Vaderdag 2020

Weet jouw vader ook altijd zo goed de weg? Neem hem mee op avontuur tijdens deze GPS-quiz tocht over de historische Grebbeberg. Een geslaagd uitje voor het hele gezin!

Neem je vader mee op een GPS-quiz speurtocht door het Grebbebos

Datum: zondag 21 juni 2020

Wat bieden wij dit jaar aan?

13.30 uur:
Ontvangst met een kopje koffie☕, thee of een glas frisdrank met een punt ambachtelijke appeltaart met slagroom

14.00 - 14.30 uur:
ℹ Kies welke activiteit je wil doen. Klootschieten of een GPS-quiz speurtocht? Daarna volgt een uitleg van een professioneel spelbegeleider. Ieder gezin wordt voorzien van de juiste uitrusting en een flesje water voor onderweg! Om 14.30 uur start de activiteit.

16.30-17:00 uur:
Terugkomst. Wij verzorgen een drankje naar keuze🍷. Op tafel staan zoutjes en we gaan rond met heerlijke bitterballen. Daarnaast... 🥁 tijd voor de prijsuitreiking! Het winnende team ontvangt een leuke prijs🏆

17:00 uur:
Aan tafel! We serveren een plategerecht 🍽naar keuze (zie onze plateservice) met een consumptie 🍷naar keuze.

Kinderen tot 12 jaar kunnen een gerecht kiezen uit de kinderkaart.
De kosten voor dit gehele programma bedragen € 37,50 per volwassene en € 29,50 per kind (tot 12 jaar).

Kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in onze uitgebreide recreatieruimte met kinderspeelhoek, tafeltennis, sjoelen, en nog veel meer!

P.S. tip voor vaders: proef ons "Gebrouwen op de Greb" bier🍺. Dit ambachtelijke bier hebben wij zelf gebrouwen in eigen keuken.

🚗 Parkeren kan kosteloos op onze ruime parkeerplaats.

Reserveer deze spetterende activiteit online!

Selecteer bij dagdeel "middag", als datum "zondag 16 juni" en als tijd "14.00 uur". Bij opmerkingen aangeven "GPS tocht" alsjeblieft!
Reserveren kan ook via info@paviljoen.nl of 0317-619003

Twee dagen genieten op de bosrijke Grebbeberg? Of samen genieten met ons romantisch verwenarrangement? Geniet in het Paviljoen Hotel met onze unieke arrangementen!