Ouwehands Dierenpark dagarrangementen

Het Ouwehands Dierenpark is een van de vijf beste dierentuinen van Nederland! Het park biedt 22 hectare aan afwisselende flora en fauna. Het park bestaat uit veel verschillende thematische gedeelten, zodat u zich elke keer weer in een totaal andere omgeving terugvindt. De aanwezigheid van speeltuinen zorgt er voor dat de kleinsten zich kunnen vermaken. Onze “bijzondere” buren Ouwehands dierenpark bevindt zich op loopafstand van ons restaurant Le Maquisard!

Lunchen bij de Panda’s

 Ontvangst met koffie/thee en gebak,

Entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark

 Een compleet lunchpakket!

Maak het uzelf gemakkelijk en parkeer uw auto op ons privé parkeerterrein en wij zorgen dat uw entreekaarten klaarliggen. Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak wandelt u zo met een goed gevuld lunchpakketje de dierentuin in. Vervolgens staat u oog in oog met de wereldberoemde reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya of de beren uit het beroemde berenbos.

3-9 jaar: € 29,50 per persoon
vanaf 10 jaar: € 32,50 per persoon

 

Compleet dagje dierentuin

 Ontvangst met koffie/thee en gebak,

Entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark

  Een heerlijk plateservice gerecht en één consumptie naar keuze!

Maak het uzelf gemakkelijk en parkeer uw auto op ons privé parkeerterrein en wij verzorgen de entreekaarten. Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak wandelt u zo de dierentuin in en staat u oog in oog met de wereldberoemde reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya of de beren uit het beroemde berenbos.
Na afloop van uw bezoek aan Ouwehands Dierenpark zie we graag terug in ons restaurant “Le Maquisard” om te genieten van één van onze heerlijke plateservice gerechten inclusief een consumptie naar keuze (Hollands Plateau).

3-9 jaar: € 33,50 per couvert
vanaf 10 jaar: € 39,50 per couvert

 

Reserveren?

Telefonisch 0317-619003 of per e-mail info@paviljoen.nl

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten!