3-daags Ontmoet de Panda’s Arrangement

3-daags Ontmoet de Panda’s Arrangement, inclusief bezoek aan Ouwehands Dierenpark!

Inclusief bezoek aan onze bijzondere buren: Ouwehands Dierenpark! Combineer een bezoek aan deze bijzondere dierentuin met twee hotelovernachtingen inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Maak het uzelf gemakkelijk en parkeer ‘s ochtends de auto bij ons, neem de entreekaarten in ontvangst, en na een heerlijk kopje koffie of een kleine lunch loopt u zo het park in. Tijdens uw verblijf is er nog meer te ontekken: verken de prachtige omgeving van de Grebbeberg met de fiets. Wist u dat wij ook spiksplinternieuwe fietsen en elektrische fietsen verhuren, tegen aantrekkelijke prijzen?

Na een dagje gorilla’s, apen, beren en tijgers keert u terug in het hotel, frist u zich even op op uw kamer en neemt u plaats in ons Restaurant ‘le Maquisard’ of onze Brasserie ‘Mondial’. Onder het genot van een smakelijke maaltijd geniet u na van de dag, en na heerlijke nachtrust wacht u ons uitgebreide ontbijtbuffet in onze sfeervolle serre.

Inhoud 3-daags Ontmoet de Panda’s Arrangement

jonge-blauwgele-ara1Ontvangst met een welkomstdrankje naar keuze
jonge-blauwgele-ara1Entreekaarten naastgelegen Ouwehands Dierenpark voor 1 van de dagen (op basis van beschikbaarheid)
jonge-blauwgele-ara1Twee overnachtingen in een prettig ingerichte tweepersoons standaardkamer
jonge-blauwgele-ara1Beide ochtenden wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet
jonge-blauwgele-ara1Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe
jonge-blauwgele-ara1Gratis draadloos internet in het gehele hotel

Vanaf € 44,75 per persoon per nacht

Bekijk prijzen en beschikbaarheid Ga terug
  • Kinderen kunnen in onze speelkelder met tafeltennis, speelhoek, sjoelbak, tafelvoetbal, TV en nog veel meer hun hart ophalen. Tevens hebben wij een leuke kinderkaart met toegankelijke (én gezonde) gerechten.
  • Geniet ‘s avonds van een heerlijk diner in ons restaurant ‘le Maquisard’, of van een kleine maaltijd in Brasserie ‘Mondial’ (niet inbegrepen bij het arrangement)
  • Breid uw arrangement uit met een verlengingsnacht!

De panda’s zijn er: te zien vanaf 31 mei 2017

​Heeft u altijd al een reuzenpanda in het echt willen bewonderen? Dan kan bij onze naasteburen, in Ouwehands Dierenpark! Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak zal bieden aan verschillende Aziatische diersoorten. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf.