Vacature Medewerk(st)er Bediening

’t Paviljoen Hotel is een bruisend en dynamisch 4-sterren hotel op de Grebbeberg. Elke dag   zorgt ons enthousiaste team van medewerkers dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben in ons hotel, restaurant of brasserie. En dat gaat natuurlijk niet zomaar.

De basis is dat er bij ons geldt: wij zijn één team, collegialiteit staat bovenaan; alsmede onze gezamenlijke passie voor de horeca. Een gezonde dosis humor is ook één van onze hoofdingrediënten! Dit, net als de ontwikkelingen die wij nu mee maken. In januari/februari 2018 zijn onze hotelkamers gerenoveerd, ons restaurant gerestyled en onze vergaderruimtes gerenoveerd. En.. er komt nog veel meer aan!

Dus:

GoldStar__iStock_000011959430Illustra Heb jij een passie voor de horeca?
GoldStar__iStock_000011959430Illustra Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een dynamisch en enthousiast team?
GoldStar__iStock_000011959430Illustra Beschik je over een goede dosis humor?:)
GoldStar__iStock_000011959430Illustra Vind jij het leuk om mee te bouwen aan het verdere succes van ‘t Paviljoen???

Solliciteer dan nu!

Medewerk(st)er Bediening (24-38 uur)

Als medewerk(st)er bediening ontvang je onze gasten en zorg je ervoor dat er niets ontbreekt aan hun wensen. Daarnaast weet je je hoofd koel te houden, want: elke dag is er genoeg te doen. Managementteams van bedrijven over heel Nederland maken gebruik van onze trainingsfaciliteiten. Dit betekent dat hun vergaderruimte er pico-bello uit moet zien én de koffie klaar moet staan. Daarnaast serveren wij aan onze gasten lunch, koffie, high-tea’s en genieten passanten op één van onze zonnige terrassen van een heerlijk glas rosé met tapas in de zon. ‘s Avonds is er diner in restaurant ‘le Maquisard’ (ca. 100 plaatsen).  Naast à la carte kunnen er ook nog partijtjes plaatsvinden.

Kortom; een veelzijdige functie met veel ruimte om ervaring op te doen in een veelzijdig en dynamisch bedrijf. In deze functie zul je je niet snel vervelen. Daarnaast zul je – indien jij hier de ambities voor hebt – ook de mogelijkheid krijgen om door te groeien.

Meer over ons!

Wij geloven in een horizontale organisatiestructuur. Dus zelf meedenken en verantwoording nemen mag, kan en stimuleren wij. Indien je hier meer begeleiding in wenst, bieden wij hier ook ruimte voor!

Wij werken met de nieuwste technologie in de horeca: van onze Point-Of-Sale systemen, PMS tot aan voorraadbeheersystemen.

Wij wij willen graag zoveel mogelijk op een duurzaam verantwoorde manier bijdragen aan ook een betere wereld. Zo gebruiken wij groene energie, scheiden wij netjes ons afval, proberen wij papiergebruik te minimaliseren en zijn wij nog volop bezig om nog meer initiatieven te nemen! Heb jij hier ideeën voor? Laat het ons weten!

Wij bieden trainingen, cursussen en leuke uitjes een ons team. Zo proberen wij steeds meer te leren over hoe wij beter kunnen worden. Maar het moet ook leuk blijven! Zo worden er ook uitjes en borrels georganiseerd.

Wij zijn op zoek naar jou!

Spreekt je dit aan!? Solliciteer dan nu! Per e-mail (vacature@paviljoen.nl) of per brief, adres: Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen, t.a.v. Arjan Kloppenburg. En als je vragen hebt (dat kan ook): stel ze gerust! –> 0317-619003. Via Whats’appAfbeeldingsresultaat voor whatsapp mag ook: 06-54994088

——————————————————————

Overige vacatures:

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures uitstaan:

  1. Stagiair(e) Bediening
  2. Medewerker Bediening Parttime
  3. Afwashulp

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

——————————————————————–

Stagiair(e) Bediening

(vanaf april 2018)
38 uur per week

Wij zoeken een verantwoordelijke en gemotiveerde stagiair(e), die zich 100% inzet voor zijn werkzaamheden en flexibel inzetbaar is qua uren/dagen.

Je bent inzetbaar in onze brasserie, restaurant en in onze (vergader)zalen.
Service en gastgerichtheid staan bij jou bovenaan.

Functie-eisen:

  • Je bent representatief, communicatief vaardig en flexibel.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een gezonde dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme.
  • Je doet minimaal een MBO-opleiding niveau 3/4

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Arjan Kloppenburg, telnr. 0317-619003.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan per e-mail (vacature@paviljoen.nl) of per brief, adres: Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen, t.a.v. Arjan Kloppenburg

——————————————————————–

Medewerker Bediening

Parttime

Wij zoeken een verantwoordelijke en gemotiveerde collega, die zich 100% inzet
voor zijn werkzaamheden en flexibel inzetbaar is qua uren/dagen.

Je bent inzetbaar in onze brasserie, restaurant en in onze (vergader)zalen. Service en gastgerichtheid staan bij jou bovenaan. Je beschikt over ervaring in de horeca en bij voorkeur in de hotellerie.  

Wij bieden een uitdagende baan in een jong team met een marktconform salaris.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Arjan
Kloppenburg, telnr. 0317-619003.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan per e-mail (vacature@paviljoen.nl) of per brief, adres: Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen, t.a.v. Arjan Kloppenburg

——————————————————————–

 

Afwashulp

Wij zijn op zoek naar een afwasser met een flexibele instelling, die van aanpakken
weet. Wisselende werktijden, voornamelijk ’s avonds; vaste avonden zijn
bespreekbaar.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Taco Serné, telnr. 0317-619003.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan per e-mail (taco@paviljoen.nl) of per brief, adres:

Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen, t.a.v. Taco Serné