Vacatures

Vacatures

Geïnteresseerd in één van onze vacatures? Op dit moment hebben wij de onderstaande vacatures uitstaan. ✨ Zelfstandig werkend kok ✨ Medewerker Bediening Parttime/Fulltime ✨ Medewerker huishouding ✨ Chef Spoelkeuken

Zelfstandig werkend kok

Aantal uren: 38 uur per week

In deze functie komen zelfstandigheid, ervaring en een passie voor koken samen tot de perfecte mix die we van een zelfstandig werkend kok mogen verwachten. We zoeken een kundige kok die zelfstandig de koude en warme kant kan draaien en bereid is om te leren. Open staan voor feedback en elkaar feedback geven maakt iedereen sterker. Hierdoor kan jij en kunnen wij groeien. Dat is dan ook onze ambitie: verder doorgroeien in het verbeteren van de culinaire gastbeleving. En dat doe je niet alleen: je werkt samen met je directe collega koks aan het continue verbetering en groei van Restaurant Magnolia

Het team
Er staat al een sterk team van enthousiaste en ervaren koks. Dagelijks wordt er met passie en veel energie gekookt voor onze gasten. Check zelf ook eens www.restaurant-magnolia.nl voor een nog betere indruk van ons mooie restaurant. In de keuken is al veel kennis aanwezig op het gebied van inkoop, efficiënt keukenmanagement, HACCP en inwerkvaardigheden van BBL-leerlingen/nieuwe collega’s. Het keukenteam kenmerkt zich verder door passie voor koken, een gezonde dosis humor en een positieve instelling. Groeien en met elkaar samenwerken staat hierin centraal. Door van elkaar te leren komen we verder.

Enthousiast geworden?
Wij ontmoeten je heel graag. Laten we vrijblijvend een kop koffie drinken en de mogelijkheden met elkaar verkennen. 

Verwachte startdatum: juni 2022

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd

Salarisindicatie: gezamenlijk te bespreken, dit zal  meer dan het horeca CAO zijn en minimaal marktconform zijn. Hierbij nemen wij de krapte op arbeidsmarkt uiteraard mee. Op basis van jouw ervaring en de gezamenlijke ambitie die we uitspreken komen we hier samen uit. Reken op ons dat we je een goed voorstel zullen doen. 

Aanvullend:

 • Je deelt mee in de gezamenlijke fooienpot
 • Sartbonus € 500,00
 • We organiseren regelmatig uitjes.
 • Er is volop ruimte voor trainingen en cursussen. 
 • Reiskosten worden vergoed

Medewerker bediening parttime

Aantal uren: 8-20 uur per week / 2-3 dagen (in overleg)

Je draagt in deze functie zorg voor onze gasten. Van het verwelkomen van onze gasten, het maken en serveren van de heerlijkste koffies tot aan het meehelpen aan de voorbereiding voor het diner of een meeting in één van de vier vergaderzalen.

Over jou: je hebt een positieve instelling, houdt van aanpakken en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren! Service en gastgerichtheid staan bij jou bovenaan. Is dat nog niet het geval? Wij brengen je het graag bij!

Het is fijn als je flexibel inzetbaar bent. Natuurlijk houden we ook graag rekening met jouw planning. Zo mogelijk kunnen we zo ook een (of meerdere) vaste avonden/dagen inplannen.

Je beschikt bij voorkeur over ervaring in de horeca. Met jouw gastgerichtheid en ervaring weet jij er voor te zorgen dat onze restaurantgasten maximaal genieten tijdens hun verblijf bij ons..

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Je kan altijd (gratis) met ons mee-eten
 • Trainingen & cursussen
 • Reiskostenvergoeding vanaf 7 km
 • Pensioenopbouw

Contractduur: onbepaalde tijd

Parttime uren: 8-20 per week

Verwachte startdatum: zo spoedig mogelijk

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salarisindicatie: €425,00 – €1000,00 per maand

Inclusief vakantiegeld & vakantiedagen. Afhankelijk van ervaring & leeftijd; hierbij dient de horeca CAO als uitgangspunt.

Aanvullende betalingen:

 • Vakantiedagen- en geld is in het salaris inbegrepen
 • Je deelt mee in de fooienpot
 • Sartbonus € 250,00