LeMas_004   DSC_0507 LeMas_007

Menukaart Restaurant ‘le Maquisard’

Kom genieten van een diner à la Carte in Restaurant Le Maquisard. In onze keuken worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid uit de aanvoer van dagelijks verse producten. De keuken is open van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Bekijk hier de nieuwe  Menukaart in PDF  of scroll naar beneden!

Arjan Kloppenburg – Restaurant Manager
Taco Serné – Chef-kok 

  • à la Carte menu
  • 3-gangen maandmenu à € 29,50
  • 5-gangen surprise menu € 42,50

reserveerknop

Om mee te beginnen
Uitgebreid broodplankje met Frans landbrood en olijfjes met zongedroogde tomaatjes 3,5

Voorgerechten

Rundercarpaccio van Maas-Rijn-IJssel rund gemarineerd met een truffelsaus, pijnboompitten en  Parmezaanse kaas 9,5
Taartje van gerookte zalm met rucola, ingelegde komkommer en Japanse zeewiersalade met  wasabimayonaise 9,5
Ceasar salade met gegrilde polderhoen, bacon, Parmezaanse kaas en croutons 9,5 *
Salade met gebakken gamba’s en croutons 9,5 *
Salade met in Serranoham gebakken geitenkaas met honing en walnoten 9,5 *
Vitello tonato’ zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, zongedroogde tomaatjes en olijven 9,5
Salade Caprese met tomaat, mozzarella, verse pesto en Kalamata olijven 7,5 *

* De salades kunnen wij ook in een extra grote variant serveren. De meerprijs bedraagt 4,5

Soepen

Licht gebonden Vietnamese kippensoep met kokos, bosui, noedels en koriander 6
Tomatensoep met prei en basilicum 5,5
Romige truffelsoep met hazelnoot en peterselie 6,-

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht naar invulling van onze chef 15,5
Taglerini pasta met gebakken zalm en gamba’s en peultjes met room en pesto 16,5
Gebakken zalmfilet met groene asperges en een een citroensaus met bosui  17,5
Varkenshaas omwikkeld met salie en Serranoham met champignonsaus 16,5
Gegrilde polderhoen met knapperige pancetta en een piri-piri yoghurtsaus 17
Op de huid gebakken Veluwse eend met Thaise noedels, peultjes, koriander en sesamzaadjes 17,5
Tournedos van Iers rund met cantharellen en rode wijnsaus 21,5
Taglerini pasta met zongedroogde tomaatjes, champignons, pesto en Parmezaanse kaas 11,5

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten.  Indien gewenst kunnen wij bij het hoofdgerecht extra frites met mayonaise à 3,5 of een frisse salade à 3,5 serveren.

Plateau met biologische streekkazen 

Rijk gevuld plateau met vier streekkazen in smaak opgebouwd, begeleid door huisgemaakt vijgenbrood    & vier maanden oude vincotta 9,5

Desserts

Proeverij van desserts 7,5
Huisgemaakte créme brûlée 7
Tiramisu met amarettikoekjes, limoncellolikeur en vanilleijs 7
Oud Hollandse ijskoffie met vanilleijs, ‘Ketel 1 mature’, verse koffie,  slagroom en een kletskop 7
Vers fruit met huisgemaakte sorbetijs 7,5
Scroppino van limoenijs en prosseco 6,-

Bekijk beoordelingen Reserveer een tafel