Uitstapjes vanuit het hotel: Ouwehands Dierenpark

Het Ouwehands Dierenpark is een van de vijf beste dierentuinen van Nederland! Het park biedt 22 hectare aan afwisselende flora en fauna. Het park bestaat uit veel verschillende thematische gedeelten, zodat u zich elke keer weer in een totaal andere omgeving terugvindt. De aanwezigheid van speeltuinen zorgt er voor dat de kleinsten zich kunnen vermaken.

De panda’s zijn er!

​Heeft u altijd al een reuzenpanda in het echt willen bewonderen? Dan kan over een tijdje bij onze naasteburen, in Ouwehands Dierenpark! Sinds het voorjaar van 2017 zijn er twee reuzenpanda’s. Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak bied aan verschillende Aziatische diersoorten. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf.

Het Ouwehands Dierenpark

Het dierenpark opende op 18 juni 1932 voor het eerst haar deuren en groeide in korte tijd uit tot een groot succes. Het is de eerste dierentuin die een echt Berenbos opende. In twee hectare bos worden beren opgevangen die in het verleden zijn mishandeld. Het Berenbos is het nieuwe huis voor dansberen, circusberen, beren die in de filmindustrie hebben gewerkt en beren die in veel te kleine hokjes moesten wonen. In het bosperceel, dat ze delen met Zweedse wolven, kunnen ze weer onbezorgd genieten. Het gebied is zo natuurgetrouw mogelijk gemaakt door de plaatsing van een waterval, rotsen en een vijver. Een ander gedeelte van het park is Umkhosi, een Afrikaanse speelsafari waar de bezoeker oog-in-oog staat met onder meer zebra’s, witte leeuwen, apen, giraffen en stokstaartjes.

Door het grote aanbod aan verschillende dieren kunt u een dag lang onbezorgd genieten van de meest uiteenlopende dieren. Ook kunt u genieten van een overdekte speeljungle, het zeeleeuwentheater, het tijgerbos, berenbos, ijsberenverblijf, aquarium en vanaf voorjaar 2017: twee reuzenpanda’s. Kortom, een dagje Ouwehands Dierenpark is niet alleen een bezoekje aan een dierentuin maar ook een reis om de wereld. Het Paviljoen Hotel biedt een 3-daags Ouwehands Dierenpark Arrangement:

3-daags Ontmoet de Panda’s Arrangement

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • Entreekaarten naastgelegen Ouwehands Dierenpark
 • 2 overnachtingen inclusief een heerlijk ontbijt
 • Fiets- en wandelroutes van de Grebbeberg, Utrechtse Heuvelrug & Betuwe
 • Gratis draadloos internet in het gehele hotel
 • Gratis upgrade naar een charme kamer*

* Indien beschikbaar.

Vanaf € 44,75 per persoon per nacht

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Meer weten over het Paviljoen hotel en Ouwehands Dierenpark?

Het Paviljoen Hotel ligt naast het Ouwehands Dierenpark en de dierentuin is dan ook te voet te bereiken:

   • 32 comfortabele kamers
   • Gezellige serre en brasserie
   • Ambachtelijke keuken
   • Gratis WiFi
   • Keuze uit deluxe kamers, charme kamers, standaard kamers en cosy kamers
   • Vanaf € 69,- per nacht inclusief ontbijt

Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.