Vergaderen

“Goede locatie. Centraal gelegen, goed eten, mooie vergaderruimtes, vriendelijk personeel, top: met een lunchpakket naar de naast gelegen dierentuin”

VergaderzaalHotel ‘t Paviljoen in Rhenen neemt een bevoorrechte positie in door de inspirerende ligging op de Grebbeberg, omgeven door schitterende bossen en natuurgebieden en met als buren Ouwehands Dierenpark.

Voor meer informatie en uitbreidingen download onze vergaderbrochure

Vergaderzalen

Onze professioneel ingerichte accommodatie, uitgerust met airconditioning,  gratis WiFi en ADSL- internet aansluiting, is uitermate geschikt voor vergaderingen, cursussen, seminars, bedrijfstrainingen, partijen, recepties, reünies etc. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden die onze zalen bieden.

iStock_000002448192SmallOntspanning

Er zijn genoeg mogelijkheden om tussendoor te ontspannen: een perfect uitgeruste recreatie- en relaxruimte met zonnebank, sauna, biljart, tafeltennis, internetaansluiting e.d. In de directe omgeving is er volop gelegenheid voor o.a. tennis, een verfrissende boswandeling, fietsen, zwemmen, bowlen en karten. Wat dacht u van een lunchbreak in naastgelegen Ouwehands Dierenpark?
Bij ieder vergaderarrangement is een bezoek aan Ouwehands Dierenpark mogelijk. Met een heerlijk lunchpakket bevindt u zich met uw gezelschap binnen enkele minuten in het dierenrijk van Ouwehands Dierenpark. Het ideale moment om tussen uw training of vergadering door de gedachten even op nul te zetten.

Restaurant & Brasserie

In ons gezellige à la carte Restaurant ‘Le Maquisard’,  dat plaats biedt aan ca. 150 personen, serveren wij een keur aan op ambachtelijke wijze bereide specialiteiten en verfijnde gerechten uit onze voortreffelijke keuken. Daarnaast is er Brasserie ‘Mondial’ voorzien van o.a. een openhaard waar wij ca. 75 personen kunnen ontvangen. Tevens beschikken wij over een sfeervolle wintertuin met veel daglicht.

 

Meer informatie of reserveren? Neem contact op via info@paviljoen.nl of bel ons op 0317-619003. Wij zien er naar uit u te mogen begroeten in ons hotel!