Familie Paasbrunch 2018

pasenOp zondag 1 en maandag 2 april, 1e en 2e Paasdag 2018

Kom op 1e of 2e Paasdag genieten van een uitgebreide Paasbrunch in ‘t Paviljoen Hotel in Rhenen! Aansluitend kunnen de kinderen deelnemen aan een spannende eierzoekwedstrijd met de paashaas in de omgeving van het hotel! Tevens kunnen onze kleine gasten zich naar hartenlust vermaken in onze uitgebreide recreatieruimte met kinderspeelhoek, tafeltennis, sjoelen, kleurwedstrijden en nog veel meer!

‘t Paviljoen Hotel is gelegen naast Ouwehands Dierenpark. Leuk in combinatie met de paasbrunch? Uw auto kunt u kosteloos parkeren op ons parkeerterrein.

Reserveer een tafel

Of bel 0317-619003 of stuur een e-mail naar info@paviljoen.nl

Wat kunt u allemaal verwachten tijdens onze sfeervolle Paasbrunch?
  • Ontvangst met een sprankelend glas ProseccoPaasbrunch
  • Een kopje bouillon met tuinkruiden
  • Brunch! Paasstol, mini croissant, mini bolletjes, pikhaantjes, plukbrood, vleeswaren, gerookte zalmm, diverse (lokale) kaassoorten en brie
  • Rauwkostbuffet met Amerikaanse coleslaw en rozijntjes, bietensalade met feta, olijven, uienringen, croutons, ijsbergsla, rucola, tonijn met ui en koreander, veldsla, tomaat, mozzarella en basilicum, salades met verschillende soorten dressings
  • Natuurlijk kunt u ook genieten van warme gerechten zoals warme beenham met honing mosterdsaus, omelet met kaas, pasta met basilicum, mini quiche, bacon, gebakken roodbaarsfilet met een tomatensaus, frites met mayonaise, gegrilde kip met bacon en kerriesaus, ei-rol met spinazie en pommedori, groene kruiden eieren, wentelteefjes en poffertjes.
  • Dessertbuffet: vers fruitsalade, diverse paastaarten, Advokaat mousse, ijstaart, bavaroises, chocolade fondue met slagroomsoesjes, aardbeien, meloen, ananas, lange vingers en kletskoppen

Aanvang: tussen 11.00 en 12.00 uur
à € 29,50 per volwassene
0-3 jaar: gratis | 4-12 jaar: € 14,50

Doorlopend serveren wij koffie, thee, melk en jus d’orange.

Zowel op 1e als op 2e Paasdag is er tijdens de brunch een kinderoppas aanwezig. In onze speelkelder hebben wij diverse kinderspelen waaronder kleurwedstrijden, armbanden maken, tafelvoetbal, kinderbioscoop etc.

Reserveer een tafel

Of bel 0317-619003 of stuur een e-mail naar info@paviljoen.nl

Tips:

Paasarrangementen 2018
‘t Paviljoen Hotel biedt ook ook aantrekkelijke paasarrangementen aan. Er zijn 2– en 3-daagse paasarrangementen. Bij alle paasarrangementen is de paasbrunch inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om een nacht bij te boeken op basis van logies en ontbijt.

Naast de dierentuinouwehands
‘t Paviljoen Hotel is gelegen naast Ouwehands Dierenpark. Breng in combinatie met de paasbrunch een bezoek aan de Dierentuin. Een bijkomend voordeel is dat u bij ons als gast van ‘t Paviljoen Hotel uw auto kosteloos kunt parkeren.

Faciliteiten en diensten
Bekijk hier alle faciliteiten en diensten die wij u kunnen bieden tijdens uw verblijf in ons hotel!

Beoordelingen restaurant ‘le Maquisard’Top
Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere gasten over ons restaurant? Bekijk hier de beoordelingen van restaurant ‘le Maquisard’!