Kerstlunch 1e en 2e Kerstdag

Sfeervolle kerstlunch 1e en 2e Kerstdag

Geniet van een heerlijke 4-gangen kerstlunch. Combineer de lunch met een boswandeling of een bezoek aan Ouwehands Dierenpark!

Kerstlunch in Restaurant Magnolia

Datum: vrijdag 25 december & zaterdag 26 december 2020 Aanvang: 12:30 uur Geniet van een sfeervolle 4-gangen kerstlunch in Restaurant Magnolia in Rhenen. Daarnaast krijgen wij ook ieder jaar bezoek van de Kerstman die voor alle kinderen een cadeautje heeft meegenomen. De kerstlunch wordt muzikaal omlijst door onze huispianist. Kinderen kunnen in onze speelkelder met films, kinderhoek, sjoelen en meer hun hart ophalen. Terwijl u rustig (na)tafelt, letten onze nanny’s (tussen 12.30 en 15.00 uur) op uw kind(eren). We beginnen de middag met ontvangst met een glas mousserende wijn, aansluitend serveren wij een heerlijke 4-gangen lunch. Momenteel is de inhoud van het 4-gangen lunchmenu nog niet bekend, zodra dit bekend is zal u deze hieronder terugvinden. De prijs voor onze sfeervolle Kerstlunch bedraagt € 44,50 per persoon Voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar hebben wij twee opties: Het lunchmenu in kleinere porties á € 25,00 Een 4-gangen kinder menu (invulling volgt) á € 17,50 Kinderen van 0 tot en met 3 kunnen gratis mee aan tafel zitten. Indien gewenst kunnen wij iets verzorgen op basis van nacalculatie.

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!