Eindejaarsdiner Dansant

Wij sluiten ieder jaar altijd feestelijk af met een Eindejaarsdiner Dansant. De tafels zijn prachtig aangekleed en ons restaurant is feestelijk versierd.

2018 is alweer bijna voorbij

Datum: 31 december 2018 Aanvang: 19.00 uur 2018 is alweer bijna voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. Wij sluiten ieder jaar altijd feestelijk af met een Eindejaarsdiner Dansant. Onze huisartiesten ‘Free Line’ verzorgen de muziek, waarbij volop gedanst mag worden! In de tussentijd geniet u van een met zorg samengesteld 5-gangen diner. De tafels zijn prachtig aangekleed en ons restaurant is feestelijk versierd. Om 00.00 toosten we op het nieuwe jaar met champagne en oliebollen. Vervolgens verplaatsen we ons naar buiten, waar onze vuurwerkshow bewonderd kan worden. Daarna keren we terug voor nog een laatste swingende set met Benny en Jeanette, waarbij zoals gezegd het dak er af mag. De prijs voor het Eindejaarsdiner Dansant, inclusief champagne en oliebollen om 00.00 uur bedraagt € 75,00 per persoon Dresscode: feestelijk

Reserveer online uw tafel

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!