Moederdag 2020

Tijd om je moeder eens goed in de watten te leggen! Kom gezellig met z'n allen brunchen of high-tea'en in de serre van Restaurant Magnolia of ons zonnige terras!

Iedere moeder verdient een topmoederdag!

Datum: zondag 10 mei 2020

Wat bieden wij dit jaar aan?

U kunt kiezen uit een overheerlijke brunch, aanvang tussen 11.00 en 12.00 uur.

Daarnaast is het ook mogelijk te genieten van een gezellige High-tea, vol met hartige en zoete lekkernijen.
De High-tea start op moederdag om 13.30 uur en om 15.30 uur.

Tussen 11.00 en 14.00 zorgt onze huispianist zorgt voor de muzikale begeleiding!

Onze kleine gasten kunnen zich naar hartenlust vermaken in onze uitgebreide recreatieruimte met kinderspeelhoek, tafeltennis, sjoelen, en nog veel meer!

Alle moeders ontvangen een leuke verrassing!

Moederdag High-tea in Restaurant Magnolia

Ontvangst met een glas bubbel (optioneel) Hartig Mini-broodjes met gerookte kip en huisgemaakte pesto, mini-broodjes met gerookte zalm en wakame, mini-broodjes met rundercarpaccio, truffelsaus en Parmezaanse kaas, mini-broodjes met komkommer & roomkaas, huisgemaakte mini-quiches én ambachtelijke mini-saucijzenbroodjes. Zoet Mini gebakje, scones met jam, mini Bosche bollen, mini chocolade- of aardbeien muffins, mini-amandel schuimpetitfours, boterzachte cupcakes en onze befaamde sneeuwballen Tijdens de Moederdag High-tea serveren wij onbeperkt melanges van de exclusieve Twinings Tea Collection. Het is ook mogelijk om in plaats van thee te genieten van een geurig kopje Manetti koffie. De prijs voor onze High Tea bedraagt € 19,50 p.p. (inclusief een glas bubbels €22,50 p.p.) De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar bedraagt € 14,50 per kind Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Moederdagbrunch in Restaurant Magnolia

U kunt ook kiezen voor een uitgebreid brunchbuffet met allerlei koude en warme gerechten. Om u een idee te geven van de inhoud van de brunch, treft u hieronder de brunch van vorig jaar. De inhoud van de brunch van dit jaar wordt hier zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. De inhoud van de brunch in 2019 was als volgt: Ontvangst met een glas bubbels & een heerlijk kopje huisgemaakte bouillon met tuinkruiden Koude gerechten Mini-croissants, bolletjes en ambachtelijk bereid plukbrood Rosbief, achterham, rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten Jong belegen kaas, oude kaas, luxe kaasplankje met dessertkazen Uitgebreid rauwkost buffet met sla, garnituren en dressings Vissalade met zalm & garnalen, tonijnsalade met ui & koriander Gerookte zalm met teriyakisaus Mozzarella met tomaat en basilicum Warme gerechten Warme achterham Scrambled eggs met tomaat, kaas en uitgebakken spek Mini groentenquiches Gamba's piri-piri, roodbaars in tomatensaus Gegrilde kip met bacon en kerriesaus Warme hartige taart met tomaat en mozzarella Frites met huisgemaakte mayonaise Zoete gerechten Wentelteefjes en poffertjes Verse fruitsalade Carameltaart, fraissiers en petit-fours IJstaart en bavaroises Chocoladefontein Hoorntje met vanille-ijs De prijs voor deze heerlijke brunch bedraagt € 29,50 per persoon De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar bedraagt € 16,50 per kind Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Huispianiste Annemiek

Annemiek is een enthousiaste pianiste gespecialiseerd in het verzorgen van sfeervolle achtergrond pianomuziek. Sinds haar negende jaar heeft ze pianoles en daarnaast is ze actief in het begeleiden van een koor, bij diners, recepties, bruiloften, jubilea en andere feesten en partijen. Ruim vijftien jaar draagt ze op verschillende manieren bij aan muzikale omlijsting. Het repertoire reikt van licht klassiek tot moderne pop muziek. Diverse muziek wordt gespeeld, zoals film en musical muziek, songs uit bepaalde thema jaren zoals 60's, 70's, 80's, easy listening of instrumentale achtergrond muziek, gestoeld op licht klassiek of popmuziek. Live piano muziek geeft een speciale positieve sfeer aan een gebeurtenis!

Reserveer online uw tafel