Beoordelingen Paviljoen hotel Top

Bekijk hieronder beoordelingen van andere gasten in ‘t Paviljoen Hotel

15-04, Meetingreview

Vergaderen en overnachten
Wij hebben twee dagen mogen genieten van Hotel t’ Paviljoen. De service was uitstekend. We zijn totaal ontzorgt. Er is ons aan niets ontbroken. Alles wat we vroegen werd binnen enkele minuten geregeld. Personeel super vriendelijk. Kamers zijn prima. ik zou de locatie zeker aanraden aan collega’s en vrienden. Ouwehands zit op steenworp afstand dus bezoekje aan de dierentuin zeker doen.

22-03, Meetingreview

Zeer goede service
Gastvrije en vriendelijke ontvangst. Goede ligging en een goede keuken. Alles was uitstekend geregeld en alle mogelijke flexibiliteit..

19-03, Facebook

Ik vond de bedden heerlijk liggen het ontbijt was top geregeld alleen het nadeel was het was gehorig maar verders top

3-03, Facebook

We werden erg vriendelijk ontvangen. Een schone frisse kamer en een heerlijk bed. En het ontbijtbuffet zag er prima uit en het was heerlijk.

2-01-2017, Tripadvisor

Zeer opmerkzame, hartelijke service, zowel vooraf per telefoon en mail als tijdens ons verblijf. Lekker ontbijt. Grote speelkelder (zowel voor kinderen met speelgoed en videos, als voor volwassenen met zetels, biljart en kicker). Handig om de kinderen volop te laten spelen zonder op geluidsoverlast voor de andere gasten te moeten letten. Direct naast de dierentuin.

29-10-2016, Tripadvisor
“Overnachting na feestje in Ouwehands.”
Dit hotel, direct gelegen naast Ouwehands dierenpark, is een prima uitvalsbasis voor als je de mooie omgeving van de grebbenberg en de dierentuin wil bezoeken. Personeel zeer attenderen en behulpzaam, kamers voldoende voor een overnachting.

16-10-2016, Facebook

Weekend in dit leuke hotel geweest. De kamer was schoon en netjes, de bedden uitstekend en de service in het hotel prima. Heerlijk uitgebreid ontbijt en het diner was top in het restaurant.
De omgeving is werkelijk prachtig! Wandeling gemaakt op de Grebbeberg, bezoek gebracht aan Wageningen (gezellige plaats met leuke winkels) en fietstocht gemaakt over de Utrechtse Heuvelrug van ruim 40km op de in het hotel gehuurde ebikes. Superleuk weekend, zeker voor herhaling vatbaar!

16-09-2016, Handgeschreven brief
16 september recensie

13-09-2016, Tripadvisor
“Werk”
Goed terras, uitstekende menukaart en hele goede service van het personeel in het gehele hotel. Super ontbijt. Direct naast Ouwehands dierenpark en een fijn bos op loopafstand. Wel veel dagjesmensen die parkeren in het weekend.

24-08-2016, Tripadvisor
“Leuk hotel”
Mooie ligging van het hotel . Terras kan je goed zitten voor een heerlijke illy koffie. Kamers zijn gezellig ingericht schoon beetje gehorig en de badkamer aan de smalle kant. Vriendelijk personeel. Ouwehands dierenpark op een steenworp afstand en genoeg wandel en fietspaden

15-08-2016, Tripadvisor
“Leuk en gezellig!”
Dit hotel geboekt naar aanleiding van een bezoek aan de dierentuin en verkenning van de streek. 3 nachten verbleven in Deluxe-kamer met 2 volwassenen en 1 kind. Mooie en propere kamer en badkamer, ouder maar verzorgd hotel. Uitstekend ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Kamers beetje gehorig. Wij hadden een kamer aan de voorkant met uitzicht op de Grebbeberg en vrij drukke weg (wij hadden geen last van het lawaai van het verkeer). Wij waren tevreden en bij een volgend bezoek aan Ouwehand’s dierenpark opteren wij zeker terug voor dit hotel.

06-08-2016, Tripadvisor
“Goed maar service kan beter.”
Met 5 stellen hier verbleven in dit hotel. Mooie locatie direct naast Ouwehands dierenpark. De kamers zijn soms gedateerd maar verder basic en oke. Het avondeten duurde lang. Om 19.00 uur aan tafel en om 22.00 uur klaar. Dat kan beter. Bediening wel behulpzaam, maar effectief? Of te weinig mensen in de keuken? Ontbijt zeer uitgebreid. Overall: een mooi hotel met goede voorzieningen.

26-06-2016, Zoover
“Geweldig hotel, mooie kamer, vriendelijk personeel”
Ligt naast het Ouwehands dierenpark. Mooie fietsomgeving, Lekker eten.

09-06-2016, Zoover
“Top hotel”
Heerlijk hotel fijn terras in de zon eten in het restaurant top zeer goed geprijsd! Zeer vriendelijk personeel. Kamer wat gedateerd maar schoon en alles is er . Fietsen konden binnen staan. Kortom zalig verblijf en voor herhaling vatbaar.

15-05-2016, Zoover
“Fantastisch hotel”
Zeer klantvriendelijk gelegen in een prachtige omgeving.

03-04-2016, Zoover
“Uitstap met overnachting”
Klantvriendelijk personeel, voldoende parkeerplaats, goed eten in de brasserie.
Tip: Gunstig gelegen om het dierenpark te bezoeken.

04-03-2016, Tripadvisor
“Gezellig”
Vriendelijk personeel, je voelt dat je welkom bent. Naast het hotel is de dierentuin. De kamer was uitstekend, badkamer was helemaal nieuw en de slaapkamer nieuwe vloerbedekking. ‘S Avonds heerlijk 3 gangenmenu een aanrader. Het ontbijt was prima.

02-03-2016, Tripadvisor
“Heerlijk bijkomen”
Rustige kamer. Mooie omgeving en zeer vriendelijk personeel, zowel in hotel, bar als restaurant. Het was echt even bijkomen en ‘s avonds heerlijk gegeten. Ook de sfeervolle brasserie voor het kopje koffie en later het drankje bij de open haard…prima. Als klapper ook nog met korting naar het Dierenpark.

28 februari 2016, Tripadvisor
“Ideaal gelegen naast de dierentuin lekker eten”
Eten, drinken, service is gewoon hartstikke goed! Heel fijn gelegen dicht bij Ouwehands Dierenpark en mooi in de natuur op de Grebbeberg. Slaapkamers zijn iet gedateerd, maar daar wordt aan gewerkt. Gewoon prima.

19-02-2016, Zoover
Twee nachten in Hotel ‘t Paviljoen te Rhenen geweest. Het personeel is zeer vriendelijk. Direct aan de wandel vanuit het hotel. Verzoeken vooraf van ons direct uitstekend ingewilligd, van veiling kamer naar luxe kamer zonder bijbetaling. Goede bedden, koffie/thee gelegenheid. Ontbijt prima, diner uitstekend! Top. Thx.

09-02-2016, Tripadvisor
“Compliment voor de service en hotelkamers”
wij hebben een prettig verblijf gehad en genoten van de uitstekende keuken de kamer met de vernieuwde badkamer was helemaal top, kortom een aanrader voor ons wij zullen zeker nog een keer terugkeren.

02-02-2016, Tripadvisor
“Meer dan prima ”
Wanneer je meerdere nachten wil blijven neem dan geen standaard kamer. Het bed was goed en in verhouding een ruime douche. En dan het eten. Echt een reden om eens terug te komen. Vreselijk lekker. Dit geldt tevens voor het ontbijt. Erg uitgebreid en vers.

11-01-2016, Zoover
Oud en Nieuw gevierd met vrienden in het hotel. Leuke boswandeling met de boswachter gemaakt. Het eten was geweldig ende sfeer was ook heel prettig. Compliment voor de bediening en de versiering van de tafels. Komen hier echt nog eens terug

03-01-2016, Zoover
Gemoedelijk hotel met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Top restaurant, heerlijk gegeten, ook het ontbijt was erg goed en de ligging van het hotel t.o.v. de plaats Rhenen (5minuutjes met de auto) en natuurlijk ook Ouwehands Dierenpark en de Grebbeberg.
Genoeg parkeerruimte. Al met al voor herhaling vatbaar!

5-11-2015, Zoover
Prachtig gelegen op de Grebbeberg, aan de rand van de bossen, het natuur gebied De Blauwe Kamer is op loopafstand, de dierentuin ernaast. De uitstraling is wat ouderwets maar het is schoon en de sfeer is gezellig en het personeel vriendelijk. Het eten is erg goed en de holistische massage die je kunt boeken heerlijk ontspannend. Een aanrader dus!

14-7-2015, e-mail
Dit weekend een nachtje in Hotel ‘t Paviljoen gelogeerd. Dit was thuis komen; vriendelijk personeel, geen formeel gedoe en hulpvaardig. De deluxe kamer was goed. Het diner in restaurant Le Maquisard: Voorgerecht – de tonijnsalade was heerlijk en leuk opgemaakt. Hoofdgerecht – Kalfsoester was prima, goed warm, vlees goed bereid en met saus en verse groente decoratief geserveerd. Nagerecht – ijs met verse vruchten en heerlijke saus, erg lekker. Bediening top. Kortom, over alles dik tevreden.

01-03-2015, Zoover
Hotel ‘t Paviljoen is prachtig gelegen. Bos is op loopafstand. Wandeling langs de Rijn is aan te bevelen. Ruime kamers. Wel een beetje gehorig. Prima ontbijt. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

21-02-2015, Zoover
Recent ben ik, meer door toeval dan door planning, in hotel ‘t Paviljoen beland. En heb daar een paar dagen verbleven. Een oase van rust te midden van een hectische wereld. De inrichting van de kamer aan de achterzijde die ik had is, denk ik, wel een beetje aan modernisering toe. Maar was verder netjes en schoon. Wat mij vooral opviel was dat het personeel uiterst behulpzaam en vriendelijk is. Uit ervaring weet ik dat dat op veel plaatsen héél anders kan zijn: Het ontbijt vond ik prima. Gevarieerd en (dus) voor elk wat wils. Het restaurant vind ik echt een aanrader. Heerlijke menu’s met goede wijnen in een prima ambiance. Prima tent!

03-01-2015, Zoover
Hotel ‘t Paviljoen heeft diverse pluspunten: het inpandig restaurant le Maquisard, behulpzame vlotte bediening, er wordt naar je omgezien!! ook de eigenaar stelt zich heel plezierig op en zet mede de toon voor goed gastheerschap. Diverse mogelijkheden van vertier in de buurt en ook boswachter Carel verdient een pluim voor zijn rondleiding. Ieder jaargetijde lijkt ons de moeite waard om in Rhenen te vertoeven, wij gaan het zeker doen!

15-12-2014, Zoover
Weekend geboekt bij het Paviljoen. Vrijdag aankomst en ingechecked. Had luxe kamer besteld maar bleek ietwat gedateerd en niet groot. Wel schoon en gerieflijk dus niet echt een probleem maar had er wat meer van verwacht. Vrijdagavond gedineerd, surprise 5-gangen menu genomen: in 1 woord geweldig! Erg lekker gegeten, lekker flesje wijn erbij voor een zeer acceptabele prijs. Een aanrader. Ontbijt goed verzorgd in een prettige sfeer in de serre. De blauwe kamer en de Grebbeberg zijn voor een wandelaar absoluut de moeite waard en nog geshopt in Wageningen, hartstikke leuk. Met andere woorden, hotel Paviljoen is wat ons betreft een prima adres.

23-09-2014, Zoover
Dit Hotel is heel goed aan te bevelen.Het ligt op een prachtige plek op de Grebbeberg. Personeel is erg vriendelijk,het eten is goed en het ontbijt is geweldig.Er ontbreekt niets,enorm uitgebreid ontbijt en geserveerd in de schitterende Serre. Wij komen beslist terug in dit mooie Hotel. Parkeren is geen probleem want Hotel ‘t Paviljoen heeft een eigen parkeerplaats voor zo’n 150 auto’s.

08-09-2014, Zoover
Rhenen geeft altijd een goed gevoel met dit fijne hotel. Heerlijk fietsen en wandelen. Personeel ontzettend vriendelijk en vlot.

24-07-2014, Zoover
Een ouderwets knus hotel met fantastische service, erg aardig personeel en super bediening. Ideale ligging t.o de Grebbeberg en naast Ouwehand Dierenpark. Ruime mogelijkheden tot fietsen en wandelen.

21-07-2014, Zoover
Mooi hotel en heerlijk om hier te verblijven.
Voldoende parkeerplek, mooie locatie op de Grebbeberg, wandelroute voor de deur. 10 minuten lopen door het bos en door het hoogteverschil heb je een prachtig uitzicht over de Nederrijn. Het hotel heeft een gezellig huiselijke sfeer. Zeer vriendelijk personeel. Leuk terras, goed eten en ontbijt in een mooie eetzaal/serre waarbij de deuren vanwege het mooie weer wijdopen stonden, zodat je half buiten kon eten, echt heel leuk. We hadden een charme kamer, badkamer niet groot maar alles compleet en schoon. De kamer had een balkon, waar je heerlijk kon zitten en erg goede bedden. Het was ons 2e maar zeker niet ons laatste bezoek, dus wat ons betreft een aanrader.

7-6-2014, Zoover
Uitstekend hotel ook voor familie uitjes zeer geschikt. Goed ingerichte kamers met ruime bedden, zeer goed restaurant met een heerlijk royaal ontbijtbuffet. Gezellige lounge en een ruim buitenterras! Ideaal voor een bezoek aan het naastgelegen Ouwehands dierenpark. Fantastische medewerkers, niets is teveel gevraagd.

1-6-2014, Zoover
Hotel ‘t Paviljoen is ons geweldig goed bevallen. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn schoon. Geen aanmerking op dit hotel.

31-5-2014, e-mail
Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens ons verblijf afgelopen zondag, het eten was heerlijk en het terrasje was ook erg gezellig, we komen zeker nog een keer terug een aanrader voor andere mensen.

13-5-2014, Zoover
Hier kom je lekker tot rust na een dagje in de omgeving te hebben doorgebracht. De sfeer die het hotel uitstraalt en het personeel wat vriendelijk is maakt het dat je je eigenlijk gewoon thuis voelt.

10-5-2014, e-mail
Wij hebben vorige week genoten van ons verblijf in uw hotel. De kamer was goed schoon, de bedden prima. Het personeel is uiterst vriendelijk en correct. Het ontbijt was meer dan voldoende en goed verzorgd. Wat wij erg fijn vonden waren de rechtstreekse wandelmogelijkheden vanuit het hotel. Wij komen zeker nog eens terug.

12-4-2014, Zoover
Mensen waren heel vriendelijk en gastvrij, de aankleding van het hotel zag er mooi uit. Bedden sliepen lekker, ook de kleine heeft zich goed vermaakt. We hadden een mooi uitzicht. Eten was ook erg lekker, de kleine van 1 lekker mee gesmuld. De kamers waren overzichtelijk en schoon, alleen geen ruimte voor meerdere kinderen. Wij hadden de deluxe kamer en we hebben genoten van het lekkere bad. Lekker ‘s avonds op het balkonnetje naar de dieren geluisterd.

24-3-2014, Zoover
Niks mis mee! Fijne ontvangst en prima gegeten in het restaurant. Ook het ontbijt in de zonnige serre was dik in orde. We komen vast nog eens terug als we in de buurt zijn.

3-3-2014, e-mail
We hadden een prima kamer met balkon en ´s avonds hebben we toch op het balkon gezeten ondanks de regen (de markies). Ook nog gebruik gemaakt van de whirlpool. De volgende dag konden we gelijk Ouwehands dierenpark in want dat ligt er pal naast. Goed verblijf gehad dus. Aanrader.