LeMas_004   DSC_0507 LeMas_007

Menukaart Restaurant ‘le Maquisard’

Kom genieten van een diner à la Carte in Restaurant Le Maquisard. In onze keuken worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid uit de aanvoer van dagelijks verse producten. De keuken is open van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Bekijk hier de nieuwe  Menukaart in PDF  of scroll naar beneden!

Of komt u ons 3-gangen Panda menu van de maand december proeven?

Arjan Kloppenburg – Restaurant Manager
Taco Serné – Chef-kok 

 

  • à la Carte menu
  • 3-gangen Panda menu à € 29,50
  • 5-gangen surprise menu € 42,50

 

reserveerknop

 

 

 

Om mee te beginnen

Uitgebreid broodplankje met Frans landbrood en olijfjes met zongedroogde tomaatjes 3,5

Voorgerechten

Rundercarpaccio van Maas-Rijn-IJssel rund gemarineerd met een truffelsaus, pijnboompitten en  Parmezaanse kaas 9,5
Taartje van gerookte zalm met rucola, ingelegde komkommer en Japanse zeewiersalade met  wasabimayonaise 9,5
Salade met in Serranoham gebakken geitenkaas met honing en walnoten 9,5 *
Salade met gebakken Oosterse zalm met sesamzaad, gamba met ingelegde venkel en croutons 9,5 *
Huisgemaakte terrine van eendenlever met warme brioche en perenchutney 9,5
Salade met gegrilde groente, noten, zaden, kikkererwten en vadouvan mayonaise 7,5 *

* De salades kunnen wij ook in een extra grote variant serveren. De meerprijs bedraagt 4,5

Soepen

Licht gebonden Vietnamese kippensoep met kokos, bosui, noedels en koriander 6
Tomatensoep met prei en basilicum 5,5
Romige truffelsoep met hazelnoot en peterselie 6,-

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht naar invulling van onze chef 15,5
Taglerini pasta met gebakken zalm en gamba’s en peultjes met room en pesto 16,5
Gebakken zalm met venkel en saffraansaus 17,5
Varkenshaas omwikkeld met salie en Serranoham met champignonsaus 16,5
Fazant met zuurkool in filodeeg met een fazantenworstje en een appelsaus 17,5
Tournedos met een port-truffeljus 21,5
Een bonbon van hert met eendenlever, rode portsaus en een hazelnoot puré 17,5

Platea
u met biologische streekkazen Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten.  Indien gewenst kunnen wij bij het hoofdgerecht extra frites met mayonaise à 3,5 of een frisse salade à 3,5 serveren.

Rijk gevuld plateau met vier streekkazen in smaak opgebouwd, begeleid door huisgemaakt vijgenbrood    & vier maanden oude vincotta 9,5

Desserts

Proeverij van desserts 7,5
Een smeuïg gebakken chocoladetaartje van bittere chocolade met vanilleijs 7,-
Vers fruit met huisgemaakt sorbetijs 7,5
Oud Hollandse ijskoffie met vanilleijs, ‘Ketel 1 mature’, verse koffie,  slagroom en een kletskop 7
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en een perencompote met karamel 7,-

Bekijk beoordelingen Reserveer een tafel