Uitstapjes vanuit het hotel: Ede

Schilderachtig gelegen aan de westrand van de Veluwe is Ede een uitstekende bestemming voor natuurliefhebbers. Het nabijgelegen Nationaal Park De Hoge Veluwe biedt door haar afwisselende landschap voor elke wandelaar een mooie omgeving. Voor mensen die liever van cultuur houden biedt Ede ook verschillende mogelijkheden en voor de fanatieke shopper is er in het centrum genoeg te doen.

kamers

Het Paviljoen Hotel

Het Paviljoen Hotel ligt op slechts 17 kilometer van Ede. Vanuit onze bosrijke locatie in de Utrechtse Heuvelrug kunt u deze stad uitstekend bereiken:

   • 32 comfortabele kamers
   • Gezellige serre en brasserie
   • Ambachtelijke keuken
   • Gratis WiFi
   • Keuze uit deluxe kamers, charme kamers, standaard kamers en cosy kamers
   •  Vanaf € 69,- per nacht inclusief ontbijt

Wat is er te doen in Ede?

hogeveluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Adres: Houtkampweg 9, 6731 AV Otterlo

Met 5.400 hectare aan prachtig natuurgebied biedt het Nationaal Park De Hoge Veluwe een afwisselend landschap met zandverstuivingen, heide en verschillende soorten bos. Andere hoogtepunten in het park zijn het Kröller-Möller Museum, het Jachthuis Sint-Hubertus en het Museonder. Lees meer over het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

openluchttheater

Openluchttheater De Eder Kuil

Adres: Van Pabstlaan 1, 6711 JW Ede

Het in 1936 gebouwde Opluchttheater biedt een unieke gelegenheid om van uw favoriete artiesten of culturele evenementen te kunnen genieten. Deze unieke locatie wordt in de winter omgevormd tot een schaatsbaan. Zo is er in elk seizoen wat te doen in het Openluchttheater. Lees meer over het Openluchttheater.

cinemec

CineMec

Adres: Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

Iets buiten Ede ligt de modern vormgegeven bioscoop CineMec. Met negen bioscoopzalen is het een van de grootste bioscopen van Nederland. Dagelijks kunt u kiezen uit 20 tot 25 verschillende films. Lees meer over CineMec.

Meer weten over het hotel en Ede?

Wilt u meer weten over het hotel of de omgeving dan kunt u bellen naar 0317-619003 of contact met ons opnemen.