Uitstapjes vanuit het hotel: Wageningen

Studentenstad Wageningen is de thuisbasis van het toonaangevende Wageningen University & Research Centre. Deze combinatie van universiteit en onderzoeksinstituut levert elk jaar baanbrekend onderzoek op het gebied van landbouw, milieu en natuur. Maar er is niet alleen voor de student wat te doen in Wageningen. Deze 750 jaar oude stad heeft door de eeuwen heen veel meegemaakt en laat daar dan ook met gepaste trots de sporen van zien.

kamers

Het Paviljoen Hotel

Het Paviljoen Hotel ligt op slechts 7 kilometer van Wageningen. Vanuit onze bosrijke locatie in de Utrechtse Heuvelrug kunt u deze stad uitstekend bereiken:

   • 32 comfortabele kamers
   • Gezellige serre en brasserie
   • Ambachtelijke keuken
   • Gratis WiFi
   • Keuze uit deluxe kamers, charme kamers, standaard kamers en cosy kamers
   •  Vanaf € 69,- per nacht inclusief ontbijt

Wat is er te doen in Wageningen?

bevrijding

Stad der Bevrijding

Adres: Hoogstraat 49, 6701 BM Wageningen

Wageningen heeft een belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog. Om dit onder de aandacht te brengen is er een wandelroute opgezet zodat u de geschiedenis kunt ervaren. Lees hier meer over Wageningen als Stad der Bevrijding.

casteelse poort

De Casteelse Poort

Adres: Bowlespark 1, 6701 DN Wageningen

Wie meer wil weten over de lange geschiedenis van Wageningen kan terecht in Museum De Casteelse Poort. Aan de hand van exposities wordt u meegenomen in het ontstaan en uitbreiding van Wageningen. Lees hier meer over Museum De Casteelse Poort.

Belmonte Arboretum

Belmonte Arboretum

Adres: Generaal Foulkesweg 94, 6703 DS Wageningen

Op het landgoed De Wageningse Berg ligt één van de grootste botanische tuinen in Nederland. Dit park beschikt over een zeer bijzondere collectie bomen, struiken en heesters. Het park is elke dag gratis toegankelijk. Lees hier meer over het Belmonte Arboretum.

Meer weten over het hotel en Wageningen?

Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.