2-daags Ontmoet de Panda’s Arrangement

Inclusief bezoek aan onze bijzondere buren: Ouwehands Dierenpark! Combineer een bezoek aan deze bijzondere dierentuin met een hotelovernachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Maak het uzelf gemakkelijk en parkeer ‘s ochtends de auto bij ons, neem de entreekaarten in ontvangst, en na een heerlijk kopje koffie of een kleine lunch loopt u zo het park in.

Na een dagje gorilla’s, apen, panda’s, beren en tijgers keert u terug in het hotel, frist u zich even op op uw kamer en neemt u plaats in ons Restaurant ‘le Maquisard’ of onze Brasserie ‘Mondial’. Na heerlijke nachtrust wacht u ons uitgebreide ontbijtbuffet in onze sfeervolle serre.

Inhoud Ontmoet de Panda’s Arrangement

jonge-blauwgele-ara1Ontvangst met een welkomstdrankje naar keuze
jonge-blauwgele-ara1Entreekaarten naastgelegen Ouwehands Dierenpark voor 1 van de dagen (op basis van online beschikbaarheid)
jonge-blauwgele-ara1Een overnachting in een prettig ingerichte tweepersoons standaardkamer
jonge-blauwgele-ara1‘s Ochtends wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet
jonge-blauwgele-ara1Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe
jonge-blauwgele-ara1Gratis draadloos internet in het gehele hotel

Bekijk prijzen en beschikbaarheid Ga terug
  • Kinderen kunnen in onze speelkelder met tafeltennis, speelhoek, sjoelbak, tafelvoetbal, TV en nog veel meer hun hart ophalen. Tevens hebben wij een leuke kinderkaart met toegankelijke (én gezonde) gerechten.
  • Geniet ‘s avonds van een heerlijk diner in ons restaurant ‘le Maquisard’, of van een kleine maaltijd in Brasserie ‘Mondial’ (niet inbegrepen bij het arrangement)
  • Breid uw arrangement uit met een verlengingsnacht!

De panda’s zijn er: te zien vanaf 31 mei 2017

​Heeft u altijd al een reuzenpanda in het echt willen bewonderen? Dan kan bij onze naasteburen, in Ouwehands Dierenpark! Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak zal bieden aan verschillende Aziatische diersoorten. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf.