Een groepsdiner in Restaurant “le Maquisard”

Zoekt u een sfeervolle locatie, in een warme ambiance waar u met een groep kunt genieten van een maat samengesteld menu? Neemt u dan een kijkje op deze pagina. U treft hier vele voorbeelden aan van gerechten, waaruit u bijvoorbeeld een 3-, 4-, of 5-gangen menu kunt samenstellen, geheel naar uw smaak. Natuurlijk kunnen wij u ook één of meerdere suggesties doen. Tevens kunnen onze koks uitstekend vegetarisch koken, waarnaast ook volop rekening kan worden gehouden met eventuele dieetwensen.

Snel naar:

U kunt alle informatie terugvinden in onze Informatiebrochure

Onze zalen

De Koningstafel
Wij bieden u meerdere ruimtes waar u plaats kunt nemen met uw gezelschap. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, en de sfeer die u op LeMas_002zoekt, kunt u uw keuze maken. Zo is er bijvoorbeeld de sfeervolle ‘Koningstafel’, een gezellige ruimte, van ca. 65 vierkante meter groot, waar u van zes tot dertig personen, sfeervol kunt dineren. Kroonluchters van Swarovski armaturen, prachtig gedekte tafels en mooie wijnen maken uw groepsdiner compleet. U kunt aan meerdere ronde of rechthoekige tafels plaatsnemen, maar het is ook mogelijk een grote ovale tafel te plaatsen, waar u met u gehele groep aan past. Niets unieker dan met het gehele gezelschap aan één tafel!

Het ‘oude restaurant’ 
Is uw groep groter dan 25-30 personen? Dan kunt kiezen uit twee ruimtes om plaats te nemen. Enerzijds is dit ons ‘oude restaurFullSizeRender (16)ant’, voorzien van Swarovski verlichtingsarmaturen, warm gekleurd tapijt en een kleine sfeervolle bar aanwezig. Deze ruimte is geschikt voor een groepsdiner van ongeveer 75 personen. Tevens is in deze ruimte airconditioning aanwezig.

De serre
Daarnaast kunt u terecht in onze aangesloten serre, waar u ook privé kunt dineren met uw groep. Met onder andere een granieten vloer, veel daglicht, grote kandelaren, een grote paarse bank en diverse kersenhouten meubelen is de serre een meer eigentijdse ruimte, met voldoende sfeervolle elementen die zorgen voor een warme aankleding. In alle seizoenen een geschikte ruimte. In de zomermaanden kan zelfs het dak open.FullSizeRender (21)

Grote dinerzaal 
Gaat u uit eten met een groep groter dan 75 personen? Indien de serre en het oude restaurant gecombineerd worden tot één ruime, kunnen wij voor tot ongeveer 150 personen een groepsdiner verzorgen. Ook in de serre kunnen wij meerdere tafelopstellingen toepassen, zoals meerdere ronde tafels (van 6-8 personen bijvoorbeeld), grote ovale tafels, langwerpige tafels of een u-vorm.

Uitgeserveerd diner, buffet of walking dinner?
Wij zouden dit voor u uit kunnen serveren middels een 3-, 4- of 5-gangen diner, maar u kunt ook kiezen voor een warm- en koud buffet of
wellicht een walking dinner?

Indien uw voorkeur uitgaat naar een uitgeserveerd groepsdiner, kunt u hieronder een impressie op doen van de gerechten waaruit u kunt kiezen. In onze informatiebrochure treft u ook enkele buffetten.  Neemt u kijkje in onze Informatiebrochure

Contact
Hebben wij uw interesse gewekt of heeft wellicht nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact op. Dit kan via onze algemene e-mail adres info@136.144.135.47  of telefonisch via 0317-619003. U kunt zich ook direct wenden tot restaurantmanager Arjan Kloppenburg via arjan@136.144.135.47 of assistent restaurantmanager Marjolein Veenstra (marjolein@136.144.135.47). Beiden zijn ook te bereiken via ons algemene telefoonnummer

Stel zelf uw eigen menu samen en maak een keuze uit onderstaande gerechten!

2-gangen,  € 23,50 | 3-gangen,  € 29,50 | 4-gangen,  € 33,50 | 5-gangen,  € 39,50

Voorgerechten

  • Drie kleine vishapjes
  • Plateau met verschillende vis- en vleesamuses
  • Salade met gerookte eend, spekjes, pijnboompitten en frambozendressing
  • Salade met gebakken gamba’s en croutons
  • Bruchetta broodje met tomaten, basilicum en zachte geitenkaas
  • Rundercarpaccio met een truffelsaus, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Carpaccio van tonijn met een zalmtartaar met dille en sojasaus

Soepen

  • Krachtige bouillon met reepjes paddenstoelen en kervelFullSizeRender (17)
  • Glas met krachtige kwartel-tomatenbouillon
  • Lichtgebonden tomatensoep met zongedroogde tomaten

Tussengerechten

  • Zeevruchten met een safraansaus
  • Coquilles met kerrie en krokante groenten
  • Gebakken zeebaars op een bedje van tuinerwtjes met een warme saffraandressing met paprika
  • Gelakte kalfsmedaillon met een port-saliesaus
  • Paddenstoelen risotto met gerookte eend

Tussendrankjes

  • Spoom met aardbeienijs
  • Paddenstoelenbouillon met basilicum en een roomkraagje
  • Verfrissend mintdrankje

Hoofdgerechten

  • Op de huid gebakken zeebaars met een jus van basilicum en knoflook
  • Gebraden varkenshaas met een cantharellensaus
  • Gebraden eendenborst met een saus van crème de cassis
  • Biefstuk met paddenstoelen in een knapperig jasje met een rode wijnsaus
  • Ossenhaas in kalfsvlees gewikkeld met een rode wijnsaus

DessertsDSC_0528

  • Gepocheerde ananas met vanille-ijs in kokos en een passievruchtsaus
  • Witte en bruine chocoladebavarois met limoncello en knapperige amandelkoekjes
  • Eilandje van sorbetijs in een zee van vruchtensaus
  • Een combinatie van kaassoorten met brood (+ €3,00)
  • Drie verleidelijke chocolade gerechten van pure chocola
  • Vanille-ijs met aardbeien en crème fraiche
  • Frambozensorbet met panacotta van citroen

Seizoensgebonden menu’s

herfstblaadjeq Herfstmenu – Menu l’Automne herfstblaadjeq

Salade met buffelmozzarella en tomaat met huisgemaakt pesto en droge ham

Wilde eend met een pittige sinaasappelsaus

Warme appel in mango kaneelsaus met vanille-ijs

à € 28,50 per persoon

 thumb_16-95-1320576980Wintermenu – Menu l’Hiver thumb_16-95-1320576980

Salade met dun gesneden, in truffeldressing gemarineerd rundvlees met Parmezaanse kaas

Fazantenfilet met zuurkool in een knapperig jasje met een appelstroopsaus

Kletskopjes met vanille-ijs, gekarameliseerde walnoot en chocolade

à € 28,50 per persoon

 Lentemenu – Menu le Printemps multi-colored-tulpen-een-rij-24386657multi-colored-tulpen-een-rij-24386657

Plateau met verschillende vis en vlees amuses

Gebraden varkenshaas met een champignonsaus met aardappelgarnituur en compôte

Huisgemaakte chocoladetaart met verschillende soorten chocolade bereid

à € 28,50 per persoon

 ZonnebloemZomermenu – Menu d’été Zonnebloem

Salade met gamba’s en pesto

Mixed grill van biefstuk, lam en pittige worst met pepersaus

Yoghurt-aardbeientaart met aardbeien chutney met mint

à € 28,50 per persoon

 GoldStar__iStock_000011959430IllustraCulinair Menu GoldStar__iStock_000011959430Illustra

Zacht gegaard kalfsgebraad met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Glas met kruidige kwartel-tomatenbouillon

Tongfilet gevuld met gamba in een safraansaus

Ossenhaas en kalfsvlees in seranoham gerold met een rode portsaus met een passend groenten en aardappelgarnituur

Chocolade- Grand Marnier mousse met bloedsinaasappel-dragon sorbet

à € 42,50 per persoon

Zie onze Informatiebrochure voor meer informatie en uitbreidingen op bovenstaande menu’s.

Buffetten

Hieronder treft u al onze buffetten op een rij;

Koud buffet

Op het buffet staat voor u gereed:

  • Twee soorten brood
  • Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Drie huisgemaakte koude sauzen met garnituren
  • Verse rauwkost salades
  • Vleessalade
  • Gerookte zalm
  • Rolletjes gerookte kip met pesto en zongedroogde tomaat
  • Gamba’s in kruidensaus
  • Droge hamsoorten met meloen
  • Ham/ei salade met kerrie
  • Franse tonijn salade met groene boontjes, rode ui en scharrelei

à € 24,50 per persoon

Tip: Breid dit buffet uit met vooraf een kopje huisgemaakte bouillon of tomatensoep!

Koud buffet Deluxe

  • Vooraf serveren wij een huisgemaakte bouillon met paddenstoelen

Op het buffet staat voor u gereed:

  • Twee soorten brood
  • Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Drie huisgemaakte koude sauzen met garnituren
  • Verse rauwkost salades
  • Waldorfsalade
  • Vleessalade
  • Visterrine met gamba’s en basilicum
  • Gerookte zalm
  • Franse tonijn salade met groene boontjes, rode ui en scharrelei
  • Crostini met gerookte aalfilet
  • Gamba’s in kruidensaus
  • Droge hamsoorten met meloen
  • Fricandeau met roomkaas en ananas gevuld
  • Carpaccio met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
  • Rolletjes gerookte kip met pesto en zongedroogde tomaat
  • Spiesjes verse ananas met kiwi
  • “Witlof schuitje” gevuld met eendenlevermousse

à € 37,50 per persoon

Tip: Breid dit buffet uit met een glas Prosecco of kies als afsluiter voor een heerlijke dessertbuffet!

 

Warm buffet

  • Vooraf serveren wij een huisgemaakte bouillon met paddenstoelen

Op het buffet staat voor u gereed:

  • Twee soorten brood
  • Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Drie huisgemaakte koude sauzen met garnituren
  • Verse rauwkost salades
  • Gegrilde kogelbiefstuk met een rode wijn saus
  • Gebraden fricandeau met soja gemarineerd
  • Boerderijkippetje in spek met honing en Italiaanse kruiden
  • Tilapia in tomatensaus met pesto en kaas
  • Roerbak groenten
  • Haricots verts
  • Aardappelgarnituren

 

à € 24,50 per persoon

Heeft u een voorkeur voor andere warme gerechten of groenten? Laat het ons weten en wij passen het aan op uw wensen !

Koud/warm buffet

  • Vooraf serveren wij een huisgemaakte bouillon met paddenstoelen

Op het buffet staat voor u gereed:

  • Twee soorten brood
  • Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Drie huisgemaakte koude sauzen met garnituren
  • Vleessalade
  • Rolletjes gerookte kip met pesto en zongedroogde tomaat
  • Verse Rauwkost salades
  • Droge hamsoorten met meloen gevuld
  • Gerookte zalm
  • Ham/ei salade met kerrie
  • Franse tonijn salade met groene boontjes, rode ui en scharrelei
  • Oosters gekruid en gebakken fricandeau met een champignonsaus
  • Geserveerd met groenten en aardappelgarnituur

à € 29,50 per persoon

Tip: Zowel de koude als warme gerechten kunt u uitbreiden (zie “uitbreidingen buffetten”)!

Koud/warm buffet Deluxe

  • Vooraf serveren wij een huisgemaakte bouillon met paddenstoelen

Op het buffet staat voor u gereed:

  • Twee soorten brood
  • Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Drie huisgemaakte koude sauzen met garnituren
  • Paté
  • Vleessalade
  • Pasta salade met gerookte kip
  • Verse Rauwkost salades
  • Rolletjes seranoham met meloen gevuld
  • Gerookte zalm
  • Zeebaarsfilet in witte wijn saus
  • Oosters gemarineerd varkensfricandeau
  • Gegrilde biefstukjes met champignonsaus
  • Spies van ossenhaas met gamba’s
  • Drie soorten groenten
  • Aardappelgarnituren
  • Boomstamtaart met hazelnoten
  • Combinatie van parfaitijs en vruchtenbavarois

à € 39,50 per persoon

Het Koud/warm buffet Deluxe is misschien wel het meest complete buffet en zeker geschikt voor een feestelijke gelegenheid!

Buffet à la Fourchette

  • Crostini met aalfilet
  • Asperge met gerookte zalm
  • Carpaccio met balsamico crème, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
  • Soepstengel met seranoham
  • Glaasjes met bouillon en gehakte basilicum
  • Lamskoteletjes met honing citroensaus
  • Tagliarini met pesto en Parmezaanse kaas
  • Gambaspies
  • Gegrilde courgette en gegrilde aubergine met een runderspies en tomaten-tapenade
  • Kipsaté met ketjapsaus
  • Smoothy van framboos en verse mint
  • Aardbeien met mango en kiwi met crème fraiche en amaretto siroop
  • Hoorntje met een bolletje ijs

à € 39,50 per persoon

Tip: Dit feestelijke buffet kan in buffetvorm worden opgediend of als Walking Dinner worden uitgeserveerd!

Barbequebuffet

  • Stokbrood
  • Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Rauwkostsalade
  • Meloen en ananas salade
  • Varkenshaasmedaillons
  • Kip in spek
  • Vispakketje
  • Spareribs
  • Hamburger
  • Chilisaus, knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
  • Gepofte aardappel
  • Pommes frites

à € 25,00 per persoon

Stampottenbuffet

  • Paddenstoelen / hazelnootstamppot
  • Andijviestamppot
  • Hutspot
  • Boerenkoolstamppot
  • Rookworst
  • Gehaktballen
  • Wildragout
  • Saucijzen
  • Uienjus
  • Spekjes

à € 25,00 per persoon

Tip: Een heerlijk buffet voor in de koude wintermaanden!

Dessertbuffet

  • Verschillende soorten kaas met druiven en noten
  • Verse fruitsalade met Grand Marnier
  • Boomstamgebak van kaneelmousse en hazelnoten
  • Zwaantjes met vanille ijs in een meer van aardbeiensaus
  • Parfait met Amaretto likeur
  • Royaal opgemaakte fruitschaal
  • Huisgemaakte vruchtentaart
  • Prachtige chocoladetaart van bittere chocolade en verse room
  • Chocolademousse met Cognac bereid
  • Amandelbavarois met bitterkoekjes en feestelijke garnering

à € 14,50 per persoon

Contact
Hebben wij uw interesse gewekt of heeft wellicht nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact op. Dit kan via onze algemene e-mail adres info@136.144.135.47  of telefonisch via 0317-619003. U kunt zich ook direct wenden tot restaurantmanager Arjan Kloppenburg via arjan@136.144.135.47 of assistent restaurantmanager Marjolein Veenstra (marjolein@136.144.135.47). Beiden zijn ook te bereiken via ons algemene telefoonnummer