Vacatures

Vacatures

Geïnteresseerd in één van onze vacatures? Op dit moment hebben wij de onderstaande vacatures uitstaan. ✨ Chef-kok ✨ Zelfstandig werkend kok ✨ Medewerker Bediening Parttime/Fulltime ✨ Ontbijtmedewerker ✨ Afwasmedewerker

Chef-kok

Aantal uren: 38 uur per week

In deze functie krijg je een leidende rol in het neerzetten van een succesvolle kaart binnen een allesbepalend restaurantconcept. Daarnaast zorg je voor het uitstekend draaien van de keuken van Restaurant Magnolia op alle vlakken. 

Ons concept
Het restaurantconcept is afgelopen jaren steeds verder aangescherpt en verbeterd. Maar, we zijn er nog niet. Jouw input, ervaring, energie, creativiteit en visie zijn hard nodig. Daarnaast hebben we een groeiambitie. Ons restaurantinterieur is recent vernieuwd en met +100 zitplaatsen is er ruimte voor groei mogelijk in lunch en diner. Niet alleen op kwantitatief niveau, maar ook op conceptueel niveau een groei in culinaire gastbeleving. Check zelf ook eens www.restaurant-magnolia.nl voor een betere indruk van ons mooie restaurant. 

Samen met jou kunnen de volgende stap gaan zetten om gezamenlijk een restaurantconcept neer te zetten waar we voor 200% achter kunnen staan. We zoeken daarom een betrokken, bevlogen en creatieve chef-kok. Ervaring is vanzelfsprekend vereist, alsmede alle keuken- en managementvaardigheden die we mogen verwachten van een chef-kok.

Het team
Er staat een sterk team van enthousiaste en ervaren koks. Dagelijks wordt er met passie en veel energie gekookt voor onze gasten. In de keuken is al veel kennis aanwezig op het gebied van inkoop, efficiënt keukenmanagement, HACCP en inwerkvaardigheden van BBL-leerlingen/nieuwe collega’s. Maar we kunnen en willen onszelf graag blijven verbeteren. Het keukenteam kenmerkt zich verder door passie voor koken, een gezonde dosis humor en een positieve instelling. Groeien en met elkaar samenwerken staat hierin centraal. Door van elkaar te leren komen we verder.

Salaris
Je zal een financiële maandelijkse beloning ontvangen die zeker aansluit voor alles wat je bij ons komt brengen. Dat is niet meer dan terecht en bespreken we graag met je als we een stap verder zijn na een of meerdere gesprekken. Veel is wat ons betreft bespreekbaar; het uiteindelijk behalen van succes staat centraal. Vertrouwen, respect, ambitie dragen hier voor een groot deel aan; dat geldt overigens voor beide kanten!

Enthousiast geworden?
Wij ontmoeten je heel graag. Laten we vrijblijvend een kop koffie drinken en de mogelijkheden met elkaar verkennen. 

Verwachte startdatum: juni 2022

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd

Salarisindicatie: gezamenlijk te bespreken, dit zal  meer dan het horeca CAO zijn en minimaal marktconform zijn.

Aanvullend:

  • Je deelt mee in de gezamenlijke fooienpot
  • Sartbonus € 500,00 
  • We organiseren regelmatig uitjes.
  • Er is volop ruimte voor trainingen en cursussen. 
  • Reiskosten worden vergoed

Zelfstandig werkend kok

Aantal uren: 38 uur per week

In deze functie komen zelfstandigheid, ervaring en een passie voor koken samen tot de perfecte mix die we van een zelfstandig werkend kok mogen verwachten. We zoeken een kundige kok die zelfstandig de koude en warme kant kan draaien en bereid is om te leren. Open staan voor feedback en elkaar feedback geven maakt iedereen sterker. Hierdoor kan jij en kunnen wij groeien. Dat is dan ook onze ambitie: verder doorgroeien in het verbeteren van de culinaire gastbeleving. En dat doe je niet alleen: je werkt samen met je directe collega koks aan het continue verbetering en groei van Restaurant Magnolia

Het team
Er staat al een sterk team van enthousiaste en ervaren koks. Dagelijks wordt er met passie en veel energie gekookt voor onze gasten. Check zelf ook eens www.restaurant-magnolia.nl voor een nog betere indruk van ons mooie restaurant. In de keuken is al veel kennis aanwezig op het gebied van inkoop, efficiënt keukenmanagement, HACCP en inwerkvaardigheden van BBL-leerlingen/nieuwe collega’s. Het keukenteam kenmerkt zich verder door passie voor koken, een gezonde dosis humor en een positieve instelling. Groeien en met elkaar samenwerken staat hierin centraal. Door van elkaar te leren komen we verder.

Enthousiast geworden?
Wij ontmoeten je heel graag. Laten we vrijblijvend een kop koffie drinken en de mogelijkheden met elkaar verkennen. 

Verwachte startdatum: juni 2022

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd

Salarisindicatie: gezamenlijk te bespreken, dit zal  meer dan het horeca CAO zijn en minimaal marktconform zijn. Hierbij nemen wij de krapte op arbeidsmarkt uiteraard mee. Op basis van jouw ervaring en de gezamenlijke ambitie die we uitspreken komen we hier samen uit. Reken op ons dat we je een goed voorstel zullen doen. 

Aanvullend:

  • Je deelt mee in de gezamenlijke fooienpot
  • Sartbonus € 500,00
  • We organiseren regelmatig uitjes.
  • Er is volop ruimte voor trainingen en cursussen. 
  • Reiskosten worden vergoed