Genieten van High-Tea Deluxe op de Grebbeberg in Rhenen

Dagelijks serveren wij een uitgebreide high-tea Deluxe, met onder andere:

Hartig –
Mini-broodjes met:
cupcake Gerookte kip en huisgemaakte pestoHigh-Tea in Hotel 't Paviljoen - Brasserie Mondial
cupcake Gerookte zalm en wakame
cupcake Rundercarpaccio, truffelsaus en Parmezaanse kaas
cupcake Komkommer & roomkaas
cupcake Huisgemaakte mini-quiches
cupcake Ambachtelijke mini-sauzijcenbroodjes

Zoet –
cupcakeVerwenpetitfoursHigh-tea-deluxe-rhenen
cupcakeScones met jam
cupcakeMini Bosche bollen
cupcakeMini chocolade- of aarbeimuffins
cupcakeMini Amandel schuimpetitfours
cupcakeBoterzachte cupcakes
cupcakeSneeuwballen

Tijdens de High-Tea Deluxe serveren wij onbeperkt Manetti koffie en Twinings thee!

High-Tea Deluxe, à 18,50 per persoon

Hoe beoordelen andere gasten onze High Tea Deluxe?

“Vanmiddag high-tea gedaan met een vriendin. We mochten kiezen waar we gingen zitten: in de serre of in Brasserie Mondial, voor de serre gekozen. Fijne plek, beetje warm omdat het zonnetje er vol op scheen maar dat mocht de pret niet drukken. Heerlijke theesoorten opgediend gekregen van een heel gezellige serveerster en vervolgens een superdeluxe plateau met heel veel lekkere hapjes, heerlijke hartige en knapperige broodjes, geen suffe sandwiches… Veel van alles, teveel om op te noemen, quiches, broodje carpaccio, macarons, bonbons, soesjes, brownies, scones… In alle rust bijna alles opgesmikkeld, wat over was mocht in een doosje voor thuis. Aanrader om dit als lunch te doen, tijdstip van een uur of een was helemaal goed, restaurant is rustig en de high tea is voldoende voor een heerlijk lange lunch. (Anneda, 26 november 2016, Iens.nl)”

De High-tea Deluxe reserveren? Reserveer een tafel online (vermeld daarbij dat het om een high-tea gaat alstublieft). Tevens kunt u ook telefonisch reserveren (via 0317-619003) of per e-mail (info@paviljoen.nl). Indien u speciale dieetwensen heeft zouden wij het prijs stellen als u dit van te voren alvast wil doorgeven. U kunt tussen 13.30 uur en 17.00 uur gebruik maken van de High-tea Deluxe in onze Brasserie ‘Mondial’, onze sfeervolle serre of bij mooi weer op ons terras.

High Wine op de Grebbeberg

Geef u sunday afternoon een verrasende draai: wat dacht u een onze “High-wine”!? Een heerlijke proeverij van onze wijnen, welke gepaard gaan met bijpassende hapjes.

Wij serveren de High-wine dagelijks tussen 16.00 uur en 18.00 uur (op zondag tussen 15.00 uur en 17.00 uur). De high wine wordt geserveerd in drie rondes. Bij elke ronde wordt een passend glas wijn met lekkere hapjes geserveerd, zoals bijvoorbeeld

wijnglazen  gals-wijn-roseRolletje gerookte zalm, visfilet met pesto en een rolletje met gerookte kip & tomaat

glas-wijn-wit Soepstengel met serrano ham, mini-broodje carpaccio met truffelsaus en een huisgemaakte mini-quiche

glas-wijnToastje met Romero kaas en walnoten, droge worst en gefrituurde oude kaasstengeltjesOntspannen in Brasserie Mondial

High Wine,  à 23,50 per persoon

De High-wine reserveren? Reserveer een tafel online (vermeld daarbij dat het om een high-wine gaat alstublieft). Tevens kunt u ook telefonisch reserveren (via 0317-619003) of per e-mail (info@paviljoen.nl). Indien u speciale dieetwensen heeft zouden wij het prijs stellen als u dit van te voren alvast wil doorgeven. U kunt tussen op boven genoemde tijden gebruik maken van de High wine in onze Brasserie ‘Mondial’, onze sfeervolle serre of bij mooi weer op ons terras.

Wij kunnen de High Wine ook in een “Bob” variant serveren, à € 17,95  per persoon