LeMas_004   DSC_0507 LeMas_007

Menukaart Restaurant ‘le Maquisard’

Kom genieten van een diner à la Carte in Restaurant Le Maquisard. In onze keuken worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid uit de aanvoer van dagelijks verse producten. De keuken is open van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Bekijk hier de nieuwe menukaart in PDF-format

Of komt u ons 3-gangen maandmenu van de maand mei proeven?

Arjan Kloppenburg – Restaurant Manager
Taco Serné – Chef-kok 

  • à la Carte menu
  • 3-gangen Maand menu à € 29,50
  • 5-gangen surprise menu € 42,50

 

reserveerknop

 

 

Om mee te beginnen

Uitgebreid broodplankje met Frans landbrood en olijfjes met zongedroogde tomaatjes 3,5

Voorgerechten

Rundercarpaccio van Maas-Rijn-IJssel rund gemarineerd met een pestomayonaise, pijnboompitten en  Parmezaanse kaas 9,5
Twee asperges met een tartaar van gerookte zalm met een citroen-saffraanmayonaise 9,5
Salade met in Serranoham gebakken geitenkaas met honing en walnoten 9,5 *
Salade met gebakken gamba’s, ingelegde venkel en croutons 9,5 *
Zacht gegaarde rundermuis met een Oosterse salade en een teriyakisaus 8,5
Salade met gegrilde groente, noten, zaden, kikkererwten en vadouvan mayonaise 7,5 *

* De salades kunnen wij ook in een extra grote variant serveren. De meerprijs bedraagt 4,5

Soepen

Licht gebonden Vietnamese kippensoep met gamba, kokos, bosui, noedels en koriander 6,-
Tomatensoep met prei en basilicum 5,5

Hoofdgerechten

Portabella gevuld met linzen, geitenkaas en chioggia biet met een royaal groentengarnituur en vadouvansaus 15,5
Taglerini pasta met gebakken zeebaars, gamba’s en peultjes met room en pesto 16,5
Lamsentrecote met een kubus van gestoofd lam met rozemarijn en honing 20,5
Varkenshaas omwikkeld met dragon en Serranoham en een champignonsaus 16,5
Tournedos met een port-truffeljus 21,5
Op de huid gebakken zeebaars met wortel, selderij, peultjes en een Chardonnaysaus 17,5
Taglerini pasta met zongedroogde tomaatjes, champignons, pesto, parmezaanse kaas en salade 11,5
Gegrilde polderhoen met gebakken asperges en een vadouvansaus 17,5


 Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten.  Indien gewenst kunnen wij bij het hoofdgerecht extra frites met mayonaise à 3,5 of een frisse salade à 3,5 serveren.

Plateau met biologische streekkazen
Rijk gevuld plateau met vier streekkazen in smaak opgebouwd, begeleid door huisgemaakt vijgenbrood    & vier maanden oude vincotta 9,5

Desserts

Proeverij van desserts 7,5
Een smeuïg gebakken chocoladetaartje van bittere chocolade met vanilleijs 7,-
Vers fruit met huisgemaakt sorbetijs 8,5
Huisgemaakte binnenveldse kwarktiramisu met vanilleijs 7,-
Huisgemaakt chocoladeijs met een frambozen kletskop 7,-

Bekijk beoordelingen Reserveer een tafel