniet thuis alsnog van een relaxte & culinaire Paasbrunch! Wij zetten ons er graag voor in! Eet smakelijk!

Een heerlijke paasbrunch bij u thuis

Zondag 12 april & maandag 13 april 2020. Wij zorgen er voor dat de brunch op beide dagen klaar staat om 11.00 om mee te nemen! Wilt u liever dat wij de paasbrunch thuisbezorgen? Dat kan ook! Tussen 11.00 en 12.00 uur komen wij de brunchbox(es) bij u afleveren. De bezorgkosten bedragen v.a. 5,- (zie onze bezorgvoorwaarden). 🐣Inhoud Paasbrunch🐰 Vers gebakken roombotercroissants Luxe muffins met rozijnen Potje aardbeien confiture Verse achterham, huisgebraden rosbief met truffelsaus, Italiaanse salami & oude belegen kaas met mostermayonaise Wit of bruin warm plukbrood (8 stukken) Huisgemaakt kruidenboter & huisgemaakte tappenade van zongedroogde tappenade, pjinboompitten en Parmezaanse kaas Verse pasta salade met huisgemaakte pesto, gegrilde Gelderse kip, appel & augurk. Warme Hollandse asperges met scharrelroerei & gerookte zalm Warme puntjes huisgemaakt quiche In knoflookolie gebakken gamba's Ambachtelijk bereide chocolade-sinaasappel bavarois Grote chocolade-eieren (perfect om te verstoppen!) Bolletjes huisgemaakt mango-, aardbeien & frambozenijs met verse aardbeien en blauwe bessen Flesje vers geperste jus d'orange Wij houden graag rekening met uw dieetwensen/allergiën. Geef dit gerust in bij het bestellen in het veld 'opmerkingen'! Eten kinderen ook mee? Dan doen wij er nog een portie poffertjes met poedersuiker, boter bij en twee bollen vanille-ijs. En natuurlijk ook nog heel veel paaseitjes en voor ieder kind een eigen stuiterbal. Voor een stuiterende Pasen! De prijs voor deze Paasbrunch bedraagt 23,50 per volwassene en € 7,50 voor kinderen! Afhalen? Uw bestelling staat om 11.00 uur op de door u gekozen dag klaar. Thuisbezorgd? Tussen 11.00 uur en 12.00 uur bezorgen wij de brunch bij uw thuis. Hoe kunt u betalen? Wij versturen een betaalverzoek per e-mail. Als tweede optie kunt u ook nog betalen met ons contactloze mobiele pin-apparaat. Wij leveren de Paasbrunch uit in hoogwaardige isolatieboxen en porseleinen servies. Zo blijft de temperatuur en kwaliteit goed! Wij zien er naar uit u blij te mogen maken met onze Paasbrunch! Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen! Klik om ons te bellen!

Om in de stemming te komen vóór de brunch! Sprankelende Cava "Vega Caliza"

Spanje - Tierra de Castilla Als kleine jongen werkte José al samen met zijn twee broers, vader en opa in hun wijngaarden in het warme, Spaanse Castilla - La Mancha. Tegenwoordig maakt José een ontzettend fijne en zachte frizzante, waarvan men beweerd dat deze potentie verhogend werkt. Of dit daadwerkelijk het geval is? José is onlangs vader geworden van een volgende generatie wijnmaker… De druiven Vega Caliza bestaat voor 80% uit Airén en 20% uit Sauvignon Blanc. De laatste mag ondertussen als bekend worden verondersteld maar de eerste zal niet iedereen kennen. Toch is hij de meest aangeplantte druif van Spanje. Hij behoudt in de hitte zijn hoge zuurgraad en wordt daarom ook gebruikt voor het maken van wijndistillaten. De druiven zijn bio gecertificeerd en worden vergist volgens de Charmat methode. De tweede gisting van de wijn, waarbij het koolzuurgas ontstaat, vindt plaats in het vat in plaats van op de fles. Hierdoor wordt de mousse minder sterk en de wijn heerlijk doordrinkbaar.

"Lekker fris zonder agressieve bubbel. Lichte perzik"

12,50 per fles

Een heerlijke droge witte wijn voor bij de brunch: Semeli Feast Moschofilero

Peloponnesos - Griekenland 2495 jaar geleden sneed koning Leonidas bij Thermopylae, met slechts 299 Spartaanse helden, de overmacht van Perzische tiran Xerxes de pas af. Mede dankzij hem oogst wijnmaker Leonidas Nasiakos nu op de Peloponnesos een roze druif, de local hero Moschofilero. Eerstgenoemde overwinning smaakte bitterzoet, deze Semeli eerder fris en zwoel. De druiven De Moscholfilero is een stevige druif met een roze-paarse schil en produceert doorgaans dorstlessende wijnen met een laag alcoholpercentage en aromatische geuren van bloemen, appels en peren. In de allerbeste jaren worden er vaak wijnen “sur lie” of op eikenhouten vaten gerijpt voor een volle, rijke stijl.

Deze mooie Moschofilero heeft torrontésachtige aroma's van rozenblaadjes, citroenbloesem en venkel. Met impressies van grapefruit, lychee en limoen, levendig en sappig."

14,50 per fles

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!