3-daags Paasarrangement 2018

Heerlijk genieten met Pasen op de Grebbeberg. Vier samen met ons het begin van de lente! Er zijn 2- en 3-daagse paasarrangementen, inclusief vele extra's, zoals bijvoorbeeld een gezellige paasbrunch! Boek één van onze paasarrangementen en laat u eens heerlijk in de watten leggen. Een paar goede boeken mee om van te genieten op het balkon op uw kamer of één van onze zonnige terrassen of gaat met onze (elektrische) fietsen de omgeving verkennen?

Klik hier voor meer informatie

2-daags Paasarrangement 2018

Heerlijk genieten met Pasen op de Grebbeberg. Vier samen met ons het begin van de lente! Er is ook een 3-daags paasarrangement, inclusief vele extra's, zoals bijvoorbeeld een gezellige paasbrunch! Boek één van onze paasarrangementen en laat u eens heerlijk in de watten leggen. Een paar goede boeken mee om van te genieten op het balkon op uw kamer of één van onze zonnige terrassen of gaat met onze (elektrische) fietsen de omgeving verkennen?

Klik hier voor meer informatie

Uit eten met Pasen

Uit eten met Pasen – 4-gangen Paasmenu Geniet op zondag 1 en maandag 2 april van deze unieke proeverij. Chef-kok Taco Serné met zijn keukenbrigade hebben dit smakelijke menu met zorg samengesteld. U neemt plaats in onze sfeervolle serre, na dat u op onze terras afscheid heeft kunnen nemen van het vroege voorjaarszonnetje. Arjan Kloppenburg ...

Klik hier voor meer informatie

Familie Paasbrunch 2018

Kom genieten van onze sfeervolle Paasbrunch op 1e paasdag of 2e paasdag 2018. Geniet met hele gezin, familie of met vriend(inn)en van een keur aan zoete en hartige gerechten en lekkernijen. Inclusief ontvangst met een glas prosecco, een kopje huisgemaakte bouillon vooraf en ter afsluiting een dessertbuffet met de heerlijkste taarten, ijssoorten, fruitsalades en chocoladefonteinen.

Klik hier voor meer informatie