Volpension vakantie arrangement

Drie dagen (of meer) vertoeven op de bosrijke Grebbeberg! Uw verblijf is inclusief een lunch van de kaart op beide middagen en op beide avonden een 3-gangen dagmenu. U overnacht in een standaardkamer. Uiteraard wacht u op beide ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet! Vanaf € 67,00 per persoon per nacht.

Klik hier voor meer informatie

Halfpension arrangement

Drie dagen (of meer) vertoeven op de bosrijke Grebbeberg! Op beide avonden kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen dagmenu. U overnacht in een standaardkamer. Uiteraard wacht u op beide ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet! Vanaf € 57,00 per persoon per nacht.

Klik hier voor meer informatie

2-Daags Gastronomisch Arrangement

Twee dagen culinair genieten op de bosrijke Grebbeberg! Ontvangst met een glas prosecco en bijpassende hapjes en een gastronomisch 5-gangen diner. U overnacht in een deluxe kamer met whirpool met hydromassagestralen, met 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet. Inclusief privé gebruik van onze sauna! Vanaf € 104,00 per persoon per nacht.

Klik hier voor meer informatie

3-daags Grebbeberg arrangement

3 dagen genieten in het Paviljoen Hotel! Inclusief welkomstdrankje, 3-gangen menu, twee overnachtingen inclusief ontbijt, korting op entreekaarten Ouwehands Dierenpark, gebruik sauna en fiets- en wandelroutes. Vanaf €44,50 per persoon per nacht

Klik hier voor meer informatie