Een groepsdiner in Restaurant “le Maquisard”

Zoekt u een sfeervolle locatie, in een warme ambiance waar u met een groep kunt genieten van een maat samengesteld menu? Neemt u dan een kijkje op deze pagina. U treft hier vele voorbeelden aan van gerechten, waaruit u bijvoorbeeld een 3-, 4-, of 5-gangen menu kunt samenstellen, geheel naar uw smaak. Natuurlijk kunnen wij u ook één of meerdere suggesties doen. Tevens kunnen onze koks uitstekend vegetarisch koken, waarnaast ook volop rekening kan worden gehouden met eventuele dieetwensen.

Op deze pagina

  • Onze zalen
  • Zelf samen te stellen menu’s
  • Buffetten
  • Contact

U kunt alle informatie terugvinden in onze  Informatiebrochure

Onze zalen

De Koningstafel
Wij bieden u meerdere ruimtes waar u plaats kunt nemen met uw gezelschap. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, en de sfeer die u op LeMas_002zoekt, kunt u uw keuze maken. Zo is er bijvoorbeeld de sfeervolle ‘Koningstafel’, een gezellige ruimte, van ca. 65 vierkante meter groot, waar u van zes tot dertig personen, sfeervol kunt dineren. Kroonluchters van Swarovski armaturen, prachtig gedekte tafels en mooie wijnen maken uw groepsdiner compleet. U kunt aan meerdere ronde of rechthoekige tafels plaatsnemen, maar het is ook mogelijk een grote ovale tafel te plaatsen, waar u met u gehele groep aan past. Niets unieker dan met het gehele gezelschap aan één tafel!

Het ‘restaurant’ 
Is uw groep groter dan 25-30 personen? Dan kunt kiezen uit twee ruimtes om plaats te nemen. Enerzijds is dit ons ‘oude restaurFullSizeRender (16)ant’, voorzien van Swarovski verlichtingsarmaturen, warm gekleurd tapijt en een kleine sfeervolle bar aanwezig. Deze ruimte is geschikt voor een groepsdiner van ongeveer 75 personen. Tevens is in deze ruimte airconditioning aanwezig.

De serre
Daarnaast kunt u terecht in onze aangesloten serre, waar u ook privé kunt dineren met uw groep. Met onder andere een granieten vloer, veel daglicht, grote kandelaren, een grote paarse bank en diverse kersenhouten meubelen is de serre een meer eigentijdse ruimte, met voldoende sfeervolle elementen die zorgen voor een warme aankleding. In alle seizoenen een geschikte ruimte. In de zomermaanden kan zelfs het dak open.FullSizeRender (21)

Grote dinerzaal 
Gaat u uit eten met een groep groter dan 75 personen? Indien de serre en het oude restaurant gecombineerd worden tot één ruime, kunnen wij voor tot ongeveer 150 personen een groepsdiner verzorgen. Ook in de serre kunnen wij meerdere tafelopstellingen toepassen, zoals meerdere ronde tafels (van 6-8 personen bijvoorbeeld), grote ovale tafels, langwerpige tafels of een u-vorm.

Uitgeserveerd diner, buffet of walking dinner?
Wij zouden dit voor u uit kunnen serveren middels een 3-, 4- of 5-gangen diner, maar u kunt ook kiezen voor een warm- en koud buffet of wellicht een walking dinner?

Indien uw voorkeur uitgaat naar een uitgeserveerd groepsdiner, kunt u hieronder een impressie op doen van de gerechten waaruit u kunt kiezen. In onze informatiebrochure treft u ook enkele buffetten.  Neemt u kijkje in onze Informatiebrochure

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft wellicht nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact op. Dit kan via onze algemene e-mail adres info@paviljoen.nl  of telefonisch via 0317-619003. U kunt zich ook direct wenden tot restaurantmanager Arjan Kloppenburg via arjan@paviljoen.nl of assistent restaurantmanager Caspar Oldenburger (caspar@paviljoen.nl). Beiden zijn ook te bereiken via ons algemene telefoonnummer

Stel zelf uw eigen menu samen!

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan heerlijke gerechten en stel uw eigen menu samen voor uw gehele groep!

Hieronder treft u de menukaart van april 2017 om u een indruk te geven van onze menukaart. Kijk voor de actuele menukaart op onze website of neem contact met ons op.

Om mee te beginnen

Uitgebreid broodplankje met Frans landbrood en olijfjes met zongedroogde tomaatjes 3,5

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio van Maas-Rijn-IJssel rund gemarineerd met een truffelsaus, pijnboompitten en Parmezaanse kaas 9,5
  • Taartje van gerookte zalm met rucola, ingelegde komkommer en Japanse zeewiersalade met wasabimayonaise 9,5
  • Ceasar salade met gegrilde polderhoen, bacon, parmezaanse kaas en croutons 9,5 *
  • Salade met gebakken gamba’s en croutons 9,5 *
  • Zacht gegaarde eend met vincotto, knapperige appelchips en bacon van Serranoham 9,5
  • Salade met in Serranoham gebakken geitenkaas met honing en walnoten 9,5 *
  • Linzensalade met zongedroogde cherrie tomaatjes, kalamata olijven, gedroogde cranberriers, walnoten en pijnboompitten 8 *

* De salades kunnen wij ook in een extra grote variant serveren. De meerprijs bedraagt 4,5

Soepen

  • Tomatensoep met tomaat, prei en basilicum 5,5
  • Licht gebonden Vietnamese kippensoep met kokos, bosui, noedels en koriander 6,-
  • Romige waterkers-spinazie soep met gerookte zalm en bosui 6,-

Hoofdgerechten

  •  Vegetarisch gerecht naar invulling van onze chef 15,5
  •  Taglerini pasta met gebakken zalm, gamba’s en peultjes met room en pesto 16,5
  •  Gebakken zalm met groene asperges en een een citroensaus met bosui 17,5
  •  Varkenshaas omwikkeld met salie en Serranoham met champignonsaus 16,5
  •  Gegrilde polderhoen met knapperige pancetta en een piri-piri yoghurtsaus 17
  •  Knapperige Veluwse boerderij eend met een pikante zoetzure Oosterse saus 17,5
  •  Tournedos van Iers rund met een bearnaisesaus 21,5
  •  Taglerini pasta met zongedroogde tomaatjes, champignons, pesto en Parmezaanse kaas 11,5

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten. Bij de pastagerechten serveren wij een salade ipv aardappels. Indien gewenst kunnen wij bij het hoofdgerecht extra frites met mayonaise à 3,5 of een frisse salade à 3,5 serveren.

Desserts

  •   Proeverij van desserts 7,5
  •   Walnoten en pijnboompitten 8 *
  •   Tiramisu met amarettikoekjes, limoncellolikeur en vanilleijs 7
  •   Oud Hollandse ijskoffie met vanilleijs, ‘Ketel 1 mature’, verse koffie, slagroom en een kletskop 7
  •   Vers fruit met huisgemaakt sorbetijs 7,5

Buffetten

Hieronder treft u al onze buffetten op een rij;

o  Brunchbuffet Grebbeberg à € 19,50
o  Lunchbuffet Belmonte à € 12,50
o  Lunchbuffet Cunera à € 17,50
o  High-tea buffet Deluxe à € 18,50
o  Warm & koud buffet de Italiaan à € 24,50
o  Warm & koud buffet de Bourgondiër à € 24,50
o  Warm & koud buffet Mondial à € 29,50
o  Stamppot buffet à € 17,50
o  Barbecue buffet à € 27,50
o  Dessert à € 9,50

Brunchbuffet Grebbeberg

Kom gezellig bij ons genieten van een heerlijke brunch! De brunch vindt plaats in onze serre of in ons sfeervolle restaurant. Tijdens de brunch schenken wij doorlopend koffie, thee en jus d’orange.

Op het buffet staat voor u gereed:

  • Croissants, harde broodjes, zoete broodjes
  • Batard brood
  • Diverse vleeswaren en kaassoorten
  • Rauwkostbuffet
  • Kroketten
  • Gerookte zalm
  • Omelet met kaas
  • Warme gamba’s
  • Pasta met Pommedori tomaten en Parmezaanse kaas
  • Mini quiche
  • Gegrilde kipfilet met bacon
  • Fruitsalade
  • Diverse huisgemaakte taarten en ijs

à € 19,50 per persoon

Tip! Combineer uw brunch met een bezoek aan naastgelegen Ouwehands Dierenpark of maak een mooie wandeling in het bos. Kaarten voor de dierentuin zijn met korting verkrijgbaar bij onze receptie. Rondleiding in het bos? Onze boswachter Karel laat u de mooiste plekjes zien. Informeert u bij de receptie!

De brunch is uit te breiden met een Feestelijke ontvangst met een glas Cava à € 5,00

Lunchbuffet Belmonte

Tijdens deze lunch schenken wij doorlopend koffie, thee en jus d’orange.

Op het buffet staat voor u gereed:

  •  Een luxe belegde kampioentje met roomkaas en gerookte zalm
  •  Meergranenbrood met carpaccio, truffel mayonaise en rucola-sla
  •  Meergranenbrood met mosterdhoning, oude kaas en tomaat
  •  Ter afsluiting een royaal opgemaakte fruitschaal.

à € 12,50 per persoon

De lunch is uit te breiden met:

  • Broodje Kwekkeboom-kroket met grove mosterd € 4,-
  • Kopje tomatensoep € 3,50
  • Gemengde salade € 3,50
  • Vruchtentaart € 3,-
  • Hoorntje met twee bollen vanille-ijs € 3,50
  • Yoghurt vanille mousse met vers fruit € 4,50

Lunchbuffet Cunera

Lunchbuffet ‘Cunera’ vindt plaats in onze serre of in ons sfeervolle restaurant. Tijdens de lunch schenken wij doorlopend koffie, thee, melk en jus d’orange.

  •  Vooraf serveren wij een kopje tomatensoep

Op het buffet staat voor u gereed:

  •  Diverse luxe vleeswaren, kaas en huisgerookte zalm.
  •  Zalm- en vleessalade, verse rauwkost met een kruidendressing.
  •  Verschillende warme gerechten, naar invulling van onze chefkok. Zoals bijvoorbeeld een eiergerecht,vlees- en vis gerechten aangepast aan het seizoen, Kwekkeboom kroketten, warme quiches, gegrilde kip met bacon.
  •  Een assortiment van harde en zachte broodjes en croissants aangevuld met diverse zoetwaren.
  •  Ter afsluiting een royaal opgemaakte fruitschaal.

à € 17,50 per persoon

High Tea buffet Deluxe

Onze High Tea wordt geserveerd met onbeperkt koffie of thee naar keuze. Tevens kunnen wij de High Tea op tafel uitserveren of in buffetvorm.

Zoete lekkernijen

  •  Mini muffin
  •  Scones
  •  Brownies
  •  Petit fours
  •  Makarons
  •  Slagroomsoesje
  •  Sneeuwballen
  •  Slagroom met chocoladekrullen
  •  Bonbons

Hartige lekkernijen

  •  Mini quiches
  •  Mini saucijzenbroodje
  •  Mini broodjes met carpaccio
  •  Mini broodjes met gerookte zalm
  •  Mini broodjes met gerookte kip
  •  Mini broodjes met komkommer

à € 18,50 per persoon

Uitbreidingen High Tea

  • Chocolade fondue à € 6,50 per persoon

Warm & koud buffet de Italiaan

Vooraf serveren wij een kopje minestronesoep.

Op het buffet staat voor u gereed:

  •  Salade met Italiaanse croutons, olijfolie en citroensap
  •  Caprese van buffel mozzarella, tomaat en basilicum
  •  Droge ham soorten met meloen, mint en pijnboompitten
  •  Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
  •  Brood, olijfolie en zeezout
  •  Pasta met pommedori tomaten en Parmezaanse kaas
  •  Lasagne met een pittige rundergehakt saus
  •  Penne met tonijn en tomaat al ‘forno’
  •  Gebakken dorade met citroen en peper in een tomatensaus
  •  Pittige kippendrumsticks met knoflook, citroen en salie.

à € 24,50 per persoon

Warm & koud buffet de Bourgondiër

Op het buffet staat voor u gereed:

  •  Twee soorten brood
  •  Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  •  Drie verschillende koude sauzen
  •  Garnituren
  •  Frites met mayonaise
  •  Franse tonijnsalade met groene boontjes, rode ui en partjes ei
  •  Rauwkostbuffet
  •  Gerookte zalm salade met appel en dille
  •  Ham ei salade met pesto
  •  Gebraden rosbief
  •  Warme beenham met honing en tijm
  •  Gegrilde polderhoen met bacon
  •  Quiche met gamba

De prijs van dit buffet bedraagt € 24,50 per persoon.

Tip: Breid dit buffet uit met een glas Prosecco of kies als afsluiter voor een heerlijke dessertbuffet!

Warm & koud buffet Mondial

Op het buffet staat voor u gereed:

  •  Twee soorten brood
  •  Roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  •  Drie verschillende koude sauzen
  •  Garnituren
  •  Frites met mayonaise
  •  Franse tonijnsalade met groene boontjes, rode ui en partjes ei
  •  Rauwkostbuffet
  •  Gerookte zalm salade met appel en dille
  •  Carpaccio met truffelmayonaise pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  •  Warme beenham met honing en tijm
  •  Gegrilde polderhoen met bacon
  •  Gegrilde kogelbiefstukjes met een champignonsaus
  •  Dorade met gamba’s en een bieslooksaus

à € 29,50 per persoon.

Heeft u een voorkeur voor andere warme gerechten of groenten? Laat het ons weten en wij passen het aan op uw wensen !

De buffetten zijn uit te breiden met:

  •  Ham met meloen
  •  Ham met asperges
  •  Noorse garnalen-salade
  •  Zacht gegaarde eendenborst in een sinaasappelsaus
  •  Gebakken zalm in een saffraansaus
  •  Frites
  •  Krieltjes uit de oven
  •  Aardappelgratin
  •  Seizoensgroenten

Stamppot buffet

  • Hutspot
  • Boerenkoolstamppot
  • Zuurkoolstamppot
  • Rookworst
  • Gehaktballen in jus
  • Runderstoof met ui, appel en kapucijners
  • Piccalilly
  • Cornichons

à € 17,50 per persoon

Tip: Een heerlijk buffet voor in de koude wintermaanden!

Barbecue

  •  Stokbrood
  •  Huisgemaakte kruidenboter
  •  Sausjes
  •  Salade met walnoot en pittige frisse mosterd dressing
  •  American coleslaw met rozijnen
  •  Varkenshaasmedaillons
  •  Kip in spek
  •  Vispakketje
  •  Ierse kogelbiefstuk
  •  Hamburger
  •  Chilisaus, knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
  •  Gepofte aardappel
  •  Frites met mayonaise

à € 27,50 per persoon

De barbecue is uit te breiden met:

  •  Glaasje meloen, mint en komkommer met een vleugje Piri Piri
  •  Pastasalade met kip, tomaat, komkommer en mais
  •  Aardappelsalade met spekjes
  •  Gegrilde maiskolf
  •  Groentenpakketje met courgette, aubergine en champignons

Dessertbuffet

  •  Feestelijk opgemaakte ijstaart
  •  Hoorntje met twee bollen vanille-ijs
  •  Omelet Siberiëne
  •  Vers fruit salade
  •  Boomstamgebak van kaneelmouse en hazelnoten
  •  Vruchtenbavaraise taart

à € 9,50 per persoon

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft wellicht nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact op. Dit kan via onze algemene e-mail adres info@paviljoen.nl  of telefonisch via 0317-619003. U kunt zich ook direct wenden tot restaurantmanager Arjan Kloppenburg via arjan@paviljoen.nl of assistent restaurantmanager Caspar Oldenburger (caspar@paviljoen.nl). Beiden zijn ook te bereiken via ons algemene telefoonnummer